***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

S-ar putea sa avem ceva probleme cu calculatorul asa ca nu stiu daca mai pot intra vreo 2 zile insa va doresc de pe acum UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI FERICIRE!!!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Va doresc un AN NOU PLIN DE SANATATE, FERICIRE SI INTELEGERE. LA MULTI ANI 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

am intrat sa va spun LA MULTI ANI si tot ce va doriti in noulan .
Multa sanatate si multa iubire pentru toti cei dragi.

Noi suntem mai bine.
AM oprit Sumetrolim ca nu avea nici un efect.
va povestesc mai pe larg luni dar un lucru e cert. sunt cea mai "rea" mama ca nu dau copilului antibiotic.....doamne ce m/au zapacit ai mei. Eu singura impotriva tuturor....aseara imi venea sa plang de nervi, oricum Eliya tine cu mine si incepe sa/si revina. Azi nu a fmai facut febra deloc. Tuseste, i/am dat niste Humex expectorant si vad ca incepe sa rupa din gatut.

Va pup si toate cele bune.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani!

Vas, sumetrolim este biseptol, nu chiar antibiotic, doar sulfamida. Pentru expectorat este foarte bun ceaiul de patlagina (nu sirop) facut foarte concentrat.
Daca cei care te bat la cap cu antibioticul ar citi studii despre efectele secundare pe termen lung, crezi ca te-ar lasa in pace?
sa treaca repede.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Lililove, tu apari rar, dar scrii bine.
o sa iti raspund mai pe larg in anul ce vine.

Carla, care-i raspunsul la ultima ta intrebare?..cea cu antibioticul, termenul lungsi efectele secundare..

multzam de lamurire cu nick-ul.

Acu va urez asa cum ureaza nemtii:
O alunecare usoara in noul An, plina cu ceea ce va doriti voi..visele voastre sa devina realitate si celor care isi doresc bb2 (ca la bb 3 nu ma bag) sa il aduca anul ce tocmai soseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

VA DORIM SI NOI UN CALDUROS LA MULTI ANI !SA AVETI PARTE IN NOUL AN DE TOT CE-I MAI BUN, COPII SANATOSI, IUBIRE CAT MAI MULTA, IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!
UN 2010 PROSPER!

VA PUPAM NOI, ALINA&DAVID!

PPETRECERE FRUMOASA LA NOAPTE!

SI NU UITATI DE CEVA ROSU PT NOUL AN SI BANUTI IN BUZUNAR!PUPAM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Va doresc si eu UN AN NOU FERICIT, de cel putin 2010 ori mai bun decat cel ce se incheie!!!

PS: Didi, ce frumos ureaza nemtii...

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 20+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Didi, ma gandeam ca Vas ar putea printa niste studii sa le ofere spre lectura celor care o streseaza.
Pe scurt, administrarea de antibiotice pe termen lung si fara justa cauza duce la scaderea accentuata a imunitatii, pe langa distrugerea florei intestinale, cresterea rezistentei bacteriilor la antibioticul respectiv, aparitia candidozei, suprasolicitarea ficatului sau alergii grave.
Nu sunt impotriva antibioticelor, ci pentru folosirea lor cu moderatie si numai dupa antibiograma.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani! Tot ce va doriti in noul an sa aveti, dar mai ales multa iubire.

PS Tot incerc sa-i explic lui Matei ce se intampla in noaptea aceasta, el tot intreaba ... de ce???

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

ANUL CARE VINE SA FIE O PUNTE SPRE MAI BINE, SA VA ADUCA SANATATE, PACE IN SUFLET, PROSPERITATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!!!!!
LA MULTI ANI, NOROC SI BANI!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput