Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Magdone ce bine va sta langa Moshu I-ai zis ce-ti doresti? Mereu am gandit asa si eu, ca atunci cand sunt doi copii se antreneaza unul pe altul in diverse activitati. Asa trebuie sa imi screm eu creierii cu ce sa o tin in priza...
Alysh merci ptr idei. Ne-a adus si noua Moshul un puzzle dar e din carton, cu cate 2 piese Mama si pui se numeste cu Ursoaica si ursuletz, cu Pisica si pisicutza, intelegi tu. Dar nu i l-am deschis ca mi-e ca il face praf... Sa vedem, e al meu la cumparaturi (ca au n-am mai ajuns de dimineatza ca gafaiam ca acceleratul) si i-am dat tema sa-i gaseasca niste jocuri, carti, etc... sa vedem ce si cum.
Simonix, draga de tine Merci ptr urarile referitoare la casutza, abia astept sa incepem constructia dar mai e mult pana acolo, ca deh... traim in Romania si birocratia e multaaaaa....
Cleo, scumpa tu ce faci? Ce mai face Maruca scumpa?
Belleane, Craciun fericit si tie, drum bun!!!
Adriana, de dimineatza radeam si eu dar noaptea a fost teribila. Stiti cum il "omorasem" pe ala? Infipsesem in el betze de chibrit (ceva de genul stirii aleia cu copilasul de 2 ani care a fost victima unui ritual woodoo) Doamne ce minte am...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lily super frumoasa casuta, bradul si mai ales fetita Multumesc c ami-ai amintit; tre sa fac si eu casuta, poate o fac azi, ca daddy lucreaza pana pe la 8pm martea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ma uitam la pozele noastre si nu-mi vine sa cred ce au crescut piticii nostri! Va mai aduceti aminte de pozicile cu Craciuneii de anul trecut? Oare exista vreun an in viata unui om mai plin de transformari ca asta? Acum un an Patrick nici nu statea in fundulet, acum merge si alearga, vorbeste cat de cat, raspunde, ne pupa, ne face cu manuta, deseneaza, mananca singurel. Nici nu-mi vine sa cred, nu stiu cand s-au intamplat atatea...

Am fost la dineul de Craciun cu colegii joia trecuta, a fost super sa mai ies putin din casa desi joi erau vreo -25 asa cu factorul vant, am crezut ca inghet sloi. Am mai profitat si am mai magazinat putin, cadouri si jucarii pentru piticanie.
Am stat de vorba cu o colega care e in concediu de maternitate cu a doua fetita, prima fetita are autism. M-am cutremurat. Am zis ca nu ma mai plang niciodata de-aiurea. Eu si inca o fata cu un baietel de doi ani ne plangeam de pitici ca fac pozne peste pozne, colegei cu fetita cu autism i se umpleau ochii de lacrimi. Ce n-ar fi dat sa se poata si ea plange astfel de copilul ei!
La doi ani jumate nu spune decat in jur de 10 cuvinte, mai mult tipa asa in legea ei, nu se joaca deloc cu alti copii, daca o atingi urla, deja la gradinita nu prea mai vor sa o primeasca, oricum la 12 o cheama pe maica-sa sa o ia ca nu vrea sa doarma si deranjeaza pe ceilalti, nu decodeaza deloc emotiile celorlati, nu rade, nu executa nimic din ce ii spui, nu reactioneaza nici la cel mai mic indemn, nu mananca mai deloc decat cu mare tam-tam si niciodata singura etc. Doarme numai intr-un hamac leganata. Mai are si astm, a avut si gripa porcina, au dus-o de urgenta cu salvarea ca i se oprise respiratia.. Maica-sa cheltuie o gramada de bani pe la terapeuti, o sesiune cu un ergoterapeut e 85 de dolari. In fine, m-am cutremurat cand am vazut cat pot indura unii parintii. Apoi ma simteam prost sa ma mai plang de nazdravanul meu... Am venit acasa si l-am strans tare in brate si mi s-a topit inima, cand m-a luat inapoi de gat si mi-a zis MAMA si m-a pupat.. Cum ma dusesem prin oras, si venisem tarziu, mi-a zis Gabi ca s-a dus la geam si statea numai cu nasul lipit si zicea mama, mama, si arata inspre tren, ca stie el ca eu vin cu trenul de la servici. S-a invatat sa ma gaseasca mereu acasa.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Multumita lui Lily, am facut si eu casuta de turta dulce, ca altfel cred ca-mi mai aminteam de ea la Paste AM pus si niste poze (vreo 5) incepand de aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5418128116901573170

Ma duc sa ma intind si eu langa Victoria, ca azi noapte s-a trezit de un milion de ori...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.

astazi am dat-o pe Bianca cu saniuta fara spatar caci nu am gasit una cu spatar. i-am aratat cum sa se tine si a fost ok. ba chiar ne-am dat si amandoua pe un drumusor in panta. i-a placut foarte mult. ea ar sta numai afara. atat de tare plange cand o bag in casa - adica atunci cand este sloi de gheata.
sanatate puiutilor bolnaviori si felicitari fetelor care au facut
casute din turta dulce

o seara buna tuturor!

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Multumita lui Lily, am facut si eu casuta de turta dulce, ca altfel cred ca-mi mai aminteam de ea la Paste AM pus si niste poze (vreo 5) incepand de aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5418128116901573170

Ma duc sa ma intind si eu langa Victoria, ca azi noapte s-a trezit de un milion de ori...

_

Super tare, si porcul de pe fundalul ultimei poze cred ca e delicios ... aaaaa ... adica... arata bine
Sa papati sanatosi casutza!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ooooof, Doloress, ce nasol de colega ta... si eu sunt furioasa cand imi dau seama ca toate chestiile care ma supara sunt doar niste prostii, si ca ar trebui sa fiu mai fericita, sa nu-l manii pe Dumnezeu, ar trebui sa fiu mai rabdatoare... azi am incercat, cu toate ca am spalat enshpemii de chiuvete cu vase, facut mancare, aspirator de 2 ori, in urletele Evei ca acum mai nou ii e teama de aspirator Dar tot am urlat de vreo 3 ori la ea o data ptr ca s-a trezit la 15.30 si am certat-o saraca si a inceput sa planga, ce cretina sunt... mi-am dat seama si am luat-o in brate si am pupat-o si am rugat-o sa ma ierte si sa-mi dea un pupic si mi-a dat saraca, scumpa de ea......................
Of... sa nu dati cu pietre in mine...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ylari nu dam cu pietre te intelegem ca si eu mai imi pierd rabdarea! Ne luam in vartejul micilor chestii si nu mai vedem the whole picture ca sa zic asa, ceea ce e cu adevarat important. Si eu mai tip la pitic, si apoi imi pare rau, imi dau seama ca nu are nici o vina, incerc mereu sa ma pun in pielea lui si sa gandesc cu mintea lui de un an jumate, fara experienta noastra, si il inteleg. De multe ori imi dau seama ca vreau sa ii impun prea multe. Asta este, cat timp ne dam seama ca gresim si ne cerem iertare e OK zic eu.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am zis numai ca trag un la voi si apoi fug la ca-s rupta-n doo de oboseala dar am vazut prea frumoase sa nu comentez un pic . Prea ma mananca limba hihihih!

Deci : NOTA 1000000 Lilly si Desiree pt casutzele facute! Sunt dementiale! Nush de unde atata pricepere si rabdare ! Sincer ffff frumos! Ce sa mai zic ? Si pozele cu fetele sunt ! Ce fete mari si frumoase! Victoria cu manichiura facuta , ca o domnishoara in oras cu mami&tati . Io sincer cand am vazut poza deja imi imaginam persoanele din fundal cum se uita cu repros si mirare la noi cand mandra face ca indieni ( nush daca indienii lu' Cleo fac la fel ) cum se urca pe masa si trage de toate. Mai si ce ochisori are Victoria

Alysh va uram din inima sanatate! sa treaca rpd si usor si cum zicea si Belleane : mixtura mentolata!
Astept cu entuziasm eco de pe 6 ian! Sunt curioasa daca ramane cu 00 ori ba

Belleane te duci la Viena ? - pot sa vin si io prin bagaje pe undeva ???? Sunt delicioase tale! Nush daca am apucat sa zic!

Doloress ma bucur ca macar pe tine te-a amuzat nitzel cucuruzu' meu ars . Mai naspa e ca ne ploua a la amandoi in gura, pregatisem si un paharel de vin roshu' sa alunece popcornul mai bine si pana la urma am ramas batand din buze , era si ultima punga.
Parerea mea, cum si un vechi cantec zice : "abia cand a plecat si n-a mai fost a mea, m-am indragosit de ea" ( deh, sezonul , imi face mintea asocieri bizare) abia cand vedem ce greu ar putea fi ne dam seama cat de norocosi suntem. Bine ar fi sa ne pastram optimismul, sa vedem partea plina de a paharului, sa ne incurajam si sa-i multumim bunului D-zeu pt ce avem. Mai ales sanatatea, ca-i mai buna decat toate!

Ah, si revenind la poze , ceeeee pozeee frumoase Magdone , dar , numai 2? . O fi Olivia suparata in pozele alea dar sunt de poveste! Exact imaginea de poveste pe care noi toti, ca () copii ne-am imaginat-o! Apropo, dar o poza cu ? Sa vedem si noi burtik?
Si pe cand vizita in Rom?

Luminel sigur si sotul e cu gandul numai la voi, asa ca undeva acolo, sunteti conectati si cei 2 copii vor face ca timpul sa treaca mai rpd si vine sotul !

Lori drum bun si sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie!

Ylari pana la 15 ani fie-mea nu prinde plastilina si carioci in casa mea . Glumesc dar la cum e Andra cel mai probabil mi-ar lipi-o mie de fatza

Simonix - multa sanatate Robertixului! Mititelul - doo sapt de prizionierat

alina_anto bafta la 2! Tinem pumni!

Simona - sa-ti fie de bine infrumusetarea

Laura - asa mama, asa fiu! Abia astept sa-ti cunosc Ilincutza

V-ash mai povesti vreo doo vorbe despe Andra si reactia ei vizavi de brad si Mosh dar sunt prea ...obo. Ma bag la . Maine presimt o zi grea alaturi de vecina ! Ne sacrificam sa iesim un pic ca fetele

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

MSBB de unde talent si rabdare, iubita? Eu am cumparat tot gata facut ptr. casuta si am asamblat-o si decorat-o doar. Cat despre indieni... aici nu se uita nimeni stramb, decat poate cei care sunt "childless by choice". Cu o sapt. inainte fusesem la alt restaurant unde Victoria a zburat o farfurie de pe masa si nimeni nu a reactionat. A venit chelnarita (nici macar cea care ne servea pe noi, ci alta care era prin zona), a strans tot si gata. Aici sunt fff ingaduitori cu copiii. Si cand am fost de am depus juramantul ptr. cetatenie, judecatorul a spus ca e ok sa avem copiii cu noi in fata, nu tre sa stea in spate cu restul familiei. Uite inca un motiv sa iubesc Canada.

_

Mergi la inceput