Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
crissa71 spune:
Ce faceti piersicute?
Slaba miscarea pe-aici!
Gata..... poate vine primavara...
La multi tuturor pt. maine.

Sa aveti un 1 Martie frumos.
Va pupacesc si va trimit un martisor virtual tuturor.

bulinuta27 spune:
La Multi Ani!
1 Martie Frumos ca voi!

va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
michella78 spune:
buna dimineata livada!
eu vin cu vesti proaste acum, de vineri nu mai sunt graviduta. doare rau. dar ii multumesc lui dumnezeu pentru sotul si copilul minunati pe care ii am. vom trece peste asta si apoi ne va arata doamne-doamne drumul cel bun.
va pup pe toate si va doresc multa, multa sanatate si iubire!
michella
bulinuta27 spune:
michelle
imi pare tare rau ...ai grija de tine si de puiul mic si sigur Doamne Doamne o sa va ajute 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
doniro spune:
Michella, imi pare rau. Sa fiti tari si sigur Doamne Doamne o sa aiba grija de voi!
Nici eu nu ma laud cu ceva prea frumos, desi acum suntem bine. Sa vedeti ce am patit.
Victor, mai bine de o luna, se tot lupta cu o raceala (muci, tuse). L-am dus de 2 ori la medic vazand ca nu trece (medici diferiti) si au evitat sa ii dea antibiotic, nefiind cazul. Dupa 3 zile de la ultima vizita la medic a inceput sa faca temperatura si l-am dus la Elias. Diagnostic dupa radiografia plamanilor - pneumonie! Am innebunit cand am aflat, mai ales ca fix acum un an si Daria facea pneumonie... Il ducem acasa sa facem bagajele, urmand sa ne internam seara. Acasa incepe sa verse tot ce baga in gura. S-a deshidratat rau si l-a bagat seara la perfuzie. Asta era vineri. Sambata dimineata ma suna sotul ca Daria a inceput sa verse tot ce papa; varsa si apa. O aduce la spital, o vede medicul, decide ca e si ea deshidratata rau si ne recomanda sa o interneze pt ca sigur urmeaza si la ea mai rau. Asa m-am trezit in spital cu amandoi la perfuzie... Noroc ca era sotul in concediu si a stat cu mine toata ziua acolo. Asta pana cand l-a luat si pe el...
A inceput si el sa dea la boboci la greu, dar a doua zi a reusit sa vina la noi la spital. Nu se poate mai rau?? Ba daaa.... M-a apucat si pe mine, desigur
. Noroc ca la noi, cei mari, a tinut doar o zi si am reusit sa ne ocupam de copii. Victor si-a revenit repede, a inceput sa pape incet-incet si acum e ok. Daria nu se omoara cu mancatul, dar nu ma plang...
Si totusi, exista o parte buna in toata treaba asta. Am slabit 5kg
![]()
Ei, ce ziceti, avusei o saptamana buna au ba??
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
bulinuta27 spune:
offf doniro
...virus ceva, nu?
sanatate multa multa!
rares e si el plin de bube...alergie...initial am zis ca e varicela dar e o alergie mai urata 
Poze noi
Poze
anasia spune:
michella,
....suntem alaturi de voi
doniro, multa sanatate, chiar ca ati avut o saptamana de cosmar....
bulinuta, de la ce a facut alergie?
sa va treaca repede;
nici noi nu ne laudam cu ceva bun....ne-am molipsit de la gradi cu o tuse urata...m-am saturat deja de tuse, muci....

doniro spune:
Habar nu am ce a fost. La spital la Elias au zis enterocolita, dar ma indoiesc. Nu febra, nu scaune proaste la Daria... Probabil ceva ce am mancat cu totii, nu imi dau seama.
Fetelor, voi cand aveti probl cu piticii de sanatate unde mergeti? Ma refer la cele din Bucuresti, la ce spital? Parca nu prea mai am incredere in Elias, prea ne baga la perfuzie cum ne prinde... Daca e cazul de internare, unde va duceti?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
Genie spune:
Michella, multa putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare Suntem alaturi de tine, ai grija de puiul tau si de tine !
Doniro, multa sanatate! Si eu am patit-o cu Toni.
De weekendul trecut a inceput sa tuseasca si sa faca febra, pana in 38. Cu nasul infundat si tusea asta am trecut peste weekend si luni am dus-o la doctor si am aflat ca are traheobronsita iar(a mai facut una in ianuarie). Ne-a dat antitermice si mucosovan, vitamina C si am plecat acasa. Tusea s-a inrautatit si febra a ajuns in doua zile la 39 cu 1. Asa ca ieri dimineata am mers iar la doctor si acolo am primit diagnostic de pneumonie bazala dreapta! M-a speriat tare diagnosticul, acuma cand vad ca si voi ati patit asa ceva, te rog sa ma lamuresti si pe mine in cat timp v-a trecut (cand a avut Daria). Pe noi nu ne-a oprit in spital, a primit tratament cu un antibiotic foarte puternic (Cedax ) o doza in 24 de ore timp de 7 zile. Tusea e foarte violenta, sper sa ii mearga bine si sa ne refacem cat mai rapid. Cu Victor cat ati stat in spital?
A si mai facem si aerosoli cu flixotide !
Pupici tuturor!
michella78 spune:
fetelor 
, va multumesc din suflet pentru incurajari si gandurile bune!
si teodora a prins niste muci saptamana asta la gradi, parca si tuseste.
azi, e si vremea asta oribila.... am o stare....
astept sa iau fata de la grdi, sa ne inveselim.
michella