Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Sa va povestesc ceva, am culcat fata si ca de obicei am dat telefoanele pe silent si m-am culcat langa fata. Adineauri ma trezesc cu sotzu acasa, mai sa ma ia si la palme ca ma suna de la 11 si eu nu raspund Pe fix daca a sunat a fost descarcat pana m-am culcat eu (ca tot el il lasa peste noapte nepus la incarcat). Colac peste pupaza a pus si mama paie pe foc ca i spusesem eu ca am dat drumul la cuptor ca sa fac cald si gata, drobul de sare s-a pravalit peste toti! Cred ca ne facusera si parastasul. Mama cati nervi am, chiar asa de inconstienta ma cred??? Oricum cuptorul l-am verificat din cand in cand, plus ca inainte sa ma culc l-am stins.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ylari, urata faza...am patit si eu ceva asemanator acum ceva timp...fixul il trasese fata din priza, mobilul era dscarcat sau pe silentios, nu mai tin minte...cert e ca sotul ma suna disperat si eu nu raspundeam...si a plecat saracu' de la o lucrare din Mogosoaia sa vada ce s-a intamplat cu noi...trebuie sa-i intelegi si pe ai tai...pun raul inainte...

Fetelor, l-am trimis si eu pe fiu-meu sa plateasca facturile si mi-a platit o factura de romtelecom cu tot cu soldul precedent, care era platit deja...oare-mi mai recuperez banii??? vreo 400.000...le-am scris astora la Romtelecom sa vad daca-mi raspund...asa m-am enervat ca nu mai stiu daca eu nu i-am spus sa plateasca doar factura curenta sau el a uitat

A mai patit cineva asa ceva?

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ai dreptate Luminel chiar ma gandeam la tata si la mama ce ingrijorare o fi fost e ei, de al meu ce sa mai zic... Ii inteleg, dar chiar asa, n-au incredere ca am si eu capul pe umeri, totusi...

Banii cred ca or sa-i scada din factura viitoare, nu stiu daca ti-i vor da cash inapoi...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ylari, ce faza!Ce vrei, asta e unii oameni sunt foarte precauti ca sa nu zic panicati de orice...Taica-miu e asa...SI acum imi spune: ai grija cum traversezi!
Luminel, sigur ti-i recuperezi, spui data viitoare cind mergi si ei ti-i vor scade din factura urmatoare.
CInd am platit sapt trecuta romtelecomul erau multi in fata mea care chiar si restul il lasau in contul urmatoarei facuti...Ei au in calculator totul.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lumi, si eu zic ca o sa-ti vina luna viitoare factura cu banii de acum scazuti. Cel putin la Vodafone asa este, ca am patit eu sa platesc mai mult si mi-a aparut cu minus luna urmatoare. Poate o fi si la RomTc tot la fel.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ai dreptate Luminel chiar ma gandeam la tata si la mama ce ingrijorare o fi fost e ei, de al meu ce sa mai zic... Ii inteleg, dar chiar asa, n-au incredere ca am si eu capul pe umeri, totusi...

Banii cred ca or sa-i scada din factura viitoare, nu stiu daca ti-i vor da cash inapoi...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Nici nu ma gandeam la cash, macar sa mi-i scada, sa nu se faca ca ploua

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Ma bucur mult ca mi-ati admirat craciunitele. Ele par craciunite dar cred ca sunt spiriduse.

Am vazut poze cu Victoria cea ochioasa. Mai ce ochisori are si ce cumite e. Diferente clare fara de Elena care nu putea fi fotgrafiata decat cu forta in bratele cuiva sau la masa. Vai noi nu vom avea curajul sa mergem cu ea la restaurant decat cand doarme.hahahah sau peste vreo 2 ani. Ca pe aici nici scaunele de copii n-au.

Ylari: ce cadouri frumoase a primit Eva. Si ce mult a crescut parca e mai domisoara acum. E tare frumoasa . Ce s-au speriat ai tai.... Mai bine de noi ca nu ne sunam niciodata decat daca e ceva urgent sau grav.

Mihaiser: Ce poze frumoase. Ce mult seamana copiii tai intre ei. Sunt asa dulci si par asa cuminti.

Lorich: se va mai imbunatati vremea, o sa fie mai cald de Craciun deci o sa puteti pleca. Am vazut ca nici nu o sa mai ninga prea curand. Noua deja ne spun unii mai ''rai'' sa nu plecam de revelion cu masina.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel da, ii poti recupera; socrul meu avea o obsesie ca la 1 ale lunii sa plateasca toate facturile si a mers la RTC si a platit, iar cand i-a ajuns factura prin posta a uitat ca o platise si a platit-o iar, aiai i-au luat banii fara probleme; s-a rezolvat, dar trebuie sa le spui, nu te lasa in baza lor, si-ti vor scadea din urmataoarea factura. BTW..de ce mai ai romtelecom ?

Belleanne mersic, asa zic si eu ca vom pleca, dar sotu nu vrea maine, e abia prima zi mai calda si dimineata cand plecam nu este timp sa se incalzeasca, m-am saturat sa stau asa in stand by; Ce sa-ti zic, Doamne ajuta sa se linisteasca vremea sa puteti pleca si voi dupa planuri, ca e rau tare cand ramai cu buza umflata... si vorba lui tati "e mai bine sa mananci sarmale decat sa faci sarmale si sa le mananci"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Helooo, scumpele mele! Multumesc ca mi-ati trimis atatea mesaje....

Deci...dimineata am fost la eco: erama colo eu, taica-miu, o dr psiholoaga pasionata sa vada bebei la ecograf + dr de la ecograf....si toti am vazut in prima faza o putzulica......apoi l-am masurat, aparent totul pare ok, ne-a facut cu mana, ne-a aratat si semnul victoriei, sarea ca o mingiuta si sugea degetelele, era atat de scuuuuuuuuuuuump, m-am si va spun cu toata sinceritatea, cand vezi toate astea chiar nu mai conteaza de e fata sau baiat.

Acum astept eco din 6 ianuarie de la drita Parpalici, recomandata de Luminel si Ylari, sa vedem daca confirma sau infirma ce am vazut noi azi.

Colul e lung si inchis, ca asta era marea mea emotie, placenta frumusica, toate in regula.

Am fugit apoi la cosmetica..si dupa prin tot orasul pt ulrimele cumparaturi. I-am mai luat lui Vlady de la casa retro niste jucarii super dragute.

Mama imi spune ca lui Vlady nu i-a mai aparut nici o bubitza. Il astept pe Stef sa ne duca sa-l luam.

Si citesc din urma ca am vazut pe diagonala ca mi-ati transmis incurajari

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Oooo, Alysh, sa-ti traiasca!!! Oare de ce tot cu un baiat te vedeam si de data asta?Bravo! Sa fie la fel de scump la Vlady!

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Oooo, Alysh, sa-ti traiasca!!! Oare de ce tot cu un baiat te vedeam si de data asta?Bravo! Sa fie la fel de scump la Vlady!

Simona, mami de baieti

Saru'mana Simo! Si eu ii vorbeam numai la masculin. DAr sa vedem confirmarea/ infirmarea din 6 ian

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput