Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
bulinuta27 spune:
michelle raspunsul a fost cam asa (tampitzel dupa mine): tati pune ceva in burta la mami si acolo crste un bb ...rares s-a uitat la el cam transit asa: si nu o doare???....pai nu...pe urma s-a luat cu altceva si acu taica-su s-a apucat sa citeasca diverse pentru urmatoarea intrebare
i-a iesit triplu test nasol fina-mii si suntem ...ei au hotarat sa nu faca amnio si sa fie ce o vrea Domnul!
va urez un weekend linistit!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Genie spune:
Michella, felicitari pentru bebe nr 2!
Buli, in ce saptamana de sarcina si-a facut triplu test? Ca am auzit de o cunostinta care, in loc de intervalul 14-16 saptamani, l-a facut in sapt 19 si tot asa i-a iesit nasol. A facut amniocenteza pentru ca s-a speriat(are 37 de ani) si de fapt copilul e ok, se dezvolta foarte frumos.
Sa dea Domnul sa fie bine!
bulinuta27 spune:
genie l-a facut in sapt 14 fix dupa UM si echografic 13 si 6 zile...ieri l-a refacut fiind in saptamana 16 dar chiar daca iese mai bine tot e sub semnul intrebarii
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
emiliapop spune:
Bine v-am gasit in noul an mamici,
Mada am admirat printesele !
Ioana si eu abia astept sa nasc ca obosesc mult mai repede decat la celelalte sarcini.
Michella felicitari pentru bb2!
Despre noi acum:
Bebe din burtica de care stiam ca e baietel s-a transformat la morfofetala in fetita , eu cam fetita vroiam ca la cat e de nazdravan Alex mi s-a luat de baieti.
Eva s-a facut fetita mare azi implineste 2 ani si vb toata ziua cum deschide ochii turuie de m-a innebunit cate in luna si stele comenteaza tot ce vede la tv,se ocupa de papusi le spala, imbraca le da sa pape, danseaza cu ele si e indragostita de cai, are de toate marimile si ii iubeste la nebunie.
Alex a facut alta nazbatie, si-a rupt umarul si a stat infasurat tot pieptul si o manuta in gips 3 saptamani, acum i-am scos gipsul dar tot va trebui sa mai stea inca 2 saptamani cu un bandaj ca sa nu miste umarul rupt ca inca mai are putin de sudat acolo osul nu e prins definitiv.
S-a catarat pe o soba pe care nu se indura sotul sa o dea jos ca dee era comandata de soacramea desi dupa ce am renovat casa, soba nu era functionala era de decor si Alex o escalada din ce in ce mai sus, se urca pe fotoliu punea o perna pe bratul fotoliului ( ca baricadasem in jurul ei cu canapea fotoliu sa nu pice astia mici)si de acolo sus, a facut asta de multe ori numai ca de data asta s-a dezechilibrat, i-a fugit perna de sub picioare si a venit cu umarul de bratul fotoliului si asa a facut umarul poc. Taicasu l-a vazut ca se catara dar in loc sa il ia de acolo s-a dus sa aduca aparatul foto ca sa isi fotografieze odorul catarat pe soba maicasii.
Nu va spun cate discutii am avut inainte ca sa il conving sa desfaca soba ca era periculoasa pentru copii ca ii atragea ca un magnet, da uite ca a trebuit sa isi rupa copilul umarul ca sa o dea jos si a facut-o chiar in noaptea dupa ce si-a rupt copilul umarul.
Alex e cam nervos si se plictiseste repede cred ca si de la ghips, acum de la bandaj, la gradii nu merge ca au fost si raciti si cum mine ies mai mult prin magazine la cumparaturi ca in parc nu pot sa alerg dupa ei si asa ca i-a revenit un vechi obicei pe care il practica acum in an sa trantesca usile cand se enerveaza si nu fac cum vrea el si da sa le rupa nu alta, ba chiar a dat si eu cap in geamul unei usi de l-a spart, noroc ca el n-a patit nimik,mi-a impins din nou televizorul jos de pe bar noroc ca nici ala nu l-a lovit ca a picat in partea cealalta.Nu stiu de ce trebuie sa faca asa sa imi demonstreze mie ca e puternic rupe tot cand oricum noi facem cum vrea el pana la urma ca altfel nu reusim sa ne intelegem cu el.
La magazine sau unde mergem tot asa vrea el sa deschida, inchida usile, sa deschida toata usile de pe acolo sa vada ce e inauntru, la toaleta etc mai are cineva dintre piersicutze obiceiul asta?
A mai facut asa acum un an jumate cand ne mutasem in Suedia si acum a reinceput dupa gips, sa le pun pe seama stresului?
Si daca l-ati vedea ca e ca un ingeras cu ochii mari verzi curiosi si smecherosi,cu alura de baietel atletic nu iti vine sa crezi ca face din astea chiar cui ii povestesc se uita lung.
Emilia 29w+ cu si mamii de
Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 buna dimineata! mada sunt minunate printesele tale! sanatate multa piesicutelor bolnavioare! buli trebuie sa ne spui acum si ce a raspuns tati la intrebarea cu pricina., nu de alta, dar eu mai ales ma documentez, ca sunt + 5 si ma gandesc ca la un moment dat va incepe si teodora cu intrebarile. saptamana trecuta cand i-am spus ca o sa fie surioara mai mare s-a aratat bucuroasa, ne-a spus ca o sa ii dea bebelusului (care trebuie sa fie o surioara!) tarcul si jucariile ei de bebelus. acum se pare ca a uitat, nici noi nu mai spunem nimic, mai e pana in octombrie. cred ca vor fi mai multe discutii cand s-o vedea burtica. pana atunci, nu cred ca e cazul sa ii spun ceva, daca ea nu pare interesata de subiect. am fost la medic, e ok, merg si sapt viitoare, sa fac prima eco. am niste emotii michella |
Hei Michella, felicitari. Sa ai o sarcina usoara si la termen.
Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
michella78 spune:
genie, emilia, sabina, gata, m-am inscris si la odisee!
emilia, off, ce patanie cu alex! fieare copil are felul lui de a se manifesta. tu nu poti decat, atunci cand e calm, sa ii explici cum ar fi mai bine sa faca. si sa repeti, si sa repeti. si sa fii calma si iubitoare. atat. La Multi Ani pentru printesa eve, sa creasca sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
michella
doniro spune:
Fetelor, sunt tare amarata si mahnita... Va cer un sfat, pt ca nu stiu cum sa mai procedez.
Multe dintre voi stiu, dar pt cele care poate nu stiu si ma pot sfatui, mai spun o data: Daria, fetita mai mare, sta cu noi in Bucuresti, iar Victor, mezinul de 2 ani, sta cu ai mei la Snagov. Ne ducem acolo la sfarsit de saptamana.
Acum, problema e gelozia Dariei care incepe sa se manifeste din ce in ce mai urat. Ieri i-a adresat niste cuvinte oribile fratelui ei, de genul "esti urat si rau; o sa te bag in foc; o sa te dau la o baba urata sa plece cu tine; o sa te omor"... Plus ca il loveste, il impinge, nu ii da jucarii etc. Inteleg ca e geloasa, desi ii acordam atentie poate mai mult ca lui, tocmai sa evitam sa se simta neglijata, dar mi se pare deja un comportament cel putin deviat.
Eu chiar nu mai stiu cum sa reactionez. Daca o pedepsesc (o trimit in camera ei sa stea la colt), ma tem sa nu prinda ura mai tare pe el pt ca o pedepsesc din cauza lui. Daca ii explic frumos ca nu e voie si de ce... nu are efect. Pe moment zice ca a inteles, iar 2 min mai tarziu il plesneste crezand ca nu o vedem.
Mi-e tare greu sa stau fara Victor si imi dau seama ca daca ar fi stat impreuna, se invata cu el si il accepta mai bine, insa lui ii este f bine acolo cu ai mei, mult mai bine decat i-ar fi la cresa...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
ralucaspm spune:
Salutam si noi piersicute, mamici , fratiori si burticutele din livada !
Sa va scriu pe fuga ce a facut Ioanna ieri, de inca mai sunt cu gura deschisa.
Miercurea trecuta au avut petrecere mascata la balet. Ioanna a fost imbracata in chinezoaica. In graba (cum sunt mereu) , nu m-am gandit sa iau aparatul foto. Alta mamica a facut foto si ne-a dat si noua cateva. Aseara ii aratam sotului fotografiile si el imi zice (vb engleza intre noi ori de cate ori nu vrem sa inteleaga copiii) :
Sotul : "She looks very sad."
Eu: " Yes, I don't know why she was like this. But the tall girl from the picture, dressed in SnowWhite ( nu stiu cum e Alba ca Zapada in engleza) was even worst. "
Ioanna : " O chema Elena"
Eu ma uit socata la Ioanna , la care ea continua f natural :
"Pe fata despre care ii spui lui tati"
P.S. Ma tot gandesc la cum ar fi putut sa-si dea seama Ioanna despre ce vorbim si sunt sigura ca nu am aratat nimic cu degetul pe fotografie.
bulinuta27 spune:
am facut eu varicela pana la urma...e oribil nu pot manca nimic...am pe gat pe gingii pe limba...e ceva de vise urate...mi=e groaza pentru rares
Poze noi
Poze
anasia spune:
bulinuta, of, ce nasol....cu cat o faci mai tarziu, cu atat e mai rea; nu cred ca dacao ia Rares o sa se manifeste ca la tine; multa sanatate!
doniro, imi pare rau, nu stiu ce sfat sa-ti dau; poate este doar o perioada
Michella, felicitari! sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!