Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia83 spune:
fetele dragi, am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate si un Mos cat mai bogat.
Noi suntem bine, deja vorbim binisor, inca nu face la olica, se pune singurica dar se inhiba sau nu stiu ce se intampla ca nu reuseste sa faca nimic, cum ii pun pampers-ul, cum face apoi. de cateva zile refuza mancarea, domnisoara a primit niste bombonele de ciocolata in vizita la bunici (socrii), fara stirea mea si a cam dat de gustul lor, le am pitulate ca daca vede vreun ambalaj plange ca vrea si cere "da-mi, da-mi, vleauuu" si sare o masa doua de ciuda ca nu ii dau "bobo" ca "mamaiiii" si e asa capoasa ca prefera sa stea nemancata decat sa manance atunci cand ii pun masa. in rest, am dus-o duminica la sanie, a fost terminata, n-ar mai fi plecat desi aproape adormise pe partie. radea de copii care se dadeau pe punga si cadeau.
Felicitari mamicilor ce asteapta bebe
sunteti eroine in ochii mei, eu ma opresc aici, nu mai am curaj pt bb2. Sa fiti sanatoase si va urez sarcina usoara 
incerc sa revin cu cateva poze, am vazut si eu pozici cu Mirci, Julia, Vlady, am mai vazut dar sunt asa obosita ca n-am retinut, toti sunt frumosi si dulci 
azi am avut zi de curatenie, si acum am miros de domestos in plamani pe gat in jos...
ylari, m-am gandit si eu la plastilina, mai ales ca acum e mult mai buna ca cea cu care ne jucam noi mici, dar n-am avut curaj sa incerc. uite ca imi dadusi tu curaj, cred ca ii mai indes si plastilina sub brad de craciun, ca are ditamai stocul de jucarii si hainute, ca anul asta am primit bani din toate directiile pt ea si i-am luat jucarii la greu
va pup pe toate fara exceptie, inca odata Sarbatori fericite si o noapte linistita
aici pozici pt cine vrea sa ne mai vada http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/
YLARI spune:
Yuhuuuu, Vianne, Iuliaaa, fetelor, ce bine imi pare scumpelor ca ati scriiiis!!!!!
Sarbatori fericite si voua, sa va aduca noul an numai bucurii!!!
Iulia eu nu i-am dat toata plastilina, doar 2 culori, una la mine, una la ea. Avem o placa mare de lemn si acolo am zapacit-o. Azi ii povesteam cumnatei ca ne-am jucat cu plastilina si Eva a si venit cu placa de lemn in spinare
Asteptam poze cu tine si Mufy cat mai urgent!!!
Vianne si de la tine draga mea, ce mai face Stefana? Dintzocii au iesit cu totii? Sper ca nu v-ati chinuit prea mult.
Deci, eu am facut Ciorba de curcan cu perisoare de tot de curcan (deja aproape de oala s-a halit), oala cu sarmale e la cuptor de vreo 2 ore, mai las un pic si sting, carnatii ii iau de la mama, inclusiv piftie, Cozonaci a cumparat Iuby, gata, asteptam Craciunul!
In seara asta facem bradul!!!! Abia astept sa i vad reactia Evei!!!! Am niste emotzii...............
Pupici, fug sa culc fata!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Reallaura spune:
Buna seara,
Ali scumpa mea, am fost la mama, ieri ca B era de garda, am stat cu Sis si verisorii, nici vorba de forumat.
Imi pare rau de varicela, ooof, dragul de el, ce dulce e cum zambeste de sub bubite, ti se rupe sufletul! Am vazut si pozele de la petrecerea cu coifuri!
Multumesc tuturor fetelor de vizionare: Gabitzu, Adriana, Mihaser, Luminel, Ali, Ylari, China, MsBb, Belleane Lily, SImonix, Magdone,Alina_anto, Doloress, DAnicris
Sunteti niste scumpe toate
Magdone ce frumoase poze cu cei 3 copilasi!
Tot pe pozitie esti? Nu vrei sa stii sexul lui bb3?
Aelitafelicitari pentru bb3, chiar ca esti tare tare curajoasa cu 3 copii de varste asa aspropiate! Sarcvina usoara!
Vianne felicitari pt intarcat, imi pare rau de otita! Sanatate3 multa si Craciun fericit!
Lily mama, ce casuta superba! Esti f talentata, silueta nu te tradeaza deloc! ce-a spus Julia?
Desireemai, fetele, ce aveti toate, ne omorati acum cu bunatatile astea? ![]()
Simonixsanatate multa lui Robertzel! Si noi luam antibiotic pentru o infectie urinara...
Inaisnu cred ca ai pus poze noi, probabil te referi la ultimele poze puse cu carliontii taiati! Cu cadourile, testeaza si tati aptitudinile fetii, sunt total de acord!![]()
Iulia ce scumpa e papusa in hainita neagra cu blanita! S-a facut f mare si frumoasa cu okii aia galesi...si ce vorbareata! Si Mirci cere bobo mereu...
Alina_Anto ce vesti bune aduci tu cand te hotarasti sa scrii! Spor la treaba cu bb2, sa dea Domnul sa vina repede!
Luminel, Ylari si alte harnicutze, spor la treaba!
Doloress ti se rupe sufletul cand auzi povesti d-astea, Doamne, chiar ca nu avem nici un drept sa ne vaiatm, niciodata, de nimic! Atata timp cat copiii sunt sanatosi!
Ieri am fost la morfofetala, azi la dr meu, toata bune si frumoasse, creste! E tare tare vioaie.
Eu maine tr sa fac mancare, curat, cumparaturi, cadouri, avem invitati etc, nu stiu cum ma descurc... Va pup ca pic de somn
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Buna seara, Inaisnu cred ca ai pus poze noi, probabil te referi la ultimele poze puse cu carliontii taiati! Cu cadourile, testeaza si tati aptitudinile fetii, sunt total de acord! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca |
Ma refer la pozele astea
Sanatate multa lui Mirci cel frumos...cu costumas de ski albastru...si obrajori
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inais
Ma refer la pozele astea Sanatate multa lui Mirci cel frumos...cu costumas de ski albastru...si obrajori mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
M-ai terminaaaat! O pupa Mirci pe Iasmi cea superba!
Nu-l condamn ...Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
22+
Sabina Ilinca
Victoria_mami spune:
Laurita, ai mai pus si alte poze si am ratat eu sau doar cele cu costumasul albastru de ski?
Inais, Iasminutza e superba cu buclele. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
simonacip spune:
Neata fetele.Poftiti la coffee

Scrisesem ieri un ditamai mesajul si mi s-a blocat calculatorul chiar la sfirsit...
N-am sa reiau mesajul...
DAr ma bucur ca au aparut Vianne si Iulia. Sarbatori Fericite si voua fetelor!
Iulia, frumoase poze, ma asteptam la mai multe dupa atita timp de lipsa.![]()
Mie mi-a venit c...deci nothing yet...dar felicitari Aelitei!!!E minunat.
AM vazut si pozele Magdoneice frumosi sunteti, iar tu ce fericita, radiezi!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
DanaH spune:
Dragele mele drage,
Nu stiu daca v-a fost dor de noi, dar noua da de voi. am mai fost pe aici, am tras cu ochiul, dar am tacut malc. treaba multa, vreme ioc.
am trecut cu bine de sustinerea tezei, sunt si eu, finally, doctor, ca si cand asta ar schimba viata cu ceva. doar la munca e ceva mai fun, pt ca acum am gandesc la mai multe proiecte in acelasi timp, cand te plictisesti de unul, sau nu mai ai nicio idee, treci la altul.
la sustienrea tezei am avut toata familia aici, parinti, sora+sotz+nepotica, plus inca vreo 3 prieteni veniti din frnata si din germania. a fost frumos, dar aglomerat. ai mei inca mai sunt aici, pleaca pe 26. a fost tare bine cu ei, mai ales ca mama s-a trezit cu teodora in fiecare dimienata, de am ajuns sa dormim si noi pana la 8:30, un adevarat lux. sa nu mai spun ca nu am ratat nicio petrecere. dar peste doua zile pleaca si trebuie sa ne reintram in ritm.
sarbatorile le facem acasa, craciunul cu parintii si cumnatii, care numai ce au un bebe mic si frumos, o fetita ca o bijuterie de doua saptamani. deci sunt dubla tusha-matusa. de revelion vin niste prieteni din romania, fosti colegi de facultate, care au un baietel de varsta lui alex. asa ca o sa ne plimbam si o sa ne distram cu ei, asta daca ne lasa vremea, ca se anunta cam multa ploaie.
ce sa va mai zic? pe la noi a nins cum nu am vauzt eu de 8 ani de cand sunt aici. adica daca adun zapada din 8 ani, cm cu cm, nu se strange cat a nins anul asta. a fost frumos, dar privind din casa. ca orasul, tara a fost toata paralizata. in orasul nostru, avem si noi un tranvai, si evident ca nu a mai mers. trenurile nu au mers. strzile nu au fost curatate, cred ca nici nu au masini de curatat. in schimb toata lumea era extrem de fericita, copiii in al noulea cer, si noi cu ei.
alexandru si teodora sunt niste dulci, cand vor ei, altfel, niste mici monstri care imi toaca marunt marunt nervii. ba se chitzaie si rad si se joaca si se uita la desene amandoi de imi vine sa ii mananc de dulci ce sunt, ba se cearta si tipa si teodora da in alexandru, si el o mai impinge pe furish si tot asa. dar norocul lor ca sunt dulci tare si le iert prostioarele.
le-am facut la amandoi vaccin impotriva gripei mexicane si vad ca nu au avut nicio problema. ne-a ferit domnul si de alte raceli, doar ce a avut alex o noapte cu dureri intr-o ureche, dar a trecut de la sine pana a doua zi. mai mult noi, astia mari behaim si tragem de nas, dar pe total nu ne plangem.
nici nu stiu unde am ramas cu felicitarile cu zilele de nastere, cu zilele onomastice, cu noile burtici, dar va pup pe toate, fara exceptie.
ar mai fi de povestit, dar ma opresc aici. ma duc la treba, ca mai am de facut vreo doua salate si de prajit carnatii. in rest, sarmalele sunt gata, cozonacul la fel, piftia a iesit minunata, tortul mai trebuie ornat, fursecurile asteapta sa fie puse pe farfurie langa brad. azi mai avem de dat cu aspiratorul (sarcina sotului) si sa facem bradul. abia astept. iar diseara sa imachetam cadourile, care sunt multe, multe, pt toti prietenii nostri, mai ales pt copiii lor, si le voi pune pe toate sub bradul nostru, asteptandu-i pe ei sa vina sa le ia. apoi declaram Craciunul ushilor deschise, cine vrea sa ne vada, este bine venit in casa noastra. pt mine este un Craciun special: este primul Craciun dupa 13 ani petrecut cu ei mei. intotdeauna petrecem pe 25 cu socrii, si pe 26 plecam la ai mei. dar acum facem si bradul cu ei. ma bcuur tare mult.
inchei aici lungul meu mesaj. nu fara a va ura un Craciun fericit si luminos, iubire in suflet si liniste in casa, sanatate si belsug. sa va aduca anul nou multe bucurii si fericire alaturi de cei dragi.
va pup si ne auzim la anu'.
Poze
gabitzam spune:
Dana, FELICITARI !!! Bravo, ma bucur pentru tine, stiu cat ai muncit pentru teza asta, si sa tii si copiii si casa in timpul asta, nu ti-a fost usor.
Alaturi de SEBI
cleo78 spune:
intru si eu repede de la munca, sa va urez Craciun fericit, si multa multa sanatate la toata familia.
Si pup pt fetele care au aparut ai nou si mai ales pe Aelita si burtica. Nu mai mentionez pe nimeni, ca uit...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008