Sezatoarea canadiana (165) Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 4
casandra spune:
mikiion, ai dreptate ca nu imi aduc aminte sa mai fi fost asa de frig in Decembrie, dar cu tot frigul, tot am fost cu Calin la concertul de colinde din Viex Montreal. Am parcat in Agrignon, si de acolo am luat metroul, ca sa constat acolo ca ar fi fost locuri de parcare disponibile din belsug. Dar a fost cald in metrou!
A fost foarte frumos concertul, si atmosfera inaltatoare. Sunt fericita ca m-am dus!
arturicii spune:
Neata tuturor,
am fost si noi la concert si asa-i ca a fost tare frumos
Baietii insa spre final au adormit asa de bine le-a priit muzica.
Azi e Marele Eveniment, Casatoria fratelui cel mai mare al Arturicilor.
Sa aveti un weekend frumos,
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 20+
Podeanu spune:
Fetelor , am intrat doar sa va puppppppppppppppppppppppp
Sa va urez un Craciun fericit, cu multe bunatati pe masa , miros de cozonac si sarmale. Un nou an cu sanatate,intelegere, realizari si fericire.
va multumesc ca existati in viata mea!
Incerc eu cumva sa intru de acolo ca nu pot sta prea departe de voi.
Dana
pitilache spune:
Dana drum bun si petrecere frumoasa!!!
Sarbatori fericite!
Multa sanatate si numai bucurii in 2010!!! Petrecere frumoasa cu familia si prietenii din Romania!
pitilache spune:
Arturicii casa de piatra fratelui mai mare al arturicilor si casnicie trainica! Petrecere frumoasa!
Ktrinel vreo veste?
Diana2007 spune:
Ktrinel, ce ma bucur ca vine mama azi (si nu maine), imi pare rau ca n-am putut sa intervin, din pacate de acasa nu am acces decat la informatii.
DanaP ma gandesc cu drag la tine, sper sa ai o calatorie placuta, fara incidente si un Craciun asa cum iti doresti. La Multi Ani ! (cand ma gandesc ca te intalnesti cu unchiul meu simt ca ma duc si eu un pic cu tine in Ro sa-i vad pe ai mei)
Eu de fapt intrasem sa va spun ca azi Sonia a luat prima jucarie in manute, ba a mai si balosit-o ca a bagat-o in gurita. Ghici care ?
Ursuletul cu paturica verde de la voi, primit la baby shower ! Si are cateva chestii la fel prin patut, sunt tare mandra de ea ! Mai ales ca dupa ce a supt bine paturica a adormit cu ea
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
mamaana spune:
ktrinel ma bucur ca ajunge mama ta azi
diana
pe mine a inceput sa ma gadile pe gat
le-am facut la fetite caciuli (cu andrele), si mie, iar acum tocmai am terminat un guler ca amandoua nu sufera fularele... il incep si pe celalalt indata
columbiana spune:
Ktrinelule, ma bucur ca-ti ajunge mama, si o ai aici de sarbatori!
Mihaela/mikiion, nu stiu daca imi doresc sa ma permanentizeze pe pozitia actuala, sau sa incerc alte variante; deocamdata mi-e bine, mai am doi ani si un pic din contrat, apoi voi vedea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759