Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna dimineata,va ofer o
Pe mine m-a trezit un telefon dar asta e,acum imi beau cafeluta
MONICA la pret e super avantajos dar nu as vrea sa te deranjez,la noi aici am vazut numai de la 1,5 mil in sus.
MONIKUS ma bucur ca te-ai putut odihni ai tu cat de cat si sper sa-si revina si Rares sa nu il mai ti doar in brate
RALUCA_U ce ma bucur cand vad ca mai postezi si tu ,inseamna ca toate merg spre bine
Oare RALUK ce mai face?si ALEX,RAMSAN,CLODUTE,KATERYNA,ANCO,HATSUMOMO,DACIANA,CRISBEBE,LOREMUNTEANU,
DANANGIE,PAZZA,CAMY
...am facut prezenta

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neaaaataaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna dimineata,

Am de recuperat iarasi, vroiam doar sa va zic ca sunt un pic tristuta azi,am aflat aseara ca am sa raman bunica doar de un nepotel, gemenii au incetat din viata acum 2 zile ieri a fost ecograful simt asa un gol in stomac.
Va pup cu drag si mie tare dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CLAUDIA imi pare rau de gemenuti ,o imbratisare si sper ca toata familia ta sa treaca peste aceasta incercare

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Buna dimineata,

Am de recuperat iarasi, vroiam doar sa va zic ca sunt un pic tristuta azi,am aflat aseara ca am sa raman bunica doar de un nepotel, gemenii au incetat din viata acum 2 zile ieri a fost ecograful simt asa un gol in stomac.
Va pup cu drag si mie tare dor de voi

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Botez Isabella

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata

Claudia,imi pare foarte rau

Raluca,nush ce sa zic,poate or fi mai multe adunate,nu numai cola aia

Luhtien,la multi ani!!

Am vazut si obrajotii dolofani ai lui Aidan

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Off, claudia imi pare tare rau

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
of, greu o sa va ajung fetelor..ca am de vazut poze, filmulete, felicitari...nu vreau sa pierd nimicutza
am mai vazut asa: jumatate din filmuletul de nunta al Mihaelei (tre sa caut iar linkul as vad si restul, ca tare frumos a fost..),2 mogalnete SUPERBE (ce bine a luat in greutate Lisa, ce bulfi e acum ), Isabella in rochita ei superba de la botez (mai vrem, mai vrem poze!!), 2 puiuti de Raluca_u, care sunt tare frumosi si zambareti, si seamana mult intre ei, Atomix care a invatat cate ceva de la tati si o foca voioasa si vorbareatza tare (si care face "inghii"atat de dulcee)!

Cristina eu iau cerazette , dar mie nu mi-a venit inca CM...

ca tare a fost Aida cu albumul special pt NelaM ce zapada e si la noi iar, mama mama! dar nu am curaj sa ies pe afara sa fac poze

Vik multumim de grija, am vazut ca ai intrebat de noi....autostrada era inchisa intr-adevar, dar am luat-o pe alt traseu si a fost ok..azi cred ca esti cu musafirii....speram sa n-o oboseasca prea tare pe Isabela

Elle super tare filmuletul cu tatal care isi adoarme fetita l-am trimis si sotzului, sa vad ce zice

Santorini deci ati reusit sa va intalniti, ce frumosss...si poze n-aveti?? bebelacii s-au cunoscut, s-au placut?? haha, acum avd ca si Luto a intrebat aceleasi lucruri si am vazut ca ai si raspuns...
noi nu stiu ce sanse mai avem sa ajungem in oras pe vremea asta cred ca ramane pe primavara intalneala in 3....desi as vrea sa o vad si pe Aida cand vine...poate totusi nu mai viscoleste asa...

aoleu Monique nasoala bucata aia dintre buzau si urziceni....noi trebuia sa facem dreapta spre urziceni si era coloana atat de mare inspre buzau incat ne-au blocat si pe noi...am pierdut vreo ora pe acolo, altfel ajungeam mai devreme... dar eu am profitat ca stam pe loc si am alaptat ursoaica cat de frumoase sunt fetitele, ce fericita era Teodora in zapada, si ce cojocel are Andreea

Andre este foarte normal ce face Chiara, pai la 2 saptamani Ebru cred ca dormea 20 de ora din 24...manca si dormea, cam atat....pt mine cred ca a fost cea mai usoara perioada desi am crezut ca va fi cea mai grea...ca dormea si bustean, nu auzea nici un zgomot de prin casa iar cu vomitatul am patit-o si noi, pe la 2 luni s-a reglat...

wow, ce ochisori albastri are Isabela de Vik ptiu ptiu, ce frumushatza! si avem paturica de joaca la fel, doar ca eu o pun exact sub oglinda, sa se vada, ca acolo ii place cel mai mult, de jucarii nu prea e interesata...si ce hainute frumoase are si ea!

Cristina arata tare bine si culoarea si parul, se pare ca merita chinul sa-ti fie de bine

Liliac

ma bucur ca a mai intra si Adi si ne povesteste ce cuminte e bebe Adam

mai am 12 pagini din 29...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata si de la noi,

Tiza mea, imi pare tare rau pentru nepoteii ingerasi

Cristinica, frumoasa fata, frumos par!

Sunteti mortale, am citit si am vazut poze de pui frumosi, copii uitati, copii cuminti si in drum spre cumintire.

Noi suntem bine, Isuca e tare cuminte, cu Alessia am inceput un program de fara pampers ca e fata mare si tot are pampers , nu ii mai pun, vrea chilotei frumosi insa cand face pipi ar face oriunde numai nu la olita. Nu vrea domle sa stea pe olita si gata. Of, si avem doua. Cu toate promisiunile din lume, de la mers afara, la Barney prietenul ei, desene animate, ciocolata, Mall , nimic nu merge. Of, si tot fara pampers o tin.

Am uitat sa va spun, despre cea mica, am fost si noi la masurat si cantarit la 3 luni si o saptamana si luase 1,160 kg. Ceea ce e extrem de bine, ea in primele luni luase tare slabut. asa ca s-a mai dolofanit si ea, s-a lungit, avea 64 cm si 6,160 kg. Ceea ce e foarte bine.
Noi cu diversificarea mai asteptam, pediatra spune sa asteptam pana la 5 lunite chiar, eu vroiam oricum dupa 4 luni, si ma gandesc sa incepem cu cereale de la Humana (de la lapte mi se pare natural un lapte mai gros ) dar pediatra a spus ca vedem, poate incepem cu piureutul de fructe. Eu sincer, nu prea vreau sa ii dau sucuri ca si diversificare, ii voi da eu si sucuri, dar chiar esenta diversificarii inseamna sa incepem sa papam la lingurita, sa invete incet incet cu lingurita si nu as vrea sa ii dau suc la biberon, asa mi se pare mie.

Va pupam mult mult de tot.

Wow, ce e afara! Bine, e frumos cand ai copii mai maricei, Alessia e fascinata, se tranteste in zapada, se joaca cu copiii de varsta ei in zapada, ce mai, ca vara la nisip

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

am sanii cat doua verze si copchilu' asta parca degusta cand mananca. Poate am noroc la masa urmatoare.

raluca_u s prea poate sa nu-l pun corect. am observat ca uneori ma doare umarul mai tare, alteori mai putin. vorbim pe yahoo cand intru? mi-a placut mult chestia ce mi-ai trimis-o cu pictura.

si la noi a nins rau azi noapte. nu-moi vine sa cred ca avem zapada atat de repede.

mada, aida si restul fetelor, multumim de aprecieri. din poze imi dau si eu seama ce falcute a pus.

ma duc sa-l hranesc.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput