Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Hello, hello!

Simona, sa stapanesti sanatoasa masinutza! si fara incidente...mai pune si tu niste poze, te rog!

Simonix, multa sanatate lui Robert. Mai, ce baietzel cuminte ai tu acolo! De ce nu te vezi mami de fetitza?!?!

Lilly, foarte reusit bradul, ca si casuta de turta dulce...imi face pofta...iar de dulcica Julia ce sa mai vorbesc....

Ylari, dupa o zi ca cea de ieri, normal ca visezi urat...ce ti-e si cu creierul asta!... sa-ti traca supararea.

Alysh, cum mai e Vlad?

S-a mai incalzit afara dar mie tot mi-e urat sa ies...ar trebui sa merg sa platesc o rata la brd, dar cred ca o las pe maine cand oricum vreau sa fac cumparaturile pentru Craciun...mi-e asa aiurea sa ma duc singura...e prima oara, fara sotu'...pana aucm le faceam numai impreuna.

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Am citit cu viteza maxima ...

Alysh: deci o sa scrii si tu in josul paginii "mami de baieti". Orice ar fi numai sanatos sa fie. Poate Vlad are o forma usoara. Mixtura mentolata calmeaza bine mancarimea.

Laura: Ce frumosi sunteti!!!!

Lorich: Drum Bun! Craciun Fericit!

Simonacip: sa stapanesti sanatoasa si voioasa masina. Vezi ca vede mosul stradania ta: se a arata bine, de a ingriji copilasii...

Lily: Sarbatori Fericite si voua!
si am vazut-o pe Julia cat de cuminte sta ea la pozat in fata bradului.

De fapt s-ar putea sa nu mai am timp sa intru si asa ca va urez si eu: CRACIUN FERICIT SI AN NOU FERICIT! V-as canta ceva dar doarme piticul si are auzul asa finnnnnn...

si sa va arat poza cu mine:

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: daca reusim sa ajungem cu bine te sun de acolo.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

am intrat si eu putin, sa vad daca reusesc sa trimit mesajul...
lilly, mi-au placut tare mult casuta si bradul. dar mult de tot. cu ce ai ornat casuta? e frisca sau ce? iar bradul e perfect . de julia ce sa mai zic? o scumpa
alysh, deci se pare ca are cuc . orice ar fi, sanatos sa fie . imi pare rau de varicela lui vlad...
lori, drum bun si distractie placuta! ma bucur ca ati reusit sa plecati pana la urma.
alina_anto, ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai scris. mai pune poze macar cu voi, sa va mai vedem. iar mos craciun sa-ti aduca ce-ti doresti
laura, frumosi mai sunteti! dar frumosi tare de tot!!!
gata, plec. mai aveam de zis 2 vorbe, dar al meu barbat ma striga intr-una sa mergem la cumparaturi... va pup!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, va multumesc tuturor, nu va mai nominalizez, dar tare bine e cand gasesti o vorba buna si o incurajare.

Vlady se comporta exemplar, a fost o zi chiar mai usoara decat de obicei....am facut impreuna curat, am citit, ne-am jucat, a papat binisor, a dormit tun la pranz, acum ne-am uitat la desene, a fost ok.

cu drag!

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Lilly, ce casuta frumoasa de turta dulce !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Daaaa

Fetele, voi v-ati jucat cu bebelacii cu plastilina? Eu tocmai m-am jucat cu Eva si e incantata. N-am exagerat totusi ptr prima zi. Ne mai jucam si maine. Acum am revenit la creioanele colorate. Am consumat o gramada de coli de desen pana acum.
Voi ce activitati mai aveti?

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Lilly, ce casuta frumoasa de turta dulce !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Daaaa

Fetele, voi v-ati jucat cu bebelacii cu plastilina? Eu tocmai m-am jucat cu Eva si e incantata. N-am exagerat totusi ptr prima zi. Ne mai jucam si maine. Acum am revenit la creioanele colorate. Am consumat o gramada de coli de desen pana acum.
Voi ce activitati mai aveti?

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Si noi coloram cu creioane cerate.....mai prindem cate o carioca si scriem pe scaune si canapele
In rest ne-am pasionat de niste puzzel-uri de lemn de la casa retro, usoare, exact pt varsta lor.
Si jocuri in care sa bage forme: triunghi, patrat, cilindru, hexagon, ii plac la nebunie, dar astea il pasioneaza demult.
Si desene animate

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetele, va pup

am pus si eu 2 poze cu Mosu'

am fost si noi ca tot omul la mall dar n-am reusit sa le fac numai copiilor ca Olivia a inceput sa planga, se vede ca nu e prea bucuroasa in poza si a trebuit sa stau si eu la poza, acum imi pare rau ca nu l-am bagat si pe tati, macar stiam una si buna.

Alysh, sanatate multa lui Vlady si un pupic mare pt el

Laurita, sunteti niste frumosi si scumpi, am vrut sa imi iau si eu un fes din ala dar nu-mi sta bine.

Alina, spor la treaba si bafta multa sa va iasa bb2!

Ylari, si noi ne jucam cu plastilina dar nu cine stie ce, cel mai mult ii place Oliviei sa faca ce face frate-su , daca el scrie la masa, si ea vrea sa scrie la masa, daca se joaca cu masinile si ea face la fel, deci iti dai seama ce bataie iese pana la urma si bineinteles seara cand le citeste taica-su o carte, atunci hop si ea si sta smirna, mai atenta ca frate-su.

Simona, sa stapanesti sanatoasa masina!!

Lorich, drum bun si sa aveti distractie placuta!

va pup si daca nu mai intru va urez Craciun fericit si toate cele bune in noul an!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am vazut pozici superbe, cu Eva clubberitza, cu cei doi Craciunei de Mihaser, cu doua Craciunite-spiriduse de Bellanne cu Victoria cea cuminte si cocheta cu unghii facute, cu Mirci imbujorat in zapada cu mami a lui frumoasa tare, cu Julia cea nastrusnica langa bradut, cu pitici frumosi de Magdone in vizita la Mos. Ce mai, m-am delectat zilele astea!

Alysh multa sanatate! Imi pare rau sa aud de varicela!
In legatura cu burtica, hehehe, ti-am zis eu! gata, ma reprofilez, ma fac Mama Omida, daca se adevereste pana la urma.

Lorich, Mihaser drum bun!

Simonacip sa stapanesti sanatoasa masinuta!

Simonix multa sanatate puiului! Am vazut sa stii si pe aici cazuri de copii bolnaviori toata iarna, raciti, cu mucisori. Si am inteles ca de vina e cresa/gradinita.

Ylari al meu se joaca la gradi cu plastilina insa mai si papa din cand in cand, asa ca nu exageram acasa. Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau pentru o domnisoara asa fina ca Eva, al meu e baiat de baiat, daca ii dai bormasina, surubelnita, cuie si o placa de lemn l-ai fericit cu totul. Azi nu-l mai puteam scoate din casa ca ieri s-a apucat Gabi de montat un dulap si a fost cel mai fericit.

MsBB am ras copios la faza cu pop-cornul!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Va citesc fetelor, insa am multa treaba si la servici si acasa, asa ca mai greu intru. Sper sa-l convingem pe tati sa luam si noi un bradut. Deocamdata i-am pus pe etajera un Mos Craciun si Patrick se amuza dandu-l jos cu sabia lui de jucarie. S-a uitat putin la el si nu i-a placut deloc, si de obicei cand vede Mosi Craciuni face tare urat si la televizor si peste tot. Nu-i place barba.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput