Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
mamanati spune:
Bulinuta, wow, ce destepti sunteti!
Cami inca nu isi da seama cand e toamna, ca sa-i vina cine stie ce hainuta. Sau e o fraza care a auzit-o la tine si o repeta, gen: "O sa-ti vina la toamna!"?!
Am mai apucat si eu sa citesc cateva pagini din urma.
Michella, imi pare foarte rau! Dumnezeu sa va dea multa putere si un bebe sanatos!
Multa sanatate piersicutelor bolnavioare!
Cami a facut bronsita acum 3 saptamani. A fosat prima data cand i-am dat antibiotic. Acum ii fac o cura de polen.
Iulenca, felicitari pentru bebe Vladimir. Foarte frumoase pozele. Le-a vazut si Cami si e foarte inspirata de situatie! Sper sa fie tot asa cand vine si bebe al nostru pe lume.
Dupa ce a vazut pozele incepe sa mediteze. Imi zice: Mami, da bebe il scoate doctorul din burtic cand vine papi? Ii raspund ca da(imi tot zicea intrun timp sa-l scot sa se joace cu el, si i-am zis ca il scoate doctorul cand vine papi, ca pana atunci tre sa mai creasca). Ea isi arunca privirea prin odaie si zice: Da cam multi o sa fim aici! O sa incapem? (Noi stam intr-o garsoniera aici.) M-a pus copilu pe ganduri!
Tare as vrea sa ne putem teleporta in Eforie dupa nasterea bebelui, acolo avem 2 camere, si marea alaturi! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, poate ajungem prin august.
Hai ca va pup, ca trage de mine.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
greiere spune:
Hei superpiersicutele au dat drumul la perle! 
Noi am tinut pasul cu toata lumea si ne-am pricopsitul cu virusul care circula, raciram toti! A mai facut Ale si o otita de ne-am decis sa ii facem operatie de polipi cand s-o putea. Pana sa ajung la perle vreau sa va intreb daca voi aveti plangeri de la piersicutele voastre ca ii doare pe colo colo, ca eu incep sa imi fac probleme, pe Ale o doare cand un picior cand o mana, cand capul cand splina. Sper sa vrea vrea mai multa atentie dar ea de cate ori s-a plans de ceva nu s-a plans `aiurea in tramvai`. Si am ajuns si la perla ei i-a placut ei fraza si o foloseste cat se poate. Spre exemplu azi i-a spus lui tati care o grabea sa mai ia o imbucatura de mancare: `stai ca am in guritza, nu mananca asa ... aiurea in tramvai`. Asta vine dupa alta piesa de rezistenta pentru nervii mei: `nicigand`! `Nu ma imbrac cu asta! Nicigand!` Si multe altele nu face ea, `nicigand`!
Madamxm, multumiri pentru poezie, mi-a placut tare mult.
Michella impartasim cu drag fascinatia pentru cai. A mea are si un manz imaginar cu care face si baie, ea fiind cal. Hai poate mergem impreuna la calarie. Am fost odat` si astept vremea frumoasa ca sa mai mergem.
Avem niste copii minunati! Sa ne bucuram de ei!
anasia spune:
greiere...credeam ca numai noi cu "ma doare urechea", peste 5 minute, "ma doare piciorul ....carnita...intro parte..fruntea....aici...acolo...."
eu sunt bucuroasa ca de cand face enlgleza la optionale, "rupe" si il pronunta si pe "r", intrun stil "englezesc", e asa de haioasa....numai ca dupa tratament de antibiotic, ne-am procopsit cu tuse...din nou...deja a mia oara...of, m-am saturat, merg in paralell si cu homeopate si degeaba...ca vin copii bolnavi la gradi si uite-asa o luam de la capat; chiar spunea o mamica, la serbarea de 8 martie, de ce sa tina acasa copilul, il face bine si cand il duce din nou la gradi o ia de la capat...zau ca tind sa-i dau dreptate...
am avut si noi serbare de 8 martie...ce emotionati erau copiii, ne-au canat si ne-au spus cate-o poezioara si au terminat felicitarile pt mamici/bunici; serbarea a fost surpriza, nici n-a vrut sa-mi repete poezia, era"secret";
mamanati spune:
anasia, multa sanatate voua! Si Cami a fost racita de Revelion, apoi, in februarie a facut bronsita, a stat 2 saptamani acasa si dupa o saptamana de gradi iar a stat acasa, ca racise. Acum e bine, dar nici saptamana ce vine n-o duc la gradi.
SI Cami era dimineata cu faza ca o doare fruntea. O intreb daca o doare capul, ea zice ca fruntea. Dar cam des se plange de dureri de burtic. E primavara si cred ca tre sa-i dau deja sirop impotriva viermilor intestinali. Voi ce la dati la piersicute?
Pierla zilei:
Ii zic Cameliei ca mii tare dor de papi si ca mii dor sa stau la el in brate. Ea imi raspunde: Nu poti sa stai, Nati, la el in brate ca nu incapi! Uite ce lunga esti! ![]()
Pai, cam are dreptate copilu.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
bulinuta27 spune:
greiere, anasia sanatate multa la pitici...si rares e mucios..dar atat sper sa nu degenereze ![]()
mamanatistie ca toamna e frig si cad frunzele, vara e de mers la mare
iar iarna la munte
...cam asa asociaza el ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Anasia, mamanati, bulinuta
la piersicutze
piersicoi. Ce ne facem cu plangerile astea?
Mamanati nu stiam de sirop impotriva viermisorilor, preventiv? I-am tot facut analize pt asta si nu i-a iesit nimic. Cu painicile acealea din pozele tale ce e? 
Anasia felicitari pentru progrese la capitolul `r`. Astept si eu si ma delectez cu un ``a`unca`` (arunca), adica nu mai pronunta l in loc de r, il omite total. Serbarea de 8 martie... o astept la anul. Deocamdata sa ma multumesc ca l-a prins pe Mos Craciun la gradi si martisorul!
O sa avem de stat acasa (nici nu stiu cum o sa ma descurc, ca nu am destula energie pentru ea), tre` sa incerc sa o pastrez sanatoasa
pentru operatia de polipi.
Am stat un pic la admirat poze si in afara de zvapaiata Cami l-am urmarit si pe frumuselul Rares in incursiunea lui prin Nesebar
. Alina, cum a fost in Bulgaria, cum s-a simtit Rares?
Sa aveti vise frumoase!
anasia spune:
buna! din pacate, de ce mi-a fost frica, n-am scapat; am ajuns ieri la camera de garda..impachetari....pneumonie....ne-au spus ca este epidemie, tratament injectabil, stam acasa, mergem doar sa ni-l puna pe branula....cred ca nu vom merge la gradi prea curand; m-am saturat sa tot tragem din cauza unor parinti inconstienti...
intrebati de spitale; mai intai am fost la grigore alexandrescu..o nebunie totala, zeci de copii si 1 dr, nici spatiu nu era unde sa stai, asa ca ne-am dus la IOMC...am zis ca numai la asta vin, daca va fi nevoie (sper ca nuuuu); nici nu se compara ca ritm si calitatea serviciilor (bine, tratamentul l-am cumparat noi)....
bulinuta27 spune:
greiere rares e in largul lui la mare...la nessebar mergem de 3 ani in acelasi hotel
...iar in grecia mergem doar de 2 ani toamna dar el deja m-a disperat ...cred ca si lui i se pare iarna asta prea lunga si vrea omu' la soare, la mare ![]()
in alta ordine de idei aseara am fost la un dr caci i-a crescut ceva la fundulet...si noi am crezut ca e un hemoroid ...ne-a zis ca nu e...ce mi-a zis ea m-a luat capul...un papilom 

..o sa merg maine cu el la dermatolog si la chirurg ca eu nu pot sa cred...zice ca se ia si din piscina...noi am fost acum 2 saptamani la munte si a stat omu numa in piscina hotelului 
acum am vazut...of anasia
...saraca piticuta...sanatate multa multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Genie spune:
Fetelor, sanatate multa piersicutelor bolnavioare!
Anasia, ce sa iti zic si noi de abia am scapat de pneumonie (2 saptamani am stat numai in casa, antibiotic puternic 8 zile, siropuri fel de fel) Offf, putere multa si o sa treaca.
Buli, bafta maine la dermatolog! Asteptam vesti!
Fii-mea de luni merge iara la gradi, ii era tare dor de colegi, numai despre ei mi-a vorbit cat a stat acasa. Acuma imi tot bate apropo-uri referitor la surioara ei care o sa vina candva, dar poate e fratior, dar totusi ea si-ar dori o surioara
Doniro, voi ce mai faceti?
O seara placuta tuturor!
michella78 spune:
greiere, voi unde ati fost la calarie? noi toata vara trecuta am cotizat la cei care au venit cu poneii in parcul moghioros. dar as incerca si ceva mai serios. ahhh, si daca se poate, vrea si ea de la iepuras un grajd
.
genie, anasia,
uff, sa scapam odata de toate racelile astea!
buli, sa veniti cu vesti bune de la dermatolog!
mamanati, si noi ii dam preventiv un sirop din plante impotriva viermisorilor primavara si toamna, se numeste "helmiflores" si il gasim la plafar.
cate o
pentru fiecare perluta, avem copii deosebiti si e minunat ca putem sa ne bucuram de ei!
la noi la gradi au venit cu o oferta sa faca pentru Paste felicitari cu poza copilului. m-am gandit ca ar fi un cadou frumos pentru bunici si nasi. mai ales ca pozele facute pentru 8 martie au fost deosebite si le face aceeasi persoana.
va pup pe toate, si puii mici! sa aveti o zi frumoasa!
michella