Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorich spune:
Alysh, cel mai fericit va fi Vlad
Doamne ajuta sa fie sanatos, indiferent de sex.
Acum 2 ani eram fix in situatia ta, adica stiam de o putulica, dar era incerta, am aflat la sf lui ianuarie.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
YLARI spune:
Alyyyysh, ce frumooos! Da, imi amintesc emotiile... mai vreau si euuuu.... Te-ai programat la Parpalici? Eu am cam chiulit si nu stiu. Pana la urma unde te duci, la Tamira sau la Hipocrat?
Sunt curioasa ce o sa zica si ea! Pupam putzulica mica ![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Danicris spune:
Alysh, cu putzulica sau pasarica, important este sa fie sanatos copilasul mult dorit. Te imbratisez cu drag si te rog sa-mi promiti ca nu o sa dansezi mult cu ocazia sarbatorilor. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
24+
Reallaura spune:
Ali asteptam confirmarea din 6 ian, dar oricum, felicitari pentru bb, nu conteaza ce e!!
MA bucur ca nu mai sunt bubite.
Luminel chitanta de data trecuta o mai ai??? Oricum, te au in calc sigur, dar cauta si chitantele...
Eu am fost azi cu Mirci afara, am pus niste pozici de iarna AICI
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Eu am fost azi cu Mirci afara, am pus niste pozici de iarna AICI Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca |

Simona, mami de baieti

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
Multumesc tuturor ptr. complimente.
Ufff, ce bine ma simt dupa atatea complimente, ca orice mamica, presupun.
Intr-adevar, Victoria e o cuminte. 90% din timp. Aspiratorul ieri inca a avut succes, sa vedem urmatorul, ca e cu baterii face si sunete si mai nu stiu ce... ![]()
La citit carti sta cu daddy sau cu nasul (in pozele ce le-at vazut era cu nashul). Cu mami nu vrea citit, doar colorat!
Ies la o tigara si poate mai scriu... ca am vrut sa scriu multe de dimi cand am citit dar am uitat... poate-mi amintesc la tigara. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Laurita, Doamne frumosi mai sunteti amandoi, niste scumpi!
Fetele, eu am compilat si compital, site-ul cnadr si gps-ul sa vad exact ce dn-uri urmam si ce stare au si am finalizat bagajul si daca maine plecam vreau sa va zic de pe acum Un Craciun fericit, un An Nou Minunat, va doresc tuturor multa sanatate pt copilasi si pt fiecare membru al familiei !

(daca nu plecam, maine dimi va servesc cafeluta, ce altceva sa fac
)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Reallaura spune:
Lorich gata, plecati?? Doamne ajuta sa fie bine. Sarbatori Fericite!
Atunci ma duc si eu la mama maine, chit ca cu troleul si Mirci pe jos..
Sis, Lorich multumesc 
Desiree aspiratorul cu baterii e comandat?? ala de face si zgomote?
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Ali asteptam confirmarea din 6 ian, dar oricum, felicitari pentru bb, nu conteaza ce e!! MA bucur ca nu mai sunt bubite. Luminel chitanta de data trecuta o mai ai??? Oricum, te au in calc sigur, dar cauta si chitantele... Eu am fost azi cu Mirci afara, am pus niste pozici de iarna AICI Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca |
Cat e de frumos baiatul!
Pare asa de mare! Si zapada... de unde atata zapada??? La noi abia a inceput azi sa ninga asa, cate-un fulgusor razlet... "bubbles", cum zice Victoria, deja in gluma, ca acum stie ca e snow, nu bubbles, dar ii zice tot bubbles si zambeste smechereste. _
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Lorich drum bun, iubita si Craciun fericit si voua!
Laurita aspiratorul e cumparat din Toys R Us. Ce am gasit online la TRU e diferit de ce a luat daddy sin magazin si madrina tot din TRU l-a luat, diferit de ce a luat daddy si diferit de cel de pe site. As fi preferat cel on-line ca e cu sunete, melodii, ABC song (alfabetul). Dar in magazin nu-l aveau. Comandat (pretul ptr. Canada) era la vreo $37 cu delivery. Nu stiu daca il trimit sau nu in Romania... poate de pe site TRU Germania sau alta tara Europeana... poate au si TRU Romania... nu stiu. 
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!