Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 8
Genie spune:
Bulinuta, legat de varicela, stai linistita pentru ca, asa cum au spus si fetele, copiii fac forme mult mai usoare decat adultii, poate nici nu o sa ii iasa asa multe bubite. El a facut vaccinul antivaricela? Sa ne tii la curent! Si sanatate multa sotului!
Acuma referitor la aparatul de aerosoli, am luat si noi Omron, e ok, pare sa ajute numai ca, recunosc, si eu ma asteptam ca aburul sa fie cald. E insa la temperatura camerei cred, desi mie mi se pare rece. Oricum, fii-mea l-a acceptat destul de usor, o distreaza chiar sa stea cu mascuta aia pe fata. Face de sambata aerosoli cu flixotide si ser si pare sa tuseasca mai rar. Oricum, noaptea doame linistita nu se mai trezeste tusind. Stam toata saptamana acasa si de luni sper sa putem relua mersul la gradi ca e tare bataie de cap cu statul acasa, eu cu serviciul, noroc ca vine mama dar si ea e cu serviciul ei si tot asa.
Voi pe frigul asta ati scos puii din casa ca sa ii duceti la gradi?
O zi frumoasa tuturor!
bulinuta27 spune:
anasia, genie multumesc de incurajari
referitor la scos afara...iese zilnic cam o ora si jumatate de ora cand vine taica-su seara...trebuie sa hranim un ctael si nu ne intelegem cu el daca nu se duce si lapranz si seara sa vada daca e bine si sa ii duca mancare...seamana cu mine din pacate ...as fi vrut sa fie asa mai...altfel
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
genie, sanatate! as fi vrut sa folosesc pt fata aerosolii (l-am folosit in spital si ne-au ajutat), dar nu ma inteleg cu pediatra...nu stiu, ii este teama sa prescrie tratament pt aerosoli....cert este ca nu vrea sa-i administrez....(la nevoie)
saptamana asta chiar am dus-o la gradi, pt ca am lipsit mult si ii era dor de copii, de doamne....si i-au crescut si cornitele...
doniro spune:
Si noi iesim afara pt gradi, dar in rest nu vrea sa iasa. A incercat tati sa o ademeneasca cu saniuta, cu toate cele si nu vrea. Seamana cu mine... Eu as iesi din casa prin luna mai, asa... Oricum pe frigul asta nu insist cu iesitul afara prea mult, are timp cand s-o mai domoli...
Fetelor, cred ca scapam in curand de Pampers, in sfarsit. I-am inversat mesele (ii dau laptele sau cereale cu lapte pe la 19 si mancarica pe la 21.30) si noaptea face doar un pisu. Daca il dezvatam curand si pe Victor (are deja 2 ani), in sfarsit taiem Pampersul de pe lista de cumparaturi :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
doniro spune:
Ref varicela, noi abia am scapat de cateva saptamani (Daria a avut) si a facut o forma chiar usoara, pot spune. Stare generala buna, doar cateva ore temperatura care a cedat dupa 5ml de Nurofen si cam atat. A inteles ca nu e voie sa umble la bubite, chiar ma certa pe mine daca din greseala atingeam vreuna...
Victor nu a luat de la ea, desi au stat impreuna cam in toate stadiile bolii. Poate depinde de sistemul imunitar, habar nu am... Poate scapa si Rares mic.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
bulinuta27 spune:
doniro m-am mai calmat acum ...ca o luasem pe aratura...daca o ia o sa trecem si peste asta si gata
pup fetele
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
va urez weekend placut fetele
pupici
Poze noi
Poze
oanaalex spune:
Salutare.
Am ajuns si noi in Romania de o saptamana. Azi noapte a fost prima noapte cat de cat normala asa ca suntem zombi de oboseala. Copii au racit amandoi, banuiesc ca au cules ceva de pe avion ca se transmite pt ca acum toti din jurul lor suntem cu durere de gat.
Vreau sa incerc la Alex aerosoli ca tuseste rau si are o gramada de muci si nu reusim sa-i dam medicamente. Am incercat toate metodele si nimic. Ce se mai pune acolo num ai ser fiziologic? Daca stiti careva ce se mai pune mi-ar fi de mare ajutor.
Va pup si sper sa revin in curand dupa ce ne acomodam.
Consi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaalex Salutare. Am ajuns si noi in Romania de o saptamana. Azi noapte a fost prima noapte cat de cat normala asa ca suntem zombi de oboseala. Copii au racit amandoi, banuiesc ca au cules ceva de pe avion ca se transmite pt ca acum toti din jurul lor suntem cu durere de gat. Vreau sa incerc la Alex aerosoli ca tuseste rau si are o gramada de muci si nu reusim sa-i dam medicamente. Am incercat toate metodele si nimic. Ce se mai pune acolo num ai ser fiziologic? Daca stiti careva ce se mai pune mi-ar fi de mare ajutor. Va pup si sper sa revin in curand dupa ce ne acomodam. Oana mamica fericita de Mara Ioana(05.14.2009) si Alex(05.08.2006) http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Eu ii pun 1,5 ml de ser fiziologic si 1,5 ml de ACC. Si facem de 2 ori pe zi. Daca Luca avea multi muci foloseam si batista bebelusului. Daca tuseste fioarte tare si are si febra contacteaza si un doctor. Noua o singura data ne-a prescris o alta combinatie (pe care nu o mai stiu) pentru aerosoli, dar atunci avea 39 febra, in rest folosim combinatia de mai sus.
Multa sanatate.
Genie spune:
Oanaalex, sanatate multa! Noua pentru traheobronsita acuta ne-a prescris dr aerosoli cu Flixotide Nebules 0,5 ml+2 ml ser fiziologic, de 2 ori pe zi(dimineata si seara) timp de 5 zile. Eu zic ca ne-a ajutat pentru ca, desi mai tuseste inca, o face destul de rar si atunci expectoreaza bine de tot. Oricum, tusea reziduuala, caci asa am inteles ca se cheama, poate sa mai tina pana la 2 saptamani. Cel mai indicat e insa sa mergi cu el la un doctor ca sa vada exact despre ce fel de tuse este vorba. Va doresc insanatosire grabnica!
De luni reincepem si noi gradinita dupa 1 saptamana jumate de stat acasa.Maine merg sa ii iau pantaloni de ski pentru ca am inteles ca va mai ninge si saptamana viitoare. Sper sa si gasesc. Ceva sugestii de magazine aveti, fetelor?
Pupici la toata lumea!