Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 8
uve_got_mail spune:
Neata!
Sa ma laud si eu pentru noaptea trecuta cand Sarah a dormit de la 18:30 pana la 8:30 dimineata(precizez ca noaptea dinainte nu a dormit deloc)
Selen, ma bucur ca fetita este bine si nu are probleme la sold!
Madalina, esti de admirat cum te descurci cu Irinel!
JD, bine ai venit!
De supozitoarele alea Novocalmin, mie mi-a spus dr sa le dau doar daca temperatura trece de 38,5 grade...
Mi-a dat pt fetita fier haussman, sau ceva de genul asta, pentru ca i s-a parut cam palida...voi ce stiti - se da fier asa fara analize???
Despre hainute, nici eu nu sunt adepta hainutelor scumpe in perioada asta, desi am primit doar hainute de la next, debenhams, zara,z etc...Unele nu le-a imbracat niciodata pentru ca am uitat de ele, altele au fost mici de la inceput fiindca a mea s-a nascut la 54cm, iar altele ii vin acum dar sunt hainute care merg primavara si cam atat...eventual sa ii fac poze imbracata cu ele
pe toate si pe vostri!
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 4mykids Buna dimineata, Am de recuperat iarasi, vroiam doar sa va zic ca sunt un pic tristuta azi,am aflat aseara ca am sa raman bunica doar de un nepotel, gemenii au incetat din viata acum 2 zile ieri a fost ecograful simt asa un gol in stomac. Va pup cu drag si mie tare dor de voi Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009) FETELE MELE DRAGI! Botez Isabella |
Imi pare rau, sper sa aveti puterea necesara sa depasiti momentul!
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
monikus spune:
Claudia tare imi pare rau pt gemanuti. Sa va ajute Dzeu sa treceti peste momentul asta greu. Te imbratisez cu drag.
Uve, ma bucur ca ati dormit atat. Eu am ajuns sa ma bucur de la 3 ore dormite.
Monica, arata bine reteta trimisa dar tare urat canile alea.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
4mykids spune:
Mulyumim fetelor ,
Ieri ar fi fost inj 19 saptamani, au incetat din viata la 18 saptamani si cateva zile, azi cred ca i vor da ceva sa-i provoace nasterea.
Fragutza spune:
Neatza, ladies!
Claudia, imi pare tare rau!
Raluca, am vb deja cu Diana si maine imi iau altul. Imi face si o demonstratie live.
Monikus, n-am folosit marsupiu niciodata, mi se pare ca in sling e mai aproape de minesi-o pot si alapta.
Maria, e frumos tare Aidan al tau
de Natalia (03.09.09)
monikus spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Monikus, n-am folosit marsupiu niciodata, mi se pare ca in sling e mai aproape de minesi-o pot si alapta. de Natalia (03.09.09) |
Sa stii ca este un marsupiu de la chicco cu 3 pozitii. Il poti tine pe bebe inclusiv in pozitie de alaptat. Oricum, daca iti e mai usor cu slingul, e bine si asa. Eu astept marsupiul de care iti spuneam. Osa fac poze poate te ajuta sa te hotarasti.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
claucia spune:
am facut un album in care o sa pun poze cu cele doua - comparatii ca asemanare aici: http://family.webshots.com/photo/2069401060102256463sBgYlJ
seamana?
pup
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
selen80 spune:
Mary felicitari pt iesitul afara in formula completa! acum cand o sa inceapa sa-i placa lui Alex in zapada cred ca nu mai scapi de el, os a vrea tot timpul afara
Raluci ce buflici frumos aveti si voi acolo!
Roxxy tare bine a mai crescut Maria..si ce bine ca ai ajutor si de la Matei (recunosc ca daca as avea si eu pe cineva care sa-0i puna suzeta la loc, as avea muuult mai mult timp de altele ..ca ea tare des o scapa )
JD bine ai venit si multumim de aprecieri, ai un motanel tare frumusel si tu
Monikus tare frumoase pozele de la botez! si la tine sa stii ca nu se vede ca nu prea dormi noptile, arati fresh
Santorini mi se pare enorm 5 picaturi de vigantol, am mai auzit de 3, dar 5...hm....mai bine intrebi dr, nu te lua dupa asistenta...
hii, ce ochi a cascat Davidelu la mami a lui! NORMAL ca e mai interesant decat laptopul
Manga imi pare rau ca Aidan a fost marait de la vaccin, azi cum mai e?
Cristina deci Andreiu nu numai ca-si va ajuta sotia la bucatareala, va fi si priceput sa repare una-alta prin casa...bravo lui!
Croco am patit-o si noi zilele trecute cu kk, nu facuse 3 zile si plangea saracutza mai rau decat de obicei...si cum plecam spre Buc, am zis sa nu ne faca probleme pe drum si i-am bagat juma de supozitor....a facut apoi cam intr-o ora, iar de a doua zi si-a reluat programul de cate 2 kk pe zi.....oricum, prietena la care am ramas in noaptea aceea are si ea un bebe de 4 luni, si zicea ca ei i-a spus dr ca pe la 3, 3 luni jumate, e posibil sa faca mai rar in anumite zile pt ca li se maturizeaza sistemul digestiv...
Happy_uka multam de raspuns, sa vad cand mai ajung prin oras....era frumos sa-i fi facut exact la nastere, dar cine se gandea la asa ceva pe vremea aia?!
am terminat si 29 [sterg fruntea]
PS da Luci recuperez greu ca am avut multe poze si filmulete de vizionat acum v-ati gasit toate sa va laudati cu puii vostri frumosi
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Raluca_u spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Neatza, ladies! Claudia, imi pare tare rau! Raluca, am vb deja cu Diana si maine imi iau altul. Imi face si o demonstratie live. Monikus, n-am folosit marsupiu niciodata, mi se pare ca in sling e mai aproape de minesi-o pot si alapta. Maria, e frumos tare Aidan al tau de Natalia (03.09.09) |
sa inteleg ca vii la studio si tu pt poze?
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
MangaGirl spune:
ralucapaun . multumim.
deliami-am amintit de ce spuneai ieri - cu spaaltul pe dinti pe la pranz, etc. pai asa sunt si eu. ieri a fost o zi din aia. si in general nu apuc sa merg nici la baie, nici sa mananc knd trebuie, nici sa fac dus cand sunt numai eu cu el. apropo de eugeniile Ralucai si la mine, traiasca porcariile, ca mancare nu apuc decat cand vine Sergiu acasa si face cate o friptura. acum am primit pachete de acasa - mama lui mi-a trimis bezele ca stie ca-mi plac si cozonac si prajitura cu caramel. iar mama alta prajitura, placite si cozonac. s-a dus targetul meu de 63 de kile pana la anul meu.
claudia asa avansata era sarcina???? c=of, ce rau imi pare, Doamne.
Adinus e unde ati luat voi scaunelul ala gomflabil de pu in cada pt So?
mai am de citit povestea nasterii lui Iri.
Clau ce bebelina implinita ai. stiu ca erai putin ingrijorata cu greutatea ei, asa ca ma bucur mult. cat despre Alessia si olita, mult succes. poate ea vrea direct la baie.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume