Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

nu am mai intrat demult pe aici. Eu si picele din burta suntem consemnate la domiciliu. Imi este din ce in ce mai greu cu burta mare. mai avem un pic si gata. Ale mi-a racit un pic. Am inceput sa o duc la dans de 2 ori pe saptamana si ii place tare mult. Acum o tin acasa, dar sper ca de sapt viitoare sa o poata duce taica-su din nou.

Pupam piersicutzele bolnavioare si le dorim insanatosire grabnica.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

intrebare: mamicu cum se fac bebelusii?
raspuns: aaaaa intreaba pe tati

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff tot zic ca apuc sa scriu si tot nu reusesc.
Multa sanatate la puiutii bolnaviori.
Ref la varicela Ari a facut o forma f usoara comparativ cu Ami care a fost jale, nu si-a zgandarit bubitele decat una sg chiar in frunte si se pare ca i-a ramas semn.
Oana ati mers in vacanta in ro? Cat stati?
Noi nu stiu daca reusim sa venim de pasti, e f greu cu banii avem destule datorii care trebuie neaparat achitate, creca nici concediu nu pupam anu asta, da na numa sa scapam sa iesim din gaura cat de cat si tot ar fi bine.
Avem de platit si la Ari destul pt lunch club si ar trebui sa punem ceva bani deoparte si pt anul urm cand va incepe si Ami ca la ea trebuie platit in fiecare zi timp de 6 luni si e destul de scump.
Sabina pupici multi. Faci cezariana?
Bulinutza chiar la asta ma gandeam zilele astea cand ne apucam sa le zicem de sex droguri si alte asemenea, ca de ex aici in uk astia beau de la 10 ani, la 12 deja fac sex , eu ma si gandesc cum ar trebui abordat subiectul si tare mi-e sa nu o dam in bara la chestiile astea.
De ex Ari deja face diferentze de genul numai baietii jpoaca fotbal numai baietii au parul scurt euam incercat sa ii explic ca nu e asa si fete sunt cu parul scurt si ele joaca fotbal, ea e mai girlie girl asa si sincer as prefera sa fie mai baietoasa, uff frumos sa fii parinte da greu tare.
Noi suntem okam cules iar o viroza, acuma e pe terminate sper, ca is satula de muci si voma si nopti chinuite. Ele si asa fac mofturi l papa, apai cand is bolnave e jale.
Si is si cam depresiva again ca ieri trebuia sa merg la colegiu sa vb cu un career advisor si ea si ea bolnava si a cancelat, si eram asa de happy si ma simt asa de parca daca vreau sa fac ceva si pt mine, mereu se intampla ceva si nu iese, ca si anul trecut am platit pt un curs totu frumos si cu o sapt inainte sa inceapa au zis ca nu se mai tine ca nu s-au inscris destui studenti.
Off o veni si randul meu nu?
Pupam livada.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Buna fetele!

Uff tot zic ca apuc sa scriu si tot nu reusesc.
Multa sanatate la puiutii bolnaviori.
Ref la varicela Ari a facut o forma f usoara comparativ cu Ami care a fost jale, nu si-a zgandarit bubitele decat una sg chiar in frunte si se pare ca i-a ramas semn.
Oana ati mers in vacanta in ro? Cat stati?
Noi nu stiu daca reusim sa venim de pasti, e f greu cu banii avem destule datorii care trebuie neaparat achitate, creca nici concediu nu pupam anu asta, da na numa sa scapam sa iesim din gaura cat de cat si tot ar fi bine.
Avem de platit si la Ari destul pt lunch club si ar trebui sa punem ceva bani deoparte si pt anul urm cand va incepe si Ami ca la ea trebuie platit in fiecare zi timp de 6 luni si e destul de scump.
Sabina pupici multi. Faci cezariana?
Bulinutza chiar la asta ma gandeam zilele astea cand ne apucam sa le zicem de sex droguri si alte asemenea, ca de ex aici in uk astia beau de la 10 ani, la 12 deja fac sex , eu ma si gandesc cum ar trebui abordat subiectul si tare mi-e sa nu o dam in bara la chestiile astea.
De ex Ari deja face diferentze de genul numai baietii jpoaca fotbal numai baietii au parul scurt euam incercat sa ii explic ca nu e asa si fete sunt cu parul scurt si ele joaca fotbal, ea e mai girlie girl asa si sincer as prefera sa fie mai baietoasa, uff frumos sa fii parinte da greu tare.
Noi suntem okam cules iar o viroza, acuma e pe terminate sper, ca is satula de muci si voma si nopti chinuite. Ele si asa fac mofturi l papa, apai cand is bolnave e jale.
Si is si cam depresiva again ca ieri trebuia sa merg la colegiu sa vb cu un career advisor si ea si ea bolnava si a cancelat, si eram asa de happy si ma simt asa de parca daca vreau sa fac ceva si pt mine, mereu se intampla ceva si nu iese, ca si anul trecut am platit pt un curs totu frumos si cu o sapt inainte sa inceapa au zis ca nu se mai tine ca nu s-au inscris destui studenti.
Off o veni si randul meu nu?
Pupam livada.

_
Mami de A & A

Mada, da voi naste prin cezariana. Si Ale a fost tot prin cezariana.
Hai nu dispera, ca o sa vina toate la timpul lor. O sa o scoateti la capat cu toate.

Buli super tare

Voiam sa mai zic ceva, dar ma lasa neuronii

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Sabina, ce a mai trecut timpul... Parca ieri ne anuntai de gemenele tale! De abia astept sa vedem pozele cu comorile tale. Ce mamica mandra o sa fii atunci!! Hai, ca mai e putin si o sa fie bine, o sa vezi!
Unde merge la dans Alex? M-ar interesa si pe mine pentru Toni, cand ai vreme poate imi dai detalii.

Pupici tuturor si o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buli, draguta doamna doctor intradevar, mai ramane sa ajungem si cu bebelusul la ea pentru canal lacrimal infundat si sa-i fac ochelarii fiemii (cu rama roz!!). Tu i-ai facut acolo ochelarii lui Rares?
Sabina, iti doresc sa ai un sfarsit de sarcina cat mai linistit.
Oana, bine ai venit in tara! Rau cu tusea si mucisorii. Eu am incercat sa ma descurc singura la repriza aceasta de tuse dar tot la doctor am ajuns si inca trag cu ea, aerosoli, siropuri... maine incerc un sirop de ceapa cu miere, cine stie, poate o da Domnul vreo minune. Pentru mucisori, ser fiziologic si scosi cat mai des.
Genie, prea tarziu sa spun ca auzisem de Dechatlon ca se gasesc costume de ski pentru copii. i-ai gasit ceva? Unde?

Sanatate la piersicute!

Mergi la inceput

Neata fetelor,

multumesc mult pentru urari. Si eu sper, sa fie bine pana la capat. Fetele fac niste tumbe de mama mama. Sigur cand nasc va anunt si va trimit poze.

Genie Ale face dans la Baby Spa, costa 150 RON - 8 sedinte, e de 2 ori pe saptamana, martea si vinerea seara dupa 6. Ei ii place f mult. Numai ca acum a racit si nu am mai dus-o. Sper ca de sapt viitoare sa mearga din nou.

Ce stiti de epidemia de scarlatina? Bantuie sau nu? Si aici am un stres si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sabina ms mult. Abia astept sa scoatem majoretele pt gemenutze .
Ce frumos ca merge printesa la dans. Si noi vrem sa o trimitem pe Ari am gasit aici langa noi o academie si au cursuri de teatru/dans/muzica pt copiluti de la 4 ani in sus. Acuma sa vedem si cam cat costa, ca daca e f mult mai asteptam oleaca sa iesim din gaura asta. Urasc inceputurile de an ca mereu suntm in groapa nu stiu cum se face.
Elena insanatosire grabnica sa scapati de tuse cat mai repede.
Noi ieri am fost toate trei cu scoala lui Ari intr-un walking trip pana la leisure centre, care e f aproape e chiar in spatele casei noastre, in parc, deci a fost usor ca Ari stia unde mergem.
Au fost f simpatici toti si am mai facut cunostinta cu o mamica cu fetita careia se joaca Ari la scoala si le-am invitat pe la noi cand au timp si chef, incercam si noi sa isi faca si ea cat mai multi prieteni prin zona, ca na e cam greu mai ales ca suntem si straini si abia mutati aici. Da na noi incercam.
Pe 4 martie e randul meu sa ajut la scoala, stau acolo cele 3 ore cat dureaza scoala si pe 9 feb avem si prima sedintza cu parintii si avem sansa sa vedem si jurnalul lor cu ce fac la gradi fiecare.
Avem si trei poze cu scolaritza aici daca vreti sa o vedeti.

Va uram un wknd cat mai placut.

_
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mada e durere...
mai fetele voi realizati ca la vara ne mutam la "in floarea copilariei"?...mie una nu imi vine a crede ...ce mari sunt si cta de rpd a trecut timpul

Greiere rares are okelari de 2 ani si ceva dar i-am gasit niste rame (le vezi in poze) la alt cabinet...si dr a zis ca sunt cele mai indicate ptr el...e mai agitat asa

sabina pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
mada sunt minunate printesele tale!
sanatate multa piesicutelor bolnavioare!
buli trebuie sa ne spui acum si ce a raspuns tati la intrebarea cu pricina., nu de alta, dar eu mai ales ma documentez, ca sunt + 5 si ma gandesc ca la un moment dat va incepe si teodora cu intrebarile.
saptamana trecuta cand i-am spus ca o sa fie surioara mai mare s-a aratat bucuroasa, ne-a spus ca o sa ii dea bebelusului (care trebuie sa fie o surioara!) tarcul si jucariile ei de bebelus. acum se pare ca a uitat, nici noi nu mai spunem nimic, mai e pana in octombrie. cred ca vor fi mai multe discutii cand s-o vedea burtica. pana atunci, nu cred ca e cazul sa ii spun ceva, daca ea nu pare interesata de subiect.
am fost la medic, e ok, merg si sapt viitoare, sa fac prima eco. am niste emotii

michella

Mergi la inceput