Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Mihaser, ce poze frumoase!!!!! Dar erati pregatiti in hainute d eCraciunei...sau aveau tot ei hainutele? Fetelor, noi ne cam plictisim...Of, greu e iarna in casa! Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Costumele sunt ale noastre! Cri l-a primit de la o vara a lu sotu` ce face faculta in uk si a lu eli e de la Mothercare...i-am luat-o je!
Anul trecut am luat ptr eli de pe laredoute
Uite-o!
![](icon_smile_big.gif)
Pana la 18 ani le iau eu...dupa sa-mi ia ei mie!
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chinabulina spune:
incerc a treia oara sa trimit un mesaj. pana acum a venit pitica si n-am mai reusit. scriu repede:
mihaser, mortali craciuneii tai! cum stau ei cuminti acolo
desiree, dar ce domnisoara cocheta ai, cu manichiura facuta, gata de sarbatori
vecina, simona, pana acum toate bune si frumoase cu bradul. nu l-am ancorat ca n-am avut de ce. sper sa reziste intreg pana la anul. lui Teo i-a placut, a zis "bavo" si "pace". deci ii place . s-a dus usurel sa traga putin de niste globulete, dar i-am zis ca se strica si nu mai vine mosu' daca n-avem brad frumos. asa ca sta si se uita doar la el. deocamdata...
fug, vine!
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Simo, 12/89 Spezial Blond perl cendre. Exact asta scrie pe tub. In ceea ce priveste uniformizarea, daca ai avut suvitze blonde, acestea se vor deschide si mai mult daca te faci tot cu blond... se uniformizeaza mai greu, in timp, dupa 2-3 vopsiri cu aceeasi nuanta.
Mihaser foarte foarte frumoase pozele!!!
Am uitat sa o laud pe Victoria, chiar ca e haioasa in poza aia in care infuleca prajitura!
Laurita pupic special si tie!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata... n-am plecat, suntem singuri acasa, tati s-a dus la munca, afara sub 7 grade minus, deci nici nu iesim...deci in culmea deprimarii... si se pare ca nici macar maine nu plecam... mi-e ciuda ca anul asta e cam ultimul in care puteam face deplasarea asta de Craciun, ca la anul, daca nu-mi schimb locul de munca, n-o sa mai am nicio zi de conced., deci vom fi in Bucuresti, asa ca-mi pusesem mari sperante in plecarea asta de sarbatori. Cine sta 24 ore ore cu copilul, fara alte persoane in preajma, fara pic de ajutor, fara time alone, nici macar pt un pipi mic, sa-l mai adaug si pe tati care in timpul nostru liber ma "urecheste" ca de ce nu e ordine in acte sau in nus'ce sertar... deci doar cine are o situatie asemanatoare cu a mea poate intelege si de ce-mi vine sa urlu acush. Da-mi trece, asa-s io mai control freak si nu suport sa mi se faca varza planurile.
In alta ordine de idei, mai vesela, am vazut o Ylari si Eva superbe, Eva seamana cu Robert, nu-l pot prinde dom'le sa-i fac o poza. Am vazut poze minunate cu un decor superb cu Mihaser si Eli si Cri si o cocheta Victoria.
Nu stiu ce ma faceam azi daca nu erati voi pe aici, sporavaiala vesele ma binedispune.
Va las, ma intorc la ale mele, la Robertica, pe care l-am prins cu niste hartie in gura si am vrut sa i-o scot si m-a muscat de o sa-mi cada unghia, am tipat fara sa vreau, s-a speriat, ii tremura buza si plagea..m-am simtit groaznic, nu stiam cum sa-l consolez. Deci..la joaca!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
monik16 spune:
Buna!!!
Noi suntem din ce in ce mai codase la forumeala... Fiti blande cu noi
.
Am citit asa pe sarite si am vazut ca avem cateva gravidutze! Felicitari!!! Vreau si eu!!!!! Astea sunt vremuri bune de facut copii ca cu criza asta joburile nu mai sunt sigure...
Am si eu o intrebare: cum faceti voi calendarele personalizate si felicitarile? ca as vrea sa fac si eu... ma poate ajuta cineva sa imi zica de unde sa iau un soft gratuit?
Sara e cam mucioasa de 2 sapt si nu mai scapa de ei. E agitata ca o butelie, foarte activa, iar eu am din ce in ce mai putina energie si mai putina rabdare .
M-am bucurat ca un copil de zapada asta privind-o de pe fereastra dar deja mi s-a luat... Vreau sa vina vara!!!!!
Va pupam!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Ylari, merci. Ma rog, eu m-am facut doar la radacina mult timp si a devenit mai deschis spren crestet decit la baza..O sa vb miine cu asta sa vad ce-mi zice, poate totusi niste suvite ar mai regla situatia...
Lorich, si noi suntem atiiit d eplictisiti, d enu-ti pot spune. Ai mei se si cearta tot timpul, vor mereu aceeasi jucarie, se bat...Ii inteleg si pe ei ca sunt plictisiti teribil de cit timp stam in casa...
Miha, stiam costumul lui Eli de anul trecut, a fost tare dragutz. Dar si astea au fost super...
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
alysh sper sa nu fie varicela.Sa ne tii la curent.
ylari am vazut o fetita si-o mamica frumoasa.
desiree am admirat-o pe Victoria in poze.Aa cuminte pare si cred ca asa si e
mihaser pozele sunt superbe.Anul asta nu i-am mai cumparat costum de craciunita Juliei.Si eu tot de la mothercare vroiam, dar se pare ca nu am mai ajuns sa-i cumpar ca am tot amanat pana nu i-am mai luat.
Si eu voi avea calendare in dupa-masa asta sau maine.Eu le-am facut la o tipografie in cluj.Sper sa fie ok.
monik16 eu am facut colaje cu wondershare photo collage, dar nu se mai gaseste soft gratuit pe internet.Mai sunt o multime de alte programe pe net cu care poti face colaje.
Daca am timp va pun astazi sau maine poze cu ce-am copt (la propriu) zilele astea.
Am fugit ca avem in plan sa facem bradul.
O saptamana frumoasa.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Alysh hai ca verific mereu sa vad ce scrii. Aaaa..parca erai plecata cu eco... oricum asteptam vesti bune, sa nu fie varicela!
Monik ma bucur ca ai scris, daca vrei da-mi PM cu mailul tau si-ti trimit un mail de la dflavia si ancaurn in care e linkul lui wondershare si instructiuni de folosire date de fete.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Buna!
Lorich, imi pare tare rau ca iarna asta pacatoasa ti-a stricat in asa hal planurile. si te inteleg perfect...asa sunt si eu daca nu iese cum mi-am propus, ma simt aiurea, parca ma imbolnavesc...iti urez Craciun Fericit! oriunde ar fi.
Alysh, poate totusi nu e varicela...tin pumnii
Monik, wellcome back...m-am gandit de multe ori la tine, pe bune...pune si poze cu Sara...tot asa frumoasa e?
...sper sa nu te superi, dar cand era mica semana mult cu Cristi a mea...tu cum te mai simti cu inima?
Desiree, ochioasa...imi place mult in poza asta
Mihaser, frumoase poze...sa-ti traiasca "Craciunitele"! cea mare seamana cu tine leit.
Va incumetati sa plecati pe iarna asta?!?!? Drum bun!
Simona, si tati mi-a reprosat ca am gresit cand i-am luat bucataria ca e prea mica, trebuia sa-i luam altceva...dar eu vazand ca-i place sa se joace cu oalele mele, nici nu m-am gandit ca nu se va juca cu bucataria de jucarie...e adevarat ca pe cutie zicea ca e pentru +4 ani...
Gata, s-a trezit "melomana" si acum miorlaie pe langa mine sa-i pun muzica...pa, pa...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Sa va povestesc ceva, am culcat fata si ca de obicei am dat telefoanele pe silent si m-am culcat langa fata. Adineauri ma trezesc cu sotzu acasa, mai sa ma ia si la palme ca ma suna de la 11 si eu nu raspund Pe fix daca a sunat a fost descarcat pana m-am culcat eu (ca tot el il lasa peste noapte nepus la incarcat). Colac peste pupaza a pus si mama paie pe foc ca i spusesem eu ca am dat drumul la cuptor ca sa fac cald si gata, drobul de sare s-a pravalit peste toti! Cred ca ne facusera si parastasul. Mama cati nervi am, chiar asa de inconstienta ma cred??? Oricum cuptorul l-am verificat din cand in cand, plus ca inainte sa ma culc l-am stins.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE