Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
bulinuta27 spune:
greiere o sa vezi ca o sa fie bine..doamna dr e foarte draguta
aparatul vostru de aerosoli...omron mai ales scoate abur cald sua rece? am si eu un issue
nu scapam de una ca dam de alta...deci fratele meu la 25 de nai a facut varicela ..o forma urata rau saracu'...acum ma astept sa faca si rares
sper sa nu fie la fel ca e jale
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Buna.
Noi avem aparat aerosoli omron de doi ani, merge bine, zgomotul e acceptabil, nu trecem cu succes de raceli fara aerosoli.
bulinuta27 spune:
mercic, scoate abur rece? caci noi am luat un aparat acum 2 saptamani (sot cu pneumonie) si el zice ca nu ii face bine ptr ca scoate abur rece...
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Am uitat de abur . Nu e rece. A fost cand am pus solutia rece din frigider, la mine aburul are aceeasi temperatura ca si solutia. Sa se faca bine sotul.
bulinuta27 spune:
greiere mercic
Poze noi
Poze
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 mercic, scoate abur rece? caci noi am luat un aparat acum 2 saptamani (sot cu pneumonie) si el zice ca nu ii face bine ptr ca scoate abur rece... bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Nici la noi nu e aburul rece
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
nici la noi nu cred ca e rece ci doar la temp camerei...acum am aflat de fapt...cred ca e bun aparatu' si soctu' e cu defectu'
ai vostri copii au facut varicela? ca deja cred ca o iau pe campii...daca pateste si el ca fratele meu cred ca innebunesc..
Poze noi
Poze
larissa_79 spune:
buli, eu am facut varicela acum 2 veri. Tot asa o forma destul de urata. Fi'mea a luat de la mine normal insa a facut o forma destul de usoara. Au tinut si mai putin bubitele si n-a avut stare de rau. Oricum daca fratele tau a facut acum, Rares, daca nu a facut vaccinul o sa faca cam in 2 saptamani cred ( asta daca a intrat in contact cu fratele tau). Nu stiu cat de mare e probabilitatea sa faca insa stiu ca adultii fac mai mereu forme mult mai urate decat copii.
Larisa 14+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bulinuta27 spune:
larisa ...mie imi este groaza de faptul ca o sa ii iasa pe fata si nu o sa ma inteleg cu el sa nu si le rupa si stiu ca lasa semne urate rau ...stam in aceeasi casa deci...face sigur
Poze noi
Poze
anasia spune:
bulinuta, fratele meu a luat de la mine varicela si a facut o forma f usoara (nici nu i-au aparut pe fata)...acum, depinde de fiecare....sanatate!