Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
doniro spune:
Prezenti la apel! Suntem bine, dar nu mai avem timp de nimic. Sunt amandoua termitele acasa; bine ca e sotul in concediu si sta cu ei cand sunt eu la munca. Sunt tare mandra de el ca se descurca asa bine.
Anasia, imi pare rau. Bine macar ca nu va internati; acasa e altceva, iar antibioticul isi va face repede efectul.
Noi suntem bine, dar nu i-am mai scos afara decat f putin si sunt cam plictisiti.
Apropo de perle, Daria zice asa:
Mami e de vina, tati e de vin
Iar daca ii spune tati "mai Daria, esti de groaza" ea zice "ba tu esti de groz".
Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
bulinuta27 spune:
se pare ca e papilom...nu stie de care...daca e dat de virusul hpv sau nu...nu stie nici cum l-a luat...la noi nimeni nu a avut ...deci
...efectiv nu inteleg nimic 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulinuta27 se pare ca e papilom...nu stie de care...daca e dat de virusul hpv sau nu...nu stie nici cum l-a luat...la noi nimeni nu a avut ...deci ...efectiv nu inteleg nimic ![]() bulinuta mamica de bulinel dragutel ![]() Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Iarta-ma, poate ai zis in urma si nu am citit, dar nu inteleg ce s-a intamplat? E vb de Bulinel?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
anasia spune:
multumesc, fetelor
; suntem bine, a trebuit sa-i scoatem siropelul si picaturile pt ca voma f mult, am scapat de ele
;
bulinuta, cum D-zeu a facut papilom? off, multa sanatate
din ciclul perel; e la tv o reclama unde o fetita spune la sfarsit "cheltuieste banii cu cap", la care fii-mea zice "cu card, nu cu cap"![]()
bulinuta27 spune:
da, doniro...ne-am trezit cu chestia asta ![]()
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
greiere spune:
Sanatate la piersicute si sa scoata cat mai multe perlute ca tare scumpi copii avem!
Michella am fost undeva in comuna voluntari la Horsesland. Iti trimit un link pe pm. si vorbesti la tel. sa stie ca vii. Pe ponei am calarit la Ferma animalelor din Pantelimon (scuze daca e reclama ce fac
), ca am aflat tarziu de poneii din parc iar la gradina zoologica nu erau cand am fost noi.
Alina tare rau imi pare pentru Rares.
sa-i treaca!
michella78 spune:
buli offf... cate bube rele.
bulinelul dulce, sa treceti cat mai repede peste asta!
anasia
sunteti pe drumul cel bun, vine si caldura.... ne bucuram de-acum! cu cardul deci ....
, stie copilul ce stie!
greiere
am primit mesajul, te tin la curent!
michella
Eseea spune:
mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" nimic ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
michella78 spune:
salutare livada!
sa aveti o saptamana usoara!
se simte miros de primavara 

ah, sa va povestesc ca Teodora a avut de facut propozitii cu mama la gradi. iar propozitia ei a fost "Mama mea spala vasele" ![]()
michella
bulinuta27 spune:
michella e durere 
a venit primavara in sfarsit
...sunt tare vesela
piticii sunt asa fericiti ...ma uit la ei cum zburda..am fost in weekend la munte unde a fost super vreme numai ca la noi in curte sambata cand am ajuns era inca zapada...eeeiii bine...porcusorul meu era...oauuu...s-a tavalit si era super fericit...asa ca l-am lasat sa faca ce vrea el...nu va puteti imagina cum arata la sfarsitul zilei ![]()
Poze noi
Poze