Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 7
bulinuta27 spune:
greiere o sa vezi ca o sa fie bine..doamna dr e foarte draguta 
aparatul vostru de aerosoli...omron mai ales scoate abur cald sua rece? am si eu un issue ![]()
nu scapam de una ca dam de alta...deci fratele meu la 25 de nai a facut varicela 
..o forma urata rau saracu'...acum ma astept sa faca si rares 
sper sa nu fie la fel ca e jale
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Buna.
Noi avem aparat aerosoli omron de doi ani, merge bine, zgomotul e acceptabil, nu trecem cu succes de raceli fara aerosoli.
bulinuta27 spune:
mercic, scoate abur rece? caci noi am luat un aparat acum 2 saptamani (sot cu pneumonie) si el zice ca nu ii face bine ptr ca scoate abur rece...
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Am uitat de abur
. Nu e rece. A fost cand am pus solutia rece din frigider, la mine aburul are aceeasi temperatura ca si solutia. Sa se faca bine sotul. 
bulinuta27 spune:
greiere mercic 
Poze noi
Poze
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulinuta27 mercic, scoate abur rece? caci noi am luat un aparat acum 2 saptamani (sot cu pneumonie) si el zice ca nu ii face bine ptr ca scoate abur rece... bulinuta mamica de bulinel dragutel ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Nici la noi nu e aburul rece
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
bulinuta27 spune:
nici la noi nu cred ca e rece ci doar la temp camerei...acum am aflat de fapt...cred ca e bun aparatu' si soctu' e cu defectu' ![]()
ai vostri copii au facut varicela? ca deja cred ca o iau pe campii...daca pateste si el ca fratele meu cred ca innebunesc..
Poze noi
Poze
larissa_79 spune:
buli, eu am facut varicela acum 2 veri. Tot asa o forma destul de urata. Fi'mea a luat de la mine normal insa a facut o forma destul de usoara. Au tinut si mai putin bubitele si n-a avut stare de rau. Oricum daca fratele tau a facut acum, Rares, daca nu a facut vaccinul o sa faca cam in 2 saptamani cred ( asta daca a intrat in contact cu fratele tau). Nu stiu cat de mare e probabilitatea sa faca insa stiu ca adultii fac mai mereu forme mult mai urate decat copii.
Larisa
14+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bulinuta27 spune:
larisa
...mie imi este groaza de faptul ca o sa ii iasa pe fata si nu o sa ma inteleg cu el sa nu si le rupa si stiu ca lasa semne urate rau
...stam in aceeasi casa deci...face sigur 
Poze noi
Poze
anasia spune:
bulinuta, fratele meu a luat de la mine varicela si a facut o forma f usoara (nici nu i-au aparut pe fata)...acum, depinde de fiecare....sanatate!