Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
crissa71 spune:
Michella:imi pare extrem de rau!!Lasa ca treceti voi si peste asta!Fii tare!pupici multi, multi!
Doniro:of..dragele mele....si in rm. Valcea e jale cu spitalul..e plin, stau si cate doi copii in pat!!!Trateaza dupa ureche...si ajungi sa dai oricat numai sa-ti vezi puiul scapat cu bine de-acolo!Cand vezi ce groaznic se termina la altii!Sanatate multa..acum sunteti bine, nu-i asa?
Genie:super naspa cu plamanii astia...f. repede coboara raceala la ei!Acum e bine...peste cateva ore afli ca sunt afectati!Of..doamne...si asta-i abia inceputul...ca vine primavara si sa te tii la viroze...si gripe si toate cele!!Sanatate multa...bine ca stati acasa macar!!Ca prin spitale e f. nasol!
Anasia:tin pumnii sa va faceti bine fara prea multe complicatii!
Noi...am scapat de tuse, urata, de saptamana asta am mers iar la gradi si iar aluat de-acolo ceva...ca iar tuseste...il gasesc fleasca...ca alearga ca dementul si nu-l schimba nimeni.....Sunt copii bolnavi in jurul lui...Cum naiba sa nu ia?De vina e gradinita ca-i primeste!!!!Nu stiu ce sa mai fac?
Sa ma cert cu ele?Oare rezolv ceva?Eu inteleg parintii ca n-au cu cine sa-i lase acasa...dar tot gradinita e de vina!De ce nu-i izoleaza...sau de ce-i primesc bolnavi!?Sau poate trebuie sa le dai(ca am vazut ca s-au schimbat lucrurile cand le-am dat!)ca sa ti-l primeasca bolnav si cu Eurespalul dupa ei!Mie inainte de ale da, m-au chemat de la servici sa-l iau acasa si sa-l fac bine ca nu-l primesc cu siropuri dupa el!!!ETC....Mi-e lehamite de sistemul asta!!
In fine...vom vedea ce boli mai ia....
Mai are si ceva bube pe el...cred ca de la mancare...urticarie ceva...ca altfel nu-mi explic ...febra nu face!!Ii dau Zyrtec de-aseara sa vad daca e mai bine!
Pupici la toata lumea!
Si sanatate multa!
anasia spune:
crisa, of, sanatate multa! si eu ma oftic ca parintii aduc copiii bolnavi la gradi....ei sunt vinovat in primul rand....
genie...sanatate, mai, dar prea multe cazuri de pneumonie in ultima vreme aud la copii; noi am avut interstiala, am fost cu injectabil, cam in 2 zile si-a revenit, nu mai avea febra, nu era molateca, tusea cumplit, cam dupa 5 zile (in spital, cu aerosoli) tusea s-a mai ameliorat si dupa inca 5 zile acasa cu antibiotic (zinnat) si sirop (erdomed) tusea a incetat; in spital i-au pus gentamicina cu inca ceva....
doniro, noi am fost la alfred russescu ca stiam un dr acolo, desi e departe...conditiile lasa de dorit....dar dr s-a ocupat de copii; mai rau a fost cu injectiile, asistentele erau pe langa, i-au gaurit venele...pana la urma tot la cea de bebei am ajuns si avea mana buna;
michella78 spune:
doniro, legat de spital, elias mie nu imi inspira deloc incredere.
in toamna, cand teodora a facut otita pediatra ei ne-a trimis la marie curie. in rest, dupa mine grigore alexandrescu ramane de baza, doamne pazeste, in caz de ceva.
crissa 
am luat-o pe fi-mea de la gradi si mi-a adus o surpriza, a facut o felicitare de 8 martie superba 
.
parca incepe sa fie o zi mai frumoasa. 
michella
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Genie Michella, multa putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare Suntem alaturi de tine, ai grija de puiul tau si de tine ! Doniro, multa sanatate! Si eu am patit-o cu Toni. De weekendul trecut a inceput sa tuseasca si sa faca febra, pana in 38. Cu nasul infundat si tusea asta am trecut peste weekend si luni am dus-o la doctor si am aflat ca are traheobronsita iar(a mai facut una in ianuarie). Ne-a dat antitermice si mucosovan, vitamina C si am plecat acasa. Tusea s-a inrautatit si febra a ajuns in doua zile la 39 cu 1. Asa ca ieri dimineata am mers iar la doctor si acolo am primit diagnostic de pneumonie bazala dreapta! M-a speriat tare diagnosticul, acuma cand vad ca si voi ati patit asa ceva, te rog sa ma lamuresti si pe mine in cat timp v-a trecut (cand a avut Daria). Pe noi nu ne-a oprit in spital, a primit tratament cu un antibiotic foarte puternic (Cedax ) o doza in 24 de ore timp de 7 zile. Tusea e foarte violenta, sper sa ii mearga bine si sa ne refacem cat mai rapid. Cu Victor cat ati stat in spital? A si mai facem si aerosoli cu flixotide ! Pupici tuturor! Genie si Antonia |
Genie, imi pare rau pt Antonia. De vindecat, s-a vindecat repede (dupa 2 zile de la inceperea tratamentului cu antibiotic). Daca nu avea problemele cu scaune si varsaturi, nu ne internam. La Daria la fel, dupa 2-3 zile a fost ok, dar am continuat tratam. pt 5 zile in total. Am facut si noi aerosoli acasa; in spital nu.
In total am stat in spital 4 zile. Repet, spitalizarea la noi a fost necesara doar din cauza de deshidratare, nu legat de pneumonie.
Sa va faceti bine repede si sa nu ajungeti in spital!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
greiere spune:
Michella e bine ca o ai pe Teodora sa te inveseleasca.
Bulinutza na ca daca nu e una e alta! 
Doniro si la noi `Grigore Alexandrescu` e bun la toate. Poate voi cei mari ati facut o forma mai usoara. Pup dragalasii refacuti. Nu stiu antecedentele voastre de perfuzii, da lasa mai bine hidratare la copii si sa se faca bine
. Nu stiu cum e Elias la pediatrie dar eu una inclin spre un Spital de Copii. Am auzit si de Alfred Rusescu ca are medici buni, dar cum s-a mai spus conditiile nu-s tocmai ok.
Genie
Antonie sa se faca bine repede.
Crissa71 saptamana asta am avut unele suparari la gradi dar la ce zici tu, eu chiar nu am motiv sa ma mai plang. ![]()
Anasia incep sa ma ingrozesc si eu de ce aud. Cu atatea pneumonii! Sa stii ca cele de la bebei se pricep cel mai bine, la ce vene au ele de intepat, la copii mai mari li se pare floare la ureche probabil. Alexandrei doar la Institutul de Hematologie i-au gasit repede venele. De la un centru medical particular si Victor Babes avem experiente neplacute.
Va doresc ce imi doresc si mie: o primavara frumoasa, sa scapam de virusi si sa ne vedem in parc! 

Genie spune:
Fetelor, multumesc de sprijin si incurajari! Intr-adevar, se simte mai bine, febra a cedat, doar cu tusea ne luptam. Tolereaza bine antibioticul si luni dimineata mergem la control sa vedem cum stam. Oricum si saptamana viitoare va sta acasa, asa ca sper sa ne inzdravenim si pana atunci poate vine si primavara.
Doniro, eu merg cu ea la Matei Bals, cand am fost ultima oara internata cu ea (vara trecuta) am gasit o doctorita tare de treaba si am ramas in legatura cu ea. Mi-e si foarte aproape de casa si e si asta important. Am mai fost si la Alfred Rusescu dar dupa ce am gasit-o pe doctorita de care iti spuneam nu am mai fost.
Voi ati folosit Lantigen B? Am auzit ca ar fi bun in caz de raceli repetate... O sa il incercam si noi dupa ce ne facem bine!
Va pup pe toate si va doresc un 8 martie insorit!
alinuk spune:
va salut din nou dragi mamicutze de piersicutze!
va urez putin anticipat la multi ani pt ziua de luni!
si va lansez o provocare...
spuneti drept adesea va e pusa la incercare rabdarea de catre nazdravanii vostri???
cat sunt ei de ascultatori...fata de asteptarile si dorintele voastre
actionati de fiecare data asa cum v-ati dori?
gasiti mereu calea catre inimioarele minunilor voastre?
haideti sa facem ceva pentru noi / pentru ei, pentru copiii nostri construind relatii sanatoase cu ei
haideti fetelor
se mai alatura careva noii noastre actiuni??
www.mindmaster.ro/parenting/cursuri/cursuri-in-desfasurare/disciplina-fara-pedeapsa.aspx" target="_blank">relatia cu copilul tau
Fiindca nu cred ca disciplina cea mai eficienta este cea în care ascultarea copilului are loc doar de frica, dar fiindca cred ca orice copil are nevoie de reguli si limite si fiindcs mi-as dori ca aceste reguli ss fie transmise cu blândete si ulterior respectate de copil din convingere, am ajuns la realizarea acestui workshop. La care va invit din toata inima sa descoperim împreuna metode de interactiune cu copilul nostru care ne multumesc într-adevar si ne fac sa; ne simtim bine împreuna.
psih. Mihaela Zaharia - parenting trainer & coach, Mind Master
eu zic ca pot fi 'impuscati' doi iepuri deodata:
1. construim relatii sanatoase cu ai nostri micutzi
2. ajutam si alti copilashi mai putin norocoshi sa lupte pt visul lor, acela de a fi sanatosi!
pt ca:
Toate incasarile acestui workshop vor fi donate Asociatiei Umanitare M.A.M.E. in vederea achizitionarii unui ecograf pentru sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni.
eu, sotiunea din dotarea-mi,
Alina1976 + bona,
fetele din echipa Asociatiei MAME
mai sunt cateva locuri de ocupat pt cursul din 24 martie ora 18!!!
(av. Th. Iliescu - Piata Dorobanti nr. 3-7, alte detalii pe linkul de mai sus)
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bulinuta27 spune:
Doamnelor permiteti-mi sa va urez:
LA MULTI ANI!
va doresc multa sanatate, bani si un dram de noroc!
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MissJJ spune:
Dragi mamici de piersicutze intram si noi sa va uram La Multi Ani de ziua femeii, sa fiti cat mai fericite alaturi de puiutii mici si familie.

Si pe o nota mai funny
:
I want to be locked up
Away from everything,
Free from all the craziness
A mother's day can bring.
No planning, shopping, cooking
Three healthy meals a day,
Served up with love to finicky kids
Who throw most of it away.
No constant interruptions,
Dirty laundry on the floor,
Driving everyone every place,
Sibling rivalry (It’s war!)
No one asking me to do things,
Getting mad if I forget,
Me giving up my very self—
I’m the family marionette.
Prison sometimes looks appealing
(Or maybe the looney bin),
I get free time and three square meals;
With nothing to do, I win!
I want to be locked up
For freedom, time and such,
There’s just one obstacle for me:
I love my kids too much!
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
michella78 spune:
LA MULTI ANI MAMICI DE PIERSICUTE! O PRIMAVARA FRUMOASA CA SUFLETUL PUIUTILOR NOSTRI VA DORESC! 

michella