Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
YLARI spune:
Neata fetele!!!
Nici nu stiu cu ce sa incep...
In primul rand Laurita (ca ieri am uitat) sunteti niste frumosi, iar Mirci are nicte obrajori ca niste cozonaci, i-as manca 
Alina_anto, ce ma bucur ca ai scris, chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faceti. Bafta cu bb2. Si eu incerc de ceva vreme, dar vad ca intarzie sa apara............
Simo sa stapanesti sanatoasa masinutzaaaaa, bram-brammmmm! Eu mi-am luat gandul de la masina cu toate ca daca ne mutam de-aici neaparat am si eu nevoie.
Ieri am stat singure in casa pana la 9 seara imi venea sa ma urc pe pereti, Eva facea ca Hopa-Mitica pe aici, aveam creierii tzambal. Am mai tras o cearta cu Iuby pe tema neraspunsului la telefon, chestie care m-a epuizat, efectiv... asa ca am fost tare trista. Nici azi-noapte nu mi-a fost prea bine, am visat ca-l omorasem pe unul. Dar ala nu murise
si ma parase la politie care ma ancheta
Doamne, ce vis........... Trebuie sa ma linistesc.
Azi trebuie sa ies neaparat afara, sa cumpar una-alta, printre care si niste medicamente ptr mama. Ii e mai comod sa le comand eu aici in loc sa si le comande singura din Pantelimon, dar asta e, macar atat sa fac si eu ptr ea. O sa ma duc si la un market sa mai cumpar cate ceva. Oi putea sa ies cu carutzul? Voi ati iesit cu carutzul zilele astea?
Va pup dulce pe toate si pe toti M&M
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alysh spune:
Neata 
S-a tot frichinit aseara dar a dormit. Intelesesem ca primele 3 nopti sunt nopti albe. Prima n-a fost. Sa vedem...abia astept sa se trezeasca sa vad ce-a mai aparut peste noapte
Ylari
, da, da, si eu sper s-o plac pe dr, am inteles a-propos-ul![]()

Lilly, intr-adevar vom avea ce face ca Mosul vine cu multe, multe jucarii noi! Cam prea multe chiar....dar in situatia de acum sunt binevenite. Multumesc ca mi-ati tinut pumnii...lasa....poate tot raul spre bine
Alina_anto, ma bucur ca ai mai scris,
si bafta la bb2, sarbatori fericite!
Desiree, oficial 2 saptamani tre sa stai in casa
, practic....vom vedea
Simo, asa e, e bine ca a facut, singura pb nu e ca sunt sarbatorile neaparat ci ca sunt gravi si in casa Vlad are mania sa se urce peste tot si tre sa-l ridic de fffff multe ori
ALI, mami de Vlady si
14+
Danicris spune:
Neata, fete dragi.
Alysh, multa sanatate lui Vlad, imi pare rau ca s-a intamplat chiar inainte de Craciun, sa dea Dumnezeu sa fie o forma mai usoara si sa nu aveti parte de nopti albe. Hai ca suntem aici, nu te lasam noi sa te plictisesti. 
Simonita, sa stapanesti sanatoasa masina si sa-ti iasa misto vopsitul Sa faci poze la petrecere sa va mai vedem si noi. 
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
24+
gabitzam spune:
Of, Alysh, sper sa treceti cu bine si de asta, si sa suporte usor bubitele si mancarimea. Cred ca o sa va dea medicul o mixtura, ceva, cu care sa il dati pe bubite, contra mancarimii.
Alinaaaa, ma bucur sa te vad aici
Doamne ajuta sa se prinda repede si bb2, tare mi-ar place sa te vad si cu un baietel in brate.
Alaturi de SEBI
YLARI spune:
Moooaaaama ce m-am chinuit pana la farmacie.... Imi tremura mainile de cat am tras de carutz............. Si un friiiig... sau cel putin asa mi s-a parut. Mda, noua nu ne merge cablul si Boom-ul e blocat pe sport club, deci ma uit la un meci de fotbal 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
mihaser spune:
Neata!
Am vazut si eu poze cu laurita si mirci in zapada! 2 frumusei!
Simo sa conduci sanatoasa si graviduta masina! ![]()
Lorich drum bun! Sarbatori fericite!
Noi mergem azi pana la Sibiu si maine ajungem la mama la TGV.
Alysh ti-am scris pm.
Va pup!
Lilly79 spune:
laura ce frumosi sunteti in zapada.
simona sa stapanesti sanatoasa masina.
alina_anto ma bucur ca ai mai trecut pe-aici.Multa bafta cu bb2.
Julia a tras de ornamentele de pe brad, de bomboane, de globuri, apoi cand si-a dat seama ca nu mai are nimic de descoperit la brad l-a lasat in pace.
Pt ca nu stiu daca mai intru sa mai scriu, va urez de-acum
sarbatori fericite alaturi de cei dragi
, iar
sa va aduca cadouri frumoase sub
.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Simonix spune:
Salutare si de la noi 
Ne-ati trimis zapada :) A nins ca in povesti si la noi , in weekend, insa Robert, desi era fascinat in cas si statea numai pe geam, nu a vrut sa se atinga de zapada cand l-am dus afara
A intzepenit acolo si a trebuit sa il taram ca sa il luam de acolo
Apoi cand il intrebam daca mai vrea la zapada - NUNU NUNUNU
Deci doar de la distanta acum :)
In schimb am vazut ce frumosi sunt Laura si Mirci
Va prieste iarna ![]()
Am admirat-o si pe Victoria de Desiree (ce oooochi 
) si pe Julia de Lily (o dulcica !! si ce casutza numai buna de rontzait aveati acolo !)
Lori - drum bun si Sarbatori feticite
La fel si fetelor care pleaca in vacanta :)
Luminel - felicitari pentru pipi ![]()
Ylari - nu stiu daca te-am felicitat pentru casutza :) Sa o construiti repede si sa va bucurti de ea. Intre timp ... of, mai strangi din dinti, ce sa faci. Hai ca trece repede :) Imi pare rau cand aud ca esti mai suparata asa, mai deprimata... de altfel am mai citit de mamici intr-o stare nu prea grozava - va "sustin" asa, de departe :)
Alysh - felicitari pentru ... putzulica
Sa iti fie sanatosi baietii, toti trei
Asa imi doresc si eu - sa imi tii pumnii anul care vine ;) (eu nu ma vad mami de fetitzaaaa ...)
Ah, si pentru Vlad - sa fie o forma usoara de varicela
Noi nu ne-am contaminat, a trecut pericolul. Oricum al meu e bolnav, l-am trecut pe antibiotice, am fost pe la vreo doi doctori. E prima tuse nasoala la pitic si eram sigura ca are ceva la plaman, mai ales ca mi se parea ca gajaie, respira din ce in ce mai greu, noptile sunt f grele, vomita tot ce mananca, de la tuse. Febra tot face de o saptamana si am asteptat sa treaca, dar uite ca nu trece asa ca ni s-a prescris antibiotic si sper sa fie mai bine. Sper sa il pun pe picioare pana de Craciun. Apoi, la anul, o sa ii fac niste analize sa vedem daca are ceva la sistemul imunitar ca raceste fff usor. Pediatrul mia zis ca nu crede sa fie ceva, pur si simplu cresa, pentru ca desi a racit nu a facut niciodata complicatii, nici macar acum nu are nimic, o usoara infectie care insa nu s-a dus in jos sau in sus (INCA, as adauga eu ...). Sa vedem cum evolueaza. Oricum, voi ziceti de iesit din casa - Robert e "consemnat la domiciliu" de doua saptamani, ca de atunci e tot bolnav. Din fericire el se ocupa frumos, e drept ca apartamenul nou ajuta la chestia asta, are loc de alergat si o gramada de activitati, mai nou deseneaza de nu mai poate, la TV se uita foarte putin, dar ii place sa citim, sa ne jucam cu "papa", cu masinile, cu impingatorul ... ma rog, de-ale piticilor.
Am facut si noi the bradul :) Robert e in extaz cand il vede, am luat un brad marutz, am vrut sa fie frumos, asa, de casa noua. A fost foarte frumoasa seara in care l-am facut, Robert ne-a ajutat, era incantat, punea globuletze ... stiti voi cum este. Primul brad "trait" de pitici :) Anul trecut erau prea mici sa inteleaga ce si cum, anul asta au mai crescut, ii bucura :) De la anul cred ca o sa fie si mai frumos :)
Gata, ma duc sa mai muncesc nitel - ultimile doua zile :) Si apoi minivacantaaa :) Pupici mamicilor si copilashilor 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Fetele mele dorm
- e bine cu liniste in casa
Pe aici s-a mai incalzit, si cica o sa se incalzeasca si mai mult, e soare si frumos
- asa mai merge!
Lorich, deci fii optimista! Am inteles ca si in Ro se va mai incalzi, drum bun! Sa va simtiti bine!
Laura, sunteti tare frumosi in zapada. Eu burticuta nici nu o observ
Lilly, ce casuta apetisanta! Bravo! E din turta dulce?
Si bradul e frumos, nu mai spun de micuta Julia
Chinabulina, vorbeai de targul de Carciun - sa stii ca nu m-am putut bucura deloc de el cu miorlaici infrigutrat dupa mine; jumatate de ora am stat, am baut un punch, am trecut ca vantul si ca gandul printre luminite si standuri, nu am vazut nimic, si am plecat spre casa
Alsyh, imi pare rau de varicela lui Vlad. Oricum cand incep sa se usuce bubitele puteti iesi afara.
Va doresc sa fie o forma usoara, fara mari scarpineli
Lara nu a facut varicela, desi povesteam ca fetita cu care merge impreuna la gradi avea.
Ma uimeste! Da e bine si ma bucur ca am scapat
Ylari, m-ai amuzat cu visele tale criminale; e normal daca mergi la culcare cu atatea ganduri.
Mai sunt si zile lungi si plictisitoare si cu certuri si cu si cu ...
Trec toate, sanatoase sa fiti!
va las, nu mai siu ce vroiam sa scriu, da ma duc sa pap
Adriana