Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

pag.3???????
nu se poate!
asa livada linistita!?
buli daca am retinut corect au fost ceva probleme prin decembrie. sper ca a avut Doamne-Doamne grija si ati trecut cu bine peste! te asteptam cu perle de bulinel!
sa va spun de Teodora care m-a topit cu "Esti cea mai frumoasa mami din cata lume am cunoscut eu"
doniro mercic, merg sa vad pozele si revin cu impresii!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

michella suntem 'bine'...piticania e plina de bube...urticarie de la tortul de ziua lui ...iar eu...sunt in aceeasi situatie nasoala...o sa vad
altfel piticul e din ce in ce mai smecher...perle de ne da pe spate zilnic...imi pare rau ca nu le notez si le uit
cu mos craciun a fost durere...ii tinea sacul, il ajuta isi cara jucariile si se intorcea la el: mai ai ceva? ia sa vedem
si noua ne-a zis: eu sunt cea mai frumoasa si tati cel mai urat
reviu ca e ca la nebuni aici...m-au adus din concediu...din nou...direct din pat

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

buli sa treaca repede bubitele!
si tati ce a zis de calificativ?
teodora il alinta pe Adrian "desteptul meu"
doniro am vazut pozele

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Michella, mersi. Costumele le vezi (si muulte altele) pe www.carnaval fiesta.com (scris legat). Magazinul e undeva pe la Rosetti.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

doniro super costume
michella bubele nici acum nu au trecut,

insa altceva ma ingrijoreaza...nu mananca deloc bine de la Craciun incoace...nu mi-am facut mari probleme dar de cateva zile e palid rau de tot iar azi de dimineata cand s-a dat jos din pat l-a luat ameteala ...trebuie sa ii refacem si anlizele de sange sa vedem cum mai sta

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

buli sa iasa bine analizele
nu poti sa il ajuti cu ceva suplimente pentru pofta de mancare? parca voi mergeati la un homeopat. te asteptam cu vesti bune

michella

Mergi la inceput

michella a avut suplimente date de dr si bilutele homeopate si degeaba
va urez weekend placut
am pus poze noi

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Michella,super cu somnul,aveti cu ce va lauda,amm admirat si printzesa frumoasa si jucariile.
Doniro,e bine ca adoarme asa repede seara,eu daca ii spun ca merg pana la baie sta putin,cateva secunde,dupa care vine dupa noi.Si cand imi amintesc ca pana la doi ani adormea singur...V-am admiratin poze,frumosi,asfi vrut mai multe
Buli,v-am vazut,Lali parca seamanan mai bine cu tine,e asa simpaticSper sa iasa bine analizele.
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Bulinutza, am vazut si eu pozele. Nu pot sa ma abtin de la un comentariu. Peste tot Bulinel are intiparita pe fatzuca aia nevinovata a lui o expresie asa, de.......cum sa ma exprim... "mai Mosule, tu esti pe bune, sau.....?"... E super dulce!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

Mergi la inceput

julax gata ...m-ai umplut de fericire ...seamana cu mine tra.la la
doniro si eu am avut senzatia asta..finul cel mare are 7 ani si el parea mult mai convins...nus ce sa zic

e o vreme afara de nu mai pot de veselie ...aseara am fost in cismigiu si era atat de frumos...ca in povesti

Poze noi

Poze

Mergi la inceput