Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Craciun fericit tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

intru si eu repede-repede sa va urez sarbatori fericite, sa petreceti minunat, sa va bucurati cu toti cei dragi de sarbatoare, de colinde, de cadouri si mai ales de fericirea copiilor!

apoi mai spun repede (daca mai apuc) felicitari aelitei pentru burtica nr 3!!! si felicitari danei pentru terminarea doctoratului . si bun venit lui vianne si iuliei. superba mufi, iti vine s-o tot pupi
gata, fug, ma striga tati sa impachetam si noi cadourile . va pup pe toate!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Craciun Fericit tuturor!! Un an nou minunat!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Felicitari DanaH pentru teza!! SIgur ca ne era dor de tine, dar stim ca revii obligatoriu, in ciuda pauzelor lungi!
Ali ce face Vladi, e bine?? Il mananca?? multi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 22+ Sabina Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Am intrat si noi sa uram UN CRACIUN FERICIT tuturor M&Milor si parintilor lor Sa va bucurati de momentele acestea minunate pe care le traiti, cu copilashii fericiti si sanatosi

Felicitari Aelita pentru bebe3 !!!! Sa fie sanatos

Felicitari Dana pentru teza !! Minunat! Esti mama eroina, zau, cu bebi, casa, serviciu ... in plus esti si o gospodina desavarsita Acum ca am auzit ce se pregateste pe la voi ma bate gandul sa facem o vizita in Olanda Eeeeh ... lasa ca la anul nu scapi, acum suntem si noi aglomerati cu musafiri etc

Bine au revenit fetele care nu mai scrisesera de multishor :)

Inais - mor dupa carliontzata ta Stii ca asa eram si eu cand eram mica, zau ca parca semanam

NU mai stiu ce voiam sa zic ... Noi suntem in pregatiri, mai mult mama, care tine sa gateasca asa, ca acasa. Maine avem petrecerea si o sa fie asa, ca in Romania, cu sarmale, cozonaci etc. O sa mai fie si o prietena poloneza care va aduce niste chestii de polonici De-abia astept :) Am luat cadourile, diseara le impachetez frumos :) Pentru Robert am cam depasit un pic limita, of, chiar azi am fost la Cora si erau niste reduceri de mi-a picat fatza, deci i-am luat si un circuit cu trenuletze tonka, redus la jumatate. Gata, de la anul ma potolesc

In rest Robert e mai bine, a lucrat antibioticul, i-am facut si aerosoli. E super haios, isi face singur aerosoli Ma gandeam ca nu o sa ii pot face, ca o sa urle etc stiti voi - dar uite ca e indragostit de aparat si sta singur cu masca pe fatza, si-o tine el pana se termina. Uneori facem aerosoli la animale, la mami, la tati etc - mai avem o masca, de jucat (l-am obisnuit un pic inainte si cred ca din cauza asta a acceptat asa usor) si toata lumea incearca tratamentul Asa ca sper ca pana la anul sa nu mai imi raceasca :)

Gata, fug si eu la ale mele - sarbatori linistite si implinite sa avetzi

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

laura, vad ca te-ai razgandit cu numele . a ramas Ilinca, dar Ana a fost inlocuit(a) de Sabina

Ia te uita ce mare sunt
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

laura, vad ca te-ai razgandit cu numele . a ramas Ilinca, dar Ana a fost inlocuit(a) de Sabina

Ia te uita ce mare sunt
Avem viata in sange

Chiar, Laura, te-ai razgandit!? oricum, e frumos si Sabina...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

am terminat cu toate...in afara de curatenie...cand voiam sa dau cu aspiratorul a adormit Cristi si am renuntat...la 5.30 plecam cu totii la ziua cumnatului meu..asa ca nu stiu cand mai dau cu aspiratorul...si a facut o mizerie!!! c-am lasat-o sa faca ce vrea numai sa nu mai stea in picioarele mele la bucatarie...asta e!

Vad ca au mai aparut din fetele pierdute in ceata..wellcome...

LA MULTI ANI! Crinaandreea...Sa fii sanatoasa si voioasa! si mai spune-ne ce mai faceti...

Inca o data, Craciun Fericit si imbelsugat tuturor!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Craciun fericit fetele mele dragi, sa petreceti fericite si cu bucurie aceste Sfinte sarbatori!!!!

Va pup pe toate!!! Si pe M&M, pe toti, de la A-Z

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doresc si eu la toata lumea, mamici si M&Ms si toti cei dragi lor, un Craciun fericit, caldura si veselie in casa, daruri multe si o atmosfera minunata!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput