Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

eiiii..... m-am plans eu vineri de vreme
dar azi
UFFF! vreau sa fie cald! sa vina vara!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

La multi ani, mamici de piersicutze!
sabina, cum sunteti? sau ai nascut deja?

Mergi la inceput

buna dimineata! va invit la o cafea, sau un ceai dar musai fierbinte!
ieri am primit cadou de la sot o felicitare cu portretul Teodorei. a fost minunat! sa vad daca pot sa o scanez.... sunt asa mandra de ea.
sa va povestesc o intamplare la un loc de joaca. erau pe acolo mai multi copii, intre care si o fetita, cred mai maricuta decat teodora. nu stiu ce discutau ele dar fetita ii spunea Teodorei ceva de genul "sunt mai mare si mai puternica decat tine" la care fi-mea: "eu sunt calul Spirit Stallion si sunt cea mai puternica!"
ea, de altfel este fascinata de cai, lei si cerbi.
haideti, mai povestiti si voi despre piersicute.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ar fi frumos sa expunem aici perlele scoase de piersicutele noastre sau replici/intrebari cu care ne uimesc.
Chiar nu imi vine acum in minte nimic deosebit; spuneti voi si poate imi amintesc ceva...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZA CU DOI PITICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna mamici si piersicute,
Cu intarziere va spunem si noi LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
Cred ca ne-ati dat deja uitarii.
Noi noutati nu prea avem. Suntem racite amandoua, Cami de vreo 8 zile, eu de vreo 3. Asa ca nu vom merge la gradi inca cel putin 2 saptamani. Cu Cami am mai stat acasa acum o luna, a facut bronsita. M-am saturat si eu de timpul asta!
Burtica creste, inca nu stim exact ce ascundem acolo, la eco de 22 sa., a spus ecografistul ca ar fi fetita dar nu era sigur. Astept eco de la sfarsitul lui martie, paote aflam ceva noutati.
Va pup cu drag,

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Doniro, referitor la perlute...

Inainte de culcare, Cami imi zice:
-Mami, mie imi place de tine.
-Da?! Da ce iti place, pui, la mami?
- Mmmmmm... ca faci mancare..., ca faci ceai..., imi place cum te imbraci...
-Cum, mami?!
-Imi place cum te imbraci in strampi.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

La multi ani fetelor. Sa aveti o primavara frumoasa.

Michella imi pare tare rau. Data viitoare ai sa faci si tu gemeni. Asa am patit eu anul trecut, am pierdut o sarcina si acum am gemeni.

Imi pare rau ptr piersicutele bolnavioare. tare greu e. Of Doniro ce te mai chinui. Eu am pediatra, care lucreaza in Emilia Irza pe sectia de urgente, ce spune ea aia fac. Ea e baza. Daca Doamne Fereste e de internat, ma internez cu picea pe sectia ei. Pana cum nu a trebuit decats a stau o data ambulatoriu cu fata pe perfuzii. Eu tin mult sa am un singur medic la copil, nu sa il duc de la un medic la altul, asa mi se pare normal, asa am crescut si eu cu un singur medic pediatru.

Anasia nu am nascut. Mai am un pic. Pe 13 aprilie sunt programata la cezariana. Nu mai e mult. Va anunt eu, daca se intampla mai devreme

Ale e bine, creste. Ne-au ocolit racelile, noi nu mergem la gradi. Nu ii vad rostul, decat sa o vad mereu bolnava, mai bine lipsa, prefer sa o duc la activitati. In schimb m-am pricopsit eu un pic. Sper sa treaca. O fi si de la vremea asta de afara. Nu o mai suport, vreau sa vina primavara, sa ne bcuuram de soare si de gradina de la tara.

Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

sabina, avem incredere in Dumnezeu, ca toate se intampla cu un scop, pe care El il stie. doare.... dar ne revenim.
mai aveti putin pana la marea intalnire! tinem pumnii sa fie totul bine!
mamanaticum era sa va uitam! deci... ii place fetii cum imbraci strampii
teodora aseara era cocotata peste mine in pat si citeam motanul incaltat, intra sotul in dormitor, se uita la el si ii spune: "stai si tu aici, langa noi, ca esti sotiul nostru si ai voie"

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabina, ma bucur ca sunteti bine , ai grija de tine
mamanati, ai ai si tu putin
fii-mea vede pe icoana un ingeras si ma intreaba cine e; ii spun ca este un ingeras , la care ea "da , el ce mananca?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele
m-am adunat si eu de pe drumuri
tare scumpici sunt piersicutii nostri
i-am adus niste pijamale lui piti la care el: mami dar astea sunt mari...dupa care tot el: dar lasa...sa vezi tu pana la toamna cat ma fac...o sa imi vina bine

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput