Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

am facut eu varicela pana la urma...e oribil nu pot manca nimic...am pe gat pe gingii pe limba...e ceva de vise urate...mi=e groaza pentru rares

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Bulinutzo, imi pare rau ca ai facut tu, dar nu iti mai face probleme pt Rares!!!!!!!!! Ei fac forme super usoare; nu se compara cu simptomele pe care le avem noi!! Te rog nu te mai stresa din cauza asta!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuta, sanatate multa si sa treaca repede varicela! Rares sigur va face o forma usoara, daca e sa faca.

Doniro, iti inteleg supararea. Parerea mea e ca poti doar sa comunici cu ea pe tema asta, dandu-i exemple din jurul vostru pentru ca ea sa inteleaga in felul asta cat de importanta e familia si iubirea dintre frati. Incearca sa ii arati ca ea e sora mai mare si ca are un rol important fata de de Victor, in timp sunt convinsa ca va intelege.
Fii-mea de ex, de vreun an tot spune ca ea isi doreste o surioara cu care sa se joace, cand ii spuneam ca poate va fi un fratior, nici nu vroia sa auda. In timp, a ajuns sa accepte ideea ca s-ar putea sa fie baietel si acum e incantata de faptul ca ea va fi sora mai mare cand va fi vorba de un al doilea bebe .
Gandeste-te ca sunt parinti care, de nevoie, isi lasa copiii la gradinita cate o saptamana pentru ca alta alternativa nu au. Chiar azi am citit un articol pe tema asta. Lui Victor ii e mai bine cu bunicii. In plus, cred ca de la 3 ani il vei da si pe el la gradinita aici, poate in acelasi loc unde merge Daria si relatia lor o sa stranga atunci. Nu te descuraja si cu timpul o sa se rezolve problema!

Ralucaspm, e chiar uimitoare reactia Ioannei!

O zi placuta tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Genie

Doniro, iti inteleg supararea. Parerea mea e ca poti doar sa comunici cu ea pe tema asta, dandu-i exemple din jurul vostru pentru ca ea sa inteleaga in felul asta cat de importanta e familia si iubirea dintre frati. Incearca sa ii arati ca ea e sora mai mare si ca are un rol important fata de de Victor, in timp sunt convinsa ca va intelege.
Fii-mea de ex, de vreun an tot spune ca ea isi doreste o surioara cu care sa se joace, cand ii spuneam ca poate va fi un fratior, nici nu vroia sa auda. In timp, a ajuns sa accepte ideea ca s-ar putea sa fie baietel si acum e incantata de faptul ca ea va fi sora mai mare cand va fi vorba de un al doilea bebe .
Gandeste-te ca sunt parinti care, de nevoie, isi lasa copiii la gradinita cate o saptamana pentru ca alta alternativa nu au. Chiar azi am citit un articol pe tema asta. Lui Victor ii e mai bine cu bunicii. In plus, cred ca de la 3 ani il vei da si pe el la gradinita aici, poate in acelasi loc unde merge Daria si relatia lor o sa stranga atunci. Nu te descuraja si cu timpul o sa se rezolve problema!

O zi placuta tuturor!

Genie si Antonia

Iti multumesc mult de incurajari... Crede-ma ca am vb cu ea enorm, i-am explicat pe intelesul ei, am facut tot felul de asocieri cu personaje din desene, nici eu nu mai stiu... Citeam aseara in cartea Irinei Petrea ca in astfel de momente e bine sa ii desparti pur si simplu, fara a pedepsi pe vreunul din ei in mod special. Adica unul intr-o camera, celalalt in alta, fara sa invinuiesti pe vreunul din ei. O sa incerc si asta, desi Victor e prea mic sa inteleaga ceva si mi-e teama ca tot Daria se va simti pedepsita
Si eu sper ca atunci cand il aducem pe Victor acasa (cand il pot duce la gradi cu ea exact cum spui) sa se schimbe situatia, dar mi-e teama sa nu prinda ura pe el si s-o tina tot asa...

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele multumesc mult de sustinere

doniro sa stii ca si rares ne ameninta ca ne taie, ne baga la cuptor, ne da la rechini si alte idei...unii din casa se enerveaza si iese scandal dar i-am invatat tehnica mea: o pui pe mami pe foc? ...imediat schimba...

acu e jale...io intr-o camera el in cealalta parte a casei si striga dupa mine ca ma iubeste si ca ii e dor de mine

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

fetele multumesc mult de sustinere

doniro sa stii ca si rares ne ameninta ca ne taie, ne baga la cuptor, ne da la rechini si alte idei...unii din casa se enerveaza si iese scandal dar i-am invatat tehnica mea: o pui pe mami pe foc? ...imediat schimba...

acu e jale...io intr-o camera el in cealalta parte a casei si striga dupa mine ca ma iubeste si ca ii e dor de mine

Poze noi

Poze

Draga Bulinutzo,

Sper sa-ti treaca cat mai repede bubele ca sa stai cu Bulinel.

Si Luca este un lipicios si jumatate care ma iubeste si caruia ii e intotdeauna dor de mine, desi acum cateva zile vrea sa ma schimbe pentru ca nu ii placea de mine....

Michella felicitari pentru bebel!

Sabina acusica ne pregatim de galerie!

In rest la noi toate liniare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hello, hello!

In primul rand Michelle, felicitari pentru sarcina! Iti dorim un bebe sanatos si voios!
Buli, aoleu...stiu cum e...am facut acum 2 ani.
Eu citesc mai mereu dar sunt lenesa la scris. Acum cu sarcina si mai lenesa...
Am fost aseara la eco si ni s-a confirmat ca bebe e . Alexia s-a impacat cu ideea desi initial isi dorea surioara.
Dar..mai avem o veste de vreo 2 saptamani am inceput gradinita. O ducem de la 8:30 la 13:30 si e veselie mare. Prima data cand am fost cu ea in vizita a plans la plecare ca ea vrea sa ramana la copii. Cred ca v-am zis...piersicuta mea e innebunita dupa copii si extrem de prietenoasa. Nu ii trebuie nici mama si nici tata daca are copii in preajma. Sunt multumita si ca mananca destul de bine acolo. A venit si cu cantecele. Acum invata un cantecel pentru ziua mamei....tare dragut Imi imaginasem mereu ziua in care va merge la gradi ca o zi grea si pentru mine si pentru ea. Dimpotriva a fost extrem de usor!
Acum e super incantata ca ii vine un fratior si pupa toata ziua burtica si ma intreaba ce face. De multe ori i-am tot zis ca doarme si ea de colo....cred ca e un somnoros ca piticul din poveste: Somnorosul.
Pun si cateva pozici din prima zi de gradi si cu somnul de dupa ce a venit. Pica franta la amiaza fara prea mult acompaniament.
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Larisa 16+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutam livada!...ne mai stiti?!

Ce mult e de cand nu am mai dat pe aici, dar recunosc ca nu prea stiu sa-mi impart timpul. Pe scurt suntem bine sanatosi, Philip merge la gradi si eu cu Marc pe acasa, chiar am fost cu el o perioada la fizioteratie ca-si tinea gatul mai mult spre stanga. Dupa doua luni de gimnastica, zilnic acasa, isi tine capul drept. Deja broscutza mea e mare are 11 kg si 6 luni si e foarte vesel.

Bulinutza, multa sanatate!

Larissa, felicitari pt burtica cu baietel

cu drag Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa, consi, anasia
nicolica te mai asteptam cu vesti!
larissa felicitari pentru bebe baiatel! si teodora vrea tot surioara... sa vedem daca ii indeplineste dorinta doamne-doamne.
buli sa treaca toate!

michella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

hello, hello!

In primul rand Michelle, felicitari pentru sarcina! Iti dorim un bebe sanatos si voios!
Buli, aoleu...stiu cum e...am facut acum 2 ani.
Eu citesc mai mereu dar sunt lenesa la scris. Acum cu sarcina si mai lenesa...
Am fost aseara la eco si ni s-a confirmat ca bebe e . Alexia s-a impacat cu ideea desi initial isi dorea surioara.
Dar..mai avem o veste de vreo 2 saptamani am inceput gradinita. O ducem de la 8:30 la 13:30 si e veselie mare. Prima data cand am fost cu ea in vizita a plans la plecare ca ea vrea sa ramana la copii. Cred ca v-am zis...piersicuta mea e innebunita dupa copii si extrem de prietenoasa. Nu ii trebuie nici mama si nici tata daca are copii in preajma. Sunt multumita si ca mananca destul de bine acolo. A venit si cu cantecele. Acum invata un cantecel pentru ziua mamei....tare dragut Imi imaginasem mereu ziua in care va merge la gradi ca o zi grea si pentru mine si pentru ea. Dimpotriva a fost extrem de usor!
Acum e super incantata ca ii vine un fratior si pupa toata ziua burtica si ma intreaba ce face. De multe ori i-am tot zis ca doarme si ea de colo....cred ca e un somnoros ca piticul din poveste: Somnorosul.
Pun si cateva pozici din prima zi de gradi si cu somnul de dupa ce a venit. Pica franta la amiaza fara prea mult acompaniament.

Larisa 16+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

Larisa, e super dulce. Dar eu am ramas socata cand am vazut pozele.. cum de nu cade din patul ala atat de ingust???

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

doniro, nu mi se pare ingust patutul!
teodora doarme intr-unul asemanator, de la ikea, de circa un an si nu am avut probleme. poate poza te induce in eroare

michella

Mergi la inceput