Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor am pus si eu poze in albumul cu numele Decembrie.

Am uitat sa va spun ca azi am facut o mare sortare a jucariilor. Le-am pus separat intr-o punga pe cele ptr bebe mici si care sunt cat de cat ok si am aruncat o gramada de ragalii, inclusiv o gramad de cutii si cutiutze, dopuri si alte porcarii care ramasesera in cosul de jucarii. Uf, tare bine ma simt acum!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara si de la noi. eu sunt solo acasa, i-am trimis pe gogo si tati la mall, sa pot face bradul. tocmai l-am terminat si i-am sunat sa vina acasa. sunt curioasa de reactie, ma astept la orice, mai ales dupa faza cu zapada ...
adriana, chiar azi ma gandeam la tine. am vazut la o emisiune targul de craciun de la viena si ma gandeam ca sigur sunteti pe acolo. nu m-am inselat, vad . din partea mea invidia e cat china (glumesc, desigur )
ylari, mortala fiica-ta. o frumoasa si-o simpatica. mi-au placut tare mult pozele
fug ca vin!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, ma bucur sa te revad Nasa ta e o fericita, ce n-ar da si a Victoriei sa-i sugerez cadouri! Eu (din lipsa de inspiratie) ii spun doar "Ia ce vrei!"... tot timpul ma cearta...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Ylari, si eu vreau sa vad pozele cu Eva, dar nu stiu unde sa le caut

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Ylari, si eu vreau sa vad pozele cu Eva, dar nu stiu unde sa le caut

_

La semnatura mea scumpa!

Chinabulina, merci ptr complimente!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Ylary, vai cat e Eva de scumpa si de dulce! dansatoarea mica!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am intrat sa va urez: noapte buna, si-n avans, o saptamana frumoasa tuturor! mamici, pitici, burtici
Vin in fuga, ca-s leshinata de somn. Statul asta degeaba e tare obositor . Astazi am lenevit la greu, am profitat daca tot am stat acasa sa fac o lunga, sa ma creia o pauzasc, sa ma alint nitzel, sa zac in spuma si numa bine dupa ce m-am parfumat si facut mumoasa - m-am gandit io, isteata sa-mi delectez papilele cu , recent descoperita metoda de explodare a cucuruzului , adiq popcorn facut la cuptorul cu microunde. Dar cum, mi se aplica vorba, de la mana pana la gura , asa am uitat , ne-am luat cu vorba si am scos din cuptor o punga=bomba , am avut parte de efecte pirotehnice , fum si urale iar popcornul meu era ciuciulete ars tot . Drept urmare acum toata casa pute a popcorn ars iar io, ca o duamna, miros de parca am terminat de bagat carbuni la locomotiva

Vad ca a venit in avans pe DC cu noi emoticoane ! Ce-mi place mie mult, mult , uite asa mai invioram okiul . Cu ocazia asta am vazut si ce mi-ar place de la Moshu' hihihih!

Desiree - nu, Doamne fere , nu ma oftic io asa usor. Asta e problema scrisului. Fara mimica de rigoare, ton , cuvintele pot fi interpretate in mor eronat. Asta e, Victoria ii poate dona Andrei linistita un aspirator . Nu s-ar supara.

Ylari - bafta multa cu casutza din povesti ! Sa dea DD la anul sa din casutza voastra noua si plina de veselie ! Ce laptop dragutz a primit Eva! Iar tu , mai ca am zis intr-o poza ca stai in poala Moshului . Sper ca ai fost cuminte! Sunteti 2 frumoase!

Adriana - bafta cu mutatul! Pichtez , dupa sarbatatori, si eu alaturi de tine : sa vina vara, sa vina repede !

Vecina - cum e ?

Dani - sper ca ajuns cu bine sotul si ati gasit saniutza mult visata!

Gata, am mandra pot sa ma duc sa visez in liniste!
Noapte buna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor am pus si eu poze in albumul cu numele Decembrie.

Am uitat sa va spun ca azi am facut o mare sortare a jucariilor. Le-am pus separat intr-o punga pe cele ptr bebe mici si care sunt cat de cat ok si am aruncat o gramada de ragalii, inclusiv o gramad de cutii si cutiutze, dopuri si alte porcarii care ramasesera in cosul de jucarii. Uf, tare bine ma simt acum!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

sunteti doua frumoase!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Deci asa: Sarmalele au avut ca de obicei, succes! La fel si tortul si am facut praline. Am iesit cu nasha la tigara si cand am intrat fiica-mea la nashu-n brate, toata roz pe maini si pe fatza. Ii daduse nashu o pralina si dup-aia a incercat sa mi-o paseze mie sa o curat... hehehe! No way, man! Tu ai murdarit-o, tu o duci la spalat. I-am spus cum, sa traga olita la ghiuveta, o pune in picioare si sa-i puna sapunel lichid si ea isi spala manutele.
V-am zis ca nu gaseam nicicum aspirator ptr. Victoria pana joia trecuta, cand a luat daddy unul de la Toys R Us. Na, acu' are 2! Si nasii i-au cumparat unul, desi nu le zisesem nimic cum ca (,) cautam aspirator. Cica nasa l-a luat acum cateva luni! Mi-a aspirat Victoria toata casa aseara. Si dupa ce a despachetat toate cadourile (de la nasi) arata sub brad si zicea "Mo?" (adica, traducere din limba Victoriana "More")... Repede a invatat sa mai ceara cadouri :)
Nasa s-a suparat pe ea nevoie mare, ca a "tradat-o", adica a cerut in brate la cealalta tanti care a venit la dinner si nasa a fost tare suparata, mai ales cand era la nasa in brate si Victoria a cerut la Leeann! Facea nasa "Tradatoare mica, nici nu mai capeti cadourile! Le iau acasa"... In schimb, cand a inceput nasa sa-i dea cadouri, nici nu si-a mai amintit Victoria ca e si Leeann prin zona Bai, ce copil materialist am... de mica!!!
Am avut o seara super, Victoria a stat si ea treaza cu noi pana dupa 10 cand au plecat musafirii si dup-aia a mai alergat vreo juma de ora si a incercat sa se imbrace in hainutele noi primite.

Gata, ca m-am lungit, se vede treaba ca Victoria doarme

_

Foarte tare Victoria stie ce vrea

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Desiree, ce draguta trebuie sa fie Victoria cum pune ea aspiratorul! Si eu i-am cerut nasei tot asa, un set de curatenie sau o buctarie de jucarie. Sa vedem ce i-o lua. Daca i-o lua ceva saracuta ca nasul a avut accident cu motocicleta si e in carje si cu clavicula rupta, si mai au si o fetita de o luna jumate, va dati seama, eu in locul nasei cred ca eram la balamuc acum. Asa ca de aia zic, cred ca numai de cumparat caduri nu-i arde, biata de ea.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Cristi are si aspirator si bucatarie....crezi ca au avut mare succes...da de unde...cu aspiratorul s-a jucat 3 zile si apoi nici nu s-a mai uitat la el....bucataria am pus-o la loc in cutie pentru mai tarziu cand o mai creste...si eu care ma gandeam ca o sa fie innebunita dupa ele ... ei as!...Poate ca la Eva a fi altfel...

Mergi la inceput