Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mishi Doamne, piersicutelor, de cand nu am mai vorbit cu voi!!!! Uneori am impresia ca nu am timp nici sa respir, sunt extrem de solicitata cu copiii. Bine macar ca Mihnea merge la gradi dar tot raman cu Rares acasa. Nu am nici un ajutor, simt ca o iau razna uneori dar n-am ce face. Nu mai am rabdare sa faca si Rares 2 ani sa ma duc la munca iar, o s-o iau din loc mai devreme si o sa-l dau la cresa ca ma tampesc acasa. Hai ca nu de asta am scris, sa ma plang, ci ca sa va spun ca saptamana viitoare il operez pe Mihnea de polipi la Ursuleanu cu endoscopul. A mai trecut cineva prin asta? La noi operatia e inevitabila ca din septembrie nu mai scapam de muci multi, grosi, infectati. I-am mai stopat periodic cu diverse tratamente dar reveneau si chiar in ultimeme 2 saptamani nici nu mai aude bine, saracutul (otita serosa sau serica, ceva de genul asta tot de polipi). Dati-mi de stire daca ati facut asta! Va pup! Mihnea si Rares |
Bine ai revenit. Parca ieri intram in pizzeria voastra sa intreb daca organizati botezuri, ca tocmai ce il nascusem pe Victor. Tu ii dadeai sa pape lui Mihnea; parca il vad... Si acum esti si tu cu doi. Stiu cat e de greu, desi la mine e mai usor pt ca pe cel mic il am la mama, la tara.
Ref operatie, pe Daria am operat-o la Budimex acum 3 luni si a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua! Inainte de operatie racea non stop, respira pe gura, sforaia, muci multi etc... Exact din ziua aia a inceput sa respire pe nas ca un nou nascut, a racit acum cateva zile prima data de la operatie si e o raceala super usoara (in conditiile in care merge la gradi). Nu e zi in care sa nu ma felicit ca am luat decizia de a o opera.
Operatia dureaza 15-20 min, ti-l aduce treaz si in cateva ore plecati acasa. Rezultatele sunt imediate.
Succes si sa nu ai teama!
Pupa piticii dulci.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZA CU DOI PITICI
larissa_79 spune:
Iulenca, felicitari!
Vladimir bine ai venit pe lume!
Mishi, felicitari si tie pentru Rares!
Si eu va trebui sa o operez pe Ale de polipi. La noi sunt atipici cred. Ale nu raceste, nu mucisori, nu otite nu nimic. Da' nimic fetelor. Si sta destul de lejer imbracata. Cu toate astea respira pe gurita noaptea si sforaie si vad eu ca doarme bine doar pe parti. Am fost si la medici. Toti mi-au zis ca are amigdalele marite si polipii mari. Voi la cine ati operat copilasii la Budimex?
Mie mi l-a recomandat cineva pe dr Gheorghe.
Mishi, cu endoscopul e mai usoara operatie? Mie mi-e frica de anestezia generala...
oricum o sa o operez dupa ce nasc nu mai devreme....ca o sa ma stresez destul de mult inainte.
Larisa
18+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crissa71 spune:
Felicitari Iulenca!
Sanatate multa, refacere rapida!
La multi ani, Vladimir!
Mishi...bafta..o sa fie totul bine!
Cred ca si noi o sa facem asta!Dar nu stiu cand!
E cu progarmarer?Unde e Ursuleanu asta?
In rest de noi...mergem la gradi...pana acum na-m racit..acum avem o tuse naspa...
Eu am fost in decembrie la buc...facut colonoscopie, dupa laparo...si tot degeaba!O fi pana la urma coloana..ca cica am doua hernii de disc...dar n-am fost la fizioterapie....desi ar fi trebuit sa ma duc!
Fetele va pup dulce pe toate....
Eu intru cam o data pe saptamana pe forum...apuc sa citesc cate ceva..dar de scris nu prea.
Imi cer scuze....stiti cum e cu timpul...
Va sarut...ne mai auzim zilele astea daca ma lasa timpul.
pupici si sarcini usoare!
doniro spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 Iulenca, felicitari! Vladimir bine ai venit pe lume!Mishi, felicitari si tie pentru Rares! Si eu va trebui sa o operez pe Ale de polipi. La noi sunt atipici cred. Ale nu raceste, nu mucisori, nu otite nu nimic. Da' nimic fetelor. Si sta destul de lejer imbracata. Cu toate astea respira pe gurita noaptea si sforaie si vad eu ca doarme bine doar pe parti. Am fost si la medici. Toti mi-au zis ca are amigdalele marite si polipii mari. Voi la cine ati operat copilasii la Budimex? Mie mi l-a recomandat cineva pe dr Gheorghe. Mishi, cu endoscopul e mai usoara operatie? Mie mi-e frica de anestezia generala... oricum o sa o operez dupa ce nasc nu mai devreme....ca o sa ma stresez destul de mult inainte. Larisa 18+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Noi am operat-o la Dr. Gheorghe. E Conferentiar, ceva de genul... E cam zgarcit la vorba, dar cica e cel mai bun. La noi a fost ok. Oricum operatia e atat de simpla, incat orice medic ar fi fost bun, presupun. Doar ca stii cum e... pt copilul tau, la o operatie, alegi pe cel mai cel...
POZA CU DOI PITICI
iulenca spune:
Multumesc pt galerie fetele, Buli in special pt ca stiu ca erai cu bubele pe tine si nu te simteai chiar bine. Suntem akasa de joi, am nascut super repede, la 12.30 eram la spital fara dureri dar cu dil 6, la 2.30 au inceput contractii dureroase si am facut epidurala de data asta, iar la 4.30 dupa 5 min pe masa am nascut. BB e f bine 3730 gr 50 cm, parca seamana cu sora lui si deci nu cu mine. Inca suntem haotici, ne organizam, invatam sa coabitam toti 4. Papa tzitzi si un pic supliment, nu prea doarme, cam plange dar cred ca asta pt ca inca nu ii cunosc toate toanele. Acum am descoperit ca ii place fff mult muzica ambientaala pt ca dupa ce i-am lalait eu ceva asa lento i-am pus muzica la comp si doarme pe burta mea de vreo ora ceea ce pana acum nu reusise. Daca merge metoda e beton.
Eu sunt f bine fizic ceea ce data trecuta nu se intampla si macar pot face fata solicitarilor celor 2 puiuti. Maria a reactionat f bine, il iubeste pe bb dar nu il sufoca. Ea oricum va merge la gradi asa ca ziua voi avea timp de bb. Va pup pe toate si mai scriu cand ma mai eliberez. Eu oricum citesc in fiecare zi.
Later edit: Pe bb il cheama Vladimir Tudor si intre timp a inceput sa doarma mai mult si sa fie mai linistit dar oricum ma termina cu mancatul - a luat cred ca 300 gr deja si nu are nici o sapt.
Poze pe http://community.webshots.com/user/iulenca
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA![]()
doniro spune:
| citat din mesajul lui iulenca Multumesc pt galerie fetele, Buli in special pt ca stiu ca erai cu bubele pe tine si nu te simteai chiar bine. Suntem akasa de joi, am nascut super repede, la 12.30 eram la spital fara dureri dar cu dil 6, la 2.30 au inceput contractii dureroase si am facut epidurala de data asta, iar la 4.30 dupa 5 min pe masa am nascut. BB e f bine 3730 gr 50 cm, parca seamana cu sora lui si deci nu cu mine. Inca suntem haotici, ne organizam, invatam sa coabitam toti 4. Papa tzitzi si un pic supliment, nu prea doarme, cam plange dar cred ca asta pt ca inca nu ii cunosc toate toanele. Acum am descoperit ca ii place fff mult muzica ambientaala pt ca dupa ce i-am lalait eu ceva asa lento i-am pus muzica la comp si doarme pe burta mea de vreo ora ceea ce pana acum nu reusise. Daca merge metoda e beton. Eu sunt f bine fizic ceea ce data trecuta nu se intampla si macar pot face fata solicitarilor celor 2 puiuti. Maria a reactionat f bine, il iubeste pe bb dar nu il sufoca. Ea oricum va merge la gradi asa ca ziua voi avea timp de bb. Va pup pe toate si mai scriu cand ma mai eliberez. Eu oricum citesc in fiecare zi. Later edit: Pe bb il cheama Vladimir Tudor si intre timp a inceput sa doarma mai mult si sa fie mai linistit dar oricum ma termina cu mancatul - a luat cred ca 300 gr deja si nu are nici o sapt. Poze pe http://community.webshots.com/user/iulenca Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA |
Felicitari! Sa va traiasca, sa va bucurati de minunile voastre!
Cred ca e minunat ca ai nascut acum BB2 (ma refer la diferenta de varsta). La noi fiind atat de mica, e f dificil (1 an jumate). Mi se pare ideala diferenta de 3-4 ani. Sa ne tii la curent!
Vazut pozele, superbe!
POZA CU DOI PITICI
bulinuta27 spune:
iulia sunt mortali 

bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
larissa_79 spune:
doniro, mie mi se para ideala diferenta de la varsta de la voi. Chiar daca acum sunt ceva probleme in timp vor fi f apropiati fratii asa cred. La noi sunt 4 ani....cam mult. ![]()
Larisa
18+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
greiere spune:
Salutari piersicute!
Bulinutza bine ca ai scapat de varicela! Acuma ... masaj mult pentru spate
. Pupici frumosului Rares, tot asa bine aratam si noi cu ochelari 
.
Bine ai venit pe lume Vladimir. Iulenka felicitari!
Pup fiecare piersicutza, mai ales pe cele bolnavioare. Alexandra e de ceva vreme mai bine, chiar daca mai trage cate o tuse rebela, ocupata cu gradinita si cu ce mai poate sa ma ameteasca pe mine de cap. (Spre exemplu are o voce minunata dar tonurile inalte pe care imi canta inca despre iarna... sunt mult prea mult pentru creierasii mei
).