Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

o sa am o finutaaa ...am fost la echo si finutul e finuta si foarte sanatoasa...Doamne Ajuta!

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!!!!
eu sunt intr-o stare de zile mari!
cred ca zapada de afara e de vina!
am dus pitica la gradi cu sania , tati e la o sedinta si eu imi fac de cap prin casa! (ce bine e in concediu )
asa bucuroasa a fost de zapada, de-abia o bag in casa!
se tavaleste prin curte, unde e zapada mai mare hop si teodora se arunca!
buli, felicitari pentru finuta! noi avem de anul trecut o finuta si acum asteptam inca o surpriza, ca au mers la eco sapt trecuta, dar nu a aratat ninic, a fost o burtica secretoasa! eu sunt bucuroasa, ca de-abia m-am invatat cu rolul de nasica!
julax, cu somnul teodorei sa stii ca tocmai a intervenit o schimbare. nu prea mai doarme la pranz. dar sta in camera si canta sau spune poezii. dupa vreo ora ne striga sa mergem la ea. e bine si asa, sta in pat, tot e o forma de odihna!
pupam livada!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

michella si eu sunt la fel...asa mult imi place...numa ca ma termina spatele, e singura chestie care ma termina

cu finii...hmm eu is nasa cu experienta: am 5 finuti botezati si 2 perechi...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna ziua la livada si sa aveti un an bun! Cam greu cu netul la mine ca tot pica si ca sa nu cred ca am noroc dupa ce am scris de dimineata un ditamai mesajul, mi-a picat iar pana sa-l transmita.

Ideea era ca vroiam sa raportez intalnire gradul 1 cu mosul la gradinita, copil relativ bucuros mai ales pentru cadou, cadoul in sine a ramas aruncat prin lada cu jucarii (noroc ca nu a uitat mosul sa treaca asa pe nevazute si pe sub bradul ei cu un cal de la horseland, bucurie mare), poezia spusa asa repede, mai emotionata , mai: ``hai sa terminam odat` si sa trecem la lucruri serioase!``

Zapada de anul acesta ne-a adus multa bucurie dar si dureri de sale pentru mine, ca merg zilnic cu `sani-taxi` la gradi sa nu-si ude printesa ghetele . Glumesc, ea ar innota prin zapada bucuroasa, dar si asa ajung cu ea acasa cu picioarele reci, reci. Nu stiu cat mai tine iarna, dar tre sa ii caut cizme si pantaloni sa facem fata la cata zapada o mai veni.

Mamica de bulinel, am descoperit clinica la care ai fost cu Rares si am facut si eu o programare la Dr. Andreea, noi cu probleme de miopie. Marti mergem (dupa juma de an de taraganare , pentru care imi asum vina )

Michella zici ca nu mai doarme la pranz... la noi traiasca gradinita ca acasa e problema cu somnul la pranz, dar seara...de vreo doua saptamani nu mai doarme in camera ei, motiv de fantome si paienjeni... . Am zis lasa asa sa nu chinui copilul daca vrea sa doarma cu noi ca o fi geloasa pe bebe, mai greu e cu maraielile si fataiala pana adoarme, ca ba nu-i e somn ba o doare cate ceva...!

Deabea astept sa dorm si eu o noapte fara treziri in urlete, pentru `sugeri` sau pentru pipi sau pentru o cana cu apa.

Sa va traiasca finutii/finutele, nasici! Pupici la toata lumea ca isi cere drepturile nea bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna gasit tuturor!

Nu am mai aparut de ceva vreme, din motive de timp, dar de trei zile sunt acasa cu Antonia in concediu medical pentru ca are traheobronsita acuta. Face si temperatura inca, desi e a doua zi de antibiotic, e in jur de 38 dar eu sper sa nu mai faca din noaptea asta ca mi-e tare mila de ea, are cearcane, tuseste rau si nu prea mananca.

Cum spunea si Greiere trebuie sa ii iau neaparat pantaloni de ski si ghete groase pentru ca si ea avea picioarele sloi cand veneam de afara. Acum o sa stea in casa minim 5 zile dar presimt ca tusea o sa persiste destul de mult. De aceea ma bate gandul sa ii iau un aparat de aerosoli si vroiam sa va intreb daca voi aveti, de care si cat este de eficient, adica daca isi merita banii. Si daca stau copiii cu masca pe fata si suporta zgomotul.

Sanatate la toate piersicutele si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Genie

Buna gasit tuturor!

Nu am mai aparut de ceva vreme, din motive de timp, dar de trei zile sunt acasa cu Antonia in concediu medical pentru ca are traheobronsita acuta. Face si temperatura inca, desi e a doua zi de antibiotic, e in jur de 38 dar eu sper sa nu mai faca din noaptea asta ca mi-e tare mila de ea, are cearcane, tuseste rau si nu prea mananca.

Cum spunea si Greiere trebuie sa ii iau neaparat pantaloni de ski si ghete groase pentru ca si ea avea picioarele sloi cand veneam de afara. Acum o sa stea in casa minim 5 zile dar presimt ca tusea o sa persiste destul de mult. De aceea ma bate gandul sa ii iau un aparat de aerosoli si vroiam sa va intreb daca voi aveti, de care si cat este de eficient, adica daca isi merita banii. Si daca stau copiii cu masca pe fata si suporta zgomotul.

Genie si Antonia

Salutare la toate mamicile si piersicutzele!

Genie eu iti recomand cu toata convingerea sa achizitionezi un aparat cu aerosoli. Pe noi ne-a scapat de multe belele. Il avem de anul trecut pe vremea asta. Luca l-a acceptat destul de usor, dupa ce am facut o demonstratie. De regula se uita la desene. I-am explicat ca mai bine sa stam cu masca decat sa mergem la doctor. Aparatul nostru e Laica cu ultrasunete, e silentios si l-am cumparat de pe net de pe site-ul lor. Daca dai un search pe google il gasesti.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Genie

Buna gasit tuturor!

Genie si Antonia

Votez si eu "pro" aparat pt aerosoli. Avem si noi de la Omron, la noi a dat rezultate. Cum Daria a inceput de mica sa faca tot felul de viroze, am inceput sa il folosim cand avea 1 an si ceva. L-a acceptat usor pt ca nu e f zgomotos; si eu cred ca e cel mai bine sa stea la desene in timp ce il folosesti, ca asta se pare ca le distrage atentia cel mai tare. Dupa o zi-doua de aerosoli la noi se vad imediat rezultatele.
Sa va faceti bine repede!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Multumesc fetelor pentru lamuriri referitor la aparatul de aerosoli! Tuseste tare rau si cred ca o sa iau si eu unul. Ceea ce ma ingrijoreaza e insa febra, care dupa aproape 3 zile de antibiotic inca persista. Nu e mare, in jur de 37 cu 5 - 37 cu 8 dar totusi este.

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Genie,sanatate multa!Avem si noi aparat cu aerosoli,Laica ,e silentios(e cu ultrasunete)si de asemenea l-am comandata de pe net.Eu ii fac lui Alex si cand are o simpla raceala,doar cu ser fizilologic,e o achizitie foarte buna,dupa parerea mea.V-am citit,va pup,dar nu pot scrie prea mult,ca Ioana e langa mine,mai maraie(trebuie sa-i iasa 3 dinti,azi a iesit unul,a dormit greu,stiti voi cum e cu dintii,eu n-am stiut la Alex,stiu acu insa si pentru atunci) si n-as vrea sa se trezeasca ca eu tastez.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput