Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari iubita daca tu te simti vinovata ca ai urlat la Eva, eu sa-ti mai zic cum ma simt ca i-am dat peste manuta? Duminica! Si si acum ii pup manutza. Dar am preferat sa ii dau peste manutza sa stie ca fierul de calcat e "No-no!" decat, Doamne fereste sa il traga pe ea de pe masa de calcat...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor!

Alysh cum a fost noaptea asta? Pupam Vladucul.
Desiree mie imi este foarte frica sa calc cu Eva pe aici, ma gandesc ca n-am viteza de reactie la prostioarele ei... Asa ca eu calc dupa ora 23 Mi-a cumparat mama acum de Craciun o masa de calcat mai inalta, sa vedem poate ma incumet acum... Evei ii e teama de chestiile fierbinti, i-am explicat eu cu caloriferul, a mai patit-o cu mancarea (e inebunita dupa cartofii prajiti si de obicei n-are rabdare sa astepte sa se raceasca si am lasat-o o data ca nu se linistea deloc) si se pare ca a inteles ce inseamna "arsh" Dar paza buna trece primejdia rea, asa ca nu calc.
MsBB ce dor imi era de postarile tale!!!! Cu plastilina nu am exagerat nici eu, oricum am scos 2 culor, le-am modelat eu si-i dadeam si ei dup-aia sa strice era super-mega incantata!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata fetelor,

A fost noapte grea, s-a frichinit toata noaptea. I-am facut o poza pe olita de dimineata, ii zicem acum fulg de nea si il pacalim ca-i dam cu fulgi de nea pe el.....asa ca uitati-l pe Fulgulet de nea cu bubite

Pozele urmatoare sunt de la Sf Andrei de anul asta le puteti viziona daca va face placere

Multumesc din inima fetelor pt incurajari si urari! Va pup pe toate!!! Intru mai tz cand ne mai eliberam....

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Alysh... nu pot sa vad pozele

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mai fac o incercare aici:

http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Sf%20Andrei%202009/?action=view¤t=IMG_7174.jpg

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Alysh... dragul de el... tot gaseste putere sa zambeasca, copiii sunt extraordinari... cand ma gandesc cat ma vaicaresc eu daca ma doare nu stiu ce...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Hai ca mai intru putin

desiree ce frumoasa e casuta ta si colorata.Era sa cad de pe scaun cand am vazut ca la 2 ore dupa ce-ai zis ca faci casuta, era gata si poze facute, etc.Mie mi-a luat mult, ca am facut aluatul de turta dulce seara, l-am pus la frigider, iar a doua zi am facut pattern-ul din hartie, apoi am copt nu stiu cate ture, ca incapeau doar 2 pereti si cativa braduti intr-o tava, apoi am asamblat-o si decorat-o, si-a fost gata doar a doua zi seara (pe la vreo 22 ).Si a 3-a zi am mai facut mici retusuri pe ici pe colo Am facut mai multi braduti, stelute, mosuleti, dar aia s-au mancat Casuta o mai lasam ca ne e mila de ea.

alysh saracutul Vlad cu bubite, dar las' ca trec ele si cine va fi apoi imunizat impotriva varicelei? Nu ne trimiti si noua pe email viruselul sa scapam si noi de varicela?

ylari eu te inteleg.Si eu am tipat la Julia si eram nervoasa pe ea cand se trezea mai repede si nu-mi terminam treaba, si ea saracuta nu avea nici o vina .Am momente cand poate sa rastoarne si casa si nu tip, nu ma deranjeaza, ii vorbesc calm, dar am si momente (mai putine din fericire) cand ma supar pe ea pt orice nimic.

msBb multumesc pt nota Eu am visat de ani buni la o casuta de turta dulce, si anul asta am zis ca o fac fie ce-o fi.Deci e prima casuta de turta dulce facuta de mine si are mai multe imperfectiuni.Urmatoarele vor fi mai frumoase Dar nu voi face mai mult de una pe an, pt ca dureaza mult.Iar cand va creste Julia ma va ajuta si ea la decorat

doloress si eu am o nepotica cu autism.Nu am vazut-o niciodata pt ca nu is in relatii apropiate cu parintii si stau si la distanta, dar mai aflu cate ceva despre ea de la nasii nostri.Cand aud de ea, ma gandesc ce noroc avem noi ca Julia e sanatoasa.Ce daca are nopti cand se trezeste din ora in ora si urla, ce daca sparge termometrul , ce daca face haos in casa, etc? Astea sunt nimicuri.Sanatatea e cea mai importanta.

Deja m-am intins prea mult si mai avem de facut astazi o multime.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

intru sa va urez Craciun Fericit si sa va spun ca noi asteptam bb3 pt august anul viitor .

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Aelita, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari ! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, te mai asteptam cu vesti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

intru sa va urez Craciun Fericit si sa va spun ca noi asteptam bb3 pt august anul viitor .

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Felicitaaaaaari!!!!!!!!!!
Sarbatori fericite si voua!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput