Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Eu am fost azi cu Mirci afara, am pus niste pozici de iarna AICI

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Sunteti doi frumosi, ptiu-ptiu sa nu va deochi ! si

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Fetele, eu am compilat si compital, site-ul cnadr si gps-ul sa vad exact ce dn-uri urmam si ce stare au si am finalizat bagajul si daca maine plecam vreau sa va zic de pe acum Un Craciun fericit, un An Nou Minunat, va doresc tuturor multa sanatate pt copilasi si pt fiecare membru al familiei !

(daca nu plecam, maine dimi va servesc cafeluta, ce altceva sa fac )

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Lori, sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti cu bine la Galati. Iti urez si eu Craciun fericit si un An Nou asa cum va doriti voi sa fie, multa sanatate intregii familii. Te imbratisez si abia astept sa te intorci cu povesti frumoase si poze superbe.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laurita, imi place fesul tau! Si bujorii obrajori ai lui Mirci

Lori draguta mea, drum bun, sa ajungeti sanatosi si relaxati! Sa-ti priasca rasfatul la mami acasa, si toata lumea sa se simta bine. Si sa vina Mosul bogat pentru toata lumea, ca meritati, parol

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, Vlad are varicela I-am gasit bubite pe piept, in spatele urechii si pe fatza...nu multe dar sunt si e 100% varicela...asta e, de maine in casa, chiar inainte de CRaciun!

Saru'mana mult pt felicitari! pe toate cu drag!

Lorich, Sarbatori fericite draga noastra, drum bun si sa va aduca MOsul muuuuuuuuuuuuuuulte cadouri frumoase! Te asteptam cu drag si dor!

Ylari, merg aici in vitan, la Tamira. si mersi de recomandare

Laurita, ce bine va sta in zapada! Frumusei foc, cum va stiu!

Fug sa-l spalam la fund ca nu mai avem voie baie si sa-i dau cu mixtura...de maine cred ca incepe greul, deja il manca o bubitza in seara asta

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ooooof, Alysh, saracutzul de Vlady... si de tine... Imi pare rau ca o sa stati in casa... Afurisita de varicela! Pe vremea asta??? Parca bolile astea ale copilariei se faceau primavara... Of, parca nimic nu mai e cum era...................
Sper sa o placi pe Parpalici Ma rog... intelegi tu ce vreau sa spun... Pupici.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alysh asa rau imi pare ca Vlad are varicela, dar macar acum va avea multe jucarii noi de la mosu si nu se va plictisi prin casa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!!!

Va pup pe toate si va doresc sa aveti sarbatori minunate alaturi de cei dragi si sa fiti cuminti sa vina Mosu' da?

Am reusit sa citesc si eu ultimele 2 pagini..
Sanatate lui Vlady si rabdare multa Alysh!
Lauri, am vazut pozele!! ce mare e Mirci! Si seamana perfect cu tati al lui!
Lorich, iubita mea, mi-e dor de voi...Poate reusiti in ianuarie sa ne faceti o vizita

Va spun pe scurt ca noi suntem bine, sanatoase. Abia asteptam sa vina Mos Craciun!!! Poate il conving sa imi aduca si mie bb2..
Incerc sa pun zilele astea cateva poze recente sa ne mai vedeti si pe noi.

Va pup si inca o data SARBATORI FERICITE!!!!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

In primul rand, Alysh, imi pare rau ca Vlady a facut pana la urma varicela..."pumnii" nostri nu ti-au ajutat...sanatate lui Vlad si rabdare tie . In ce priveste "putzulica", de care o fi, sanatoasa sa fie!

Lorich, drum bun sa aveti daca plecati, si Sarbatori fericite si linistite!

Laura, frumoasa mai esti!!! Iar Mirci pare asa mare!!! obrajorii lui rosii si scumpi.
Am toate chitantele...sper sa nu fie nevoie sa le fac scandal cu ele.

Ca tot vorbeam de olita acum cateva zile, am uitat sa-mi laud fata:are 3 reprize de pipi pe olita la activ

Noapte buna! usor!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alysh imi pare tare rau de Vlad Cat timp trebuie sa stati in casa? OF! sa treaca repede.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Lorich, Craciun fericit si frumos, alaturi de familia ta!!!!Te asteptam inapoicu povesti si poze noi.
Alysh, ofofof, dar poate e mai bine asa(decat sa zicem cind aparea fratiorul), totusi,desi e adevarat ca putea sa faca si dupa Craciun si Revelion povestea asta....Sper sa treaca usor fara mincarimi prea mari.
Alina_anto, bucuroasa de vesti. Asteptam pozici si vestea cea mareSi noi lucram, asa ca poate ne vom regasi la vreo odisee.

Azi ma duc sa ma vopsesc si epilez, in sfirsit, deja nu ma mai suport. Miine avem petrecerea de Mos la Cip la serviciu. Azi imi aduce si mie sotul masina Mi-a luat un Colt, cica sa ma mai pot deplasa si eu d eici colo cu astia mici. Oricum, nu conduc pe vremea asta....astept topirea gheturilor
Va pupez pe toate

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput