Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 17
Danicris spune:
Fetele-dragele, nu stiu daca mai reusesc sa intru zilele acestea de aceea va urez de acum Craciun fericit, multa sanatate la mladite si mugurasi, la mamici, tatici si bunici. Sarbatori fericite si sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti.
Va imbratisez cu drag.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
24+
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Fetele-dragele, nu stiu daca mai reusesc sa intru zilele acestea de aceea va urez de acum Craciun fericit, multa sanatate la mladite si mugurasi, la mamici, tatici si bunici. Sarbatori fericite si sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti. Va imbratisez cu drag. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 24+ |
Dani Sarbatori fericite si tie si familiei si lui Bebe din burtica scumpa!!!!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alysh spune:
Ce fac fetilii, impodobiti bradul? Ati cam disparut...
Abia acum am citit din urma si am vazut povestea trista a colegei lui Doloress, cand citim astfel de povesti parca ne mai trezim la realitate, offf, trist. Ce ma mai lamentam eu de varicela lui Vlad, na,. ca acum imi vine sa sar in sus de bucurie, sincer.
Ylari,tu crezi ca esti singura care tipa? recunosc ca am ridicat de mai multe ori glasul la Vlad, nu isteric dar l-am ridicat. I-am si dat peste mana asta vara cand isi tot scotea palaria de pe cap si acum regret....si una la fund cand m-a muscat de umar de mi-au dat lacrimile. Important e sa nu-i snopim in bataie![]()
Lilly, sa treaca sarbatorile si va transmit o varicela virtuala
, aoleu ce urat suna!
Aelita, felicitari pt sarcina! Bebe sanatos si la termen!
Laurita, unde esti?????
ALI, mami de Vlady si
14+
gabitzam spune:
Aelita, ce minunat! Felicitari! Chiar nu mai aparuse de mult inca o
pe lista!
Dani, iti doresc si eu tie un Craciun fericit si multa bucurie in familie.
Alysh, ce baiat cuminte si curajos ai!
Eu am fost cuminte si mi-a adus mosul liber de la servici si azi si maine
Am mai facut ultimele cumparaturi de dimineata cu ocazia asta.
Alaturi de SEBI
Luminel spune:
Buna fetelor!
In sfarsit, fata doarme si ma odihnesc si eu putin pe forum
...azi am fost si-am facut cumparaturile de craicun, am piftiile pe foc, astept baiatul sa vina de la cumnata-mea cu varza sa fac si sarmalele si daca mai pot,a svrea sa fac si o prajitura tot azi...doamne, cred ca o sa cad franta...deja ma doare coloana de mor.
Am vazut ca a mai aparut o
...Aelita, felicitari si sarcina usoara!
Desiree, sa cad de pe scaun...la 18.30 ai zis ca faci casuta de turta dulce si la 20.30 era gata
...te credeam Samantha![]()
Ylari, cate tipete aude Cristi de la mine!!!dar daca nu ma tin nervii
...cum zicea Alysh, important e sa nu-i snopim in bataie...asa una mica, e rupta din rai, nu?
bubitzele lui Vladuc.
Pentru fatele care nu mai intra,
Craciun Fericit si Sarbatori cu bine si liniste!
s-a sculat...s-a zis cu odihna mea
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:

Maaaaai, dragelor! Chiar asa, nici Samantha de eram si nu era gata-n doua ore...
E cumparata gata facuta, vine in bucati, Victoria si cu mine am asambalt-o si decorat-o si mancat din ea si papat jeleurile de fructe. Nu-s eu asa gospodina!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Aelita, felicitari ptr. bb3. Esti o curajoasa, bravo, felicitari!
Dani Craciun fericit si voua si numai bine ptr. 2010.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
piggy spune:
Craciun fericit si un an nou plin de sanatate si intelegere va dorim si noi...(pana la anul ce vine plecam la clung la bunici)
!
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
inais spune:
Dragelor sa incep prin a va multumi pentru aprecierile la adresa Iasminutzei noastre! Va daruim o
fiecareia...taaare mandra eram cand citeam cate o lauda la adresa buburuzei! ![]()
Am vazut toate pozele din ultima vreme (spuneam ca va citesc cand apuc...) sunt superbe toate mamicile, toti piticii si toti Moshii
!...aaa si toate casutele de turta dulce, of course! ![]()
Am intrat sa va uram 

voua, piticilor, taticilor si celor dragi din jurul vostru!
Sa va aduca Moshu' ce va doriti voi...incepand cu sanatate si terminand tot cu sanatate!
Felicitari Aelita pentru bb3...si succes Alina la proiectul bb2!
Sanatate muulta puiutilor cu pb...de Vladi stiu (dulce rau in poza...asa pictat
)...de Robertix la fel
...sper sa nu mai fie niciunul!
Inchei aici...aaa...despre cadoul Iasminei de Craciun nu v-am spus...tati s-a ocupat, luandu-l de afara, si l-a gandit ca pt un baietel...adicatelea a primit va primi fiica-mea (de la Moshu'
) o masinuta si un robotel...! Noroc ca i-a cumparat si un costumas de Craciunita ca zau ca ma luam de ganduri...ca a inversat bagajele prin aeroport cu alt tatic!
Cumparaturi noi nu avem facute si nici bucate specifice cu care sa ne laudam...se ocupa mama si bunica...noi am comandat tortul! Cam asta-i contributia noastra!![]()
Maine facem bradul...asa e traditia...asa il facem. Si cam astea-s noutatile noastre!
Va pupam si sa avem sarabatori cu bine!![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Vianne spune:
Servus fete frumoase si copilasi minunati!
Am vazut poze cu copii mari si frumosi
, Eva, Mirci, Vlad (sanatate multa), Victoria, Robert si....iertare dar nu mai imi aduc aminte acum.. Sunt toti niste scumpi!
Aelita, felicitari pt bebe 3! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Noi suntem bine, am trecut de o raceala iar eu am facut otita si a fost musai sa iau antibiotice. Asa ca am intarcat-o pe Stefana brusc, acum 2 saptamani. Am plans si eu si Edson dar am trecut cu bine, chiar a fost mai bine decat ma asteptam, slava Domnului!!
Va doresc tuturor ca Nasterea Domnului sa va aduca bucurie si liniste in suflet. Sa fiti sanatosi alaturi de familiile voastre si sa nu uitati sa multumiti Domnului pentru tot ce aveti..
Va pupam pe toti!
Sarbatori Fericite!