Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 6
MangaGirl spune:
eiii si am vazut poze superbe cu Sonia cea proaspat botezata. o dragalasa cu zambetul mamei. mi-au placut rochita, cojocelul si cizmulitele. si tu Adinus, esti o frumoasa si sexoasa.
mutritele Sofiei m-au topit de-a binelea.
vreau si io o fetita.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
madalina84 spune:
Nici eu nu dorm .Hranit copil,schimbat,pus pe picioare la masa mare si iata-ma.Am scris povestea si am afisat-o.Este jos la semnatura.Nu am cuprins chiar toate momentele caci erau mult prea multe bocete de fericire si frica dar am incercat sa le expun pe cele importante
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
MangaGirl spune:
mada.
luci aici viscoleste, nu alta. un vant de ne darama shedul.
am vrut sa mai zic ceva, dar am uita.
Cristina ai fost super simpatica. ai uitat fata pe pres.
Adinus fii pe faza - linkuri noi cu Piski recente. si pentru toate fetele care sunteti curioase sa vedeti cat am mai crescut!
http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/Saptamana9?authkey=Gv1sRgCOHx6pnUrKupywE#
http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/Saptamana11?authkey=Gv1sRgCL3byurYtc3cfQ#
si astea fiind spuse, ma duc la somn ca tare m-a mai "alergat" azi ficiorasu' asta al meu. la 12 fara un sfert mi s-a culcat in sfarsit.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
madalina84 spune:
MANGA ce-a crescut Aidan si ce dolofan e .Imi plac pozele cu el in marsupiu,pareti asa apropiati si la propriu si la figurat si aia cand la adormit pe tati
Vroiam sa-i spun Cristinei ca nici eu nu sunt adepta hainelor scumpe,pentru ca am atat de multe si nu apuc sa i le dau decat de 2-3 ori si e pacat sa dau un milion pe costumas si sa nu il poarte.Am timp destul cand o creste mare si o sa-mi zica sti vreu o pereche de adidasi la 5 mil.
Stiu cu ce vine mosu la pitic,centru de joaca,acu ramane sa fac si rost de bani ..poate imi spuneti si mie de unde le-ati luat si cat a costat
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
aidaciolac spune:
adi pupici multi si sa ai mult spor si felicitari pt asa copilasi cumintei
monikus si tie , sper curand sa ai liniste fara colici si un somn linistit... si vazut poze de la botez sa va fie de bine crestinarea si sa dispara colicii acum 'kabum'
andrecluj rad ca stiu exact ce faci si prin ce treci desi tare imi e ca eu am fost mai rau si am vazut si eu in sfarsit pozele cu Chiara frumoasa italianca
iooooi , si am vazut si eu 'poze proaspete' de Maria de carinablanca (nu inteleg de ce nu le-am vazut pana acum ) , iar poza aia cu 'a venit mosu' e to-ta-la si buna de reclama
raluci felicitari pt colicii dovediti eeee , sa vezi de acum ca o sa fie parfum si am vazut si pozele noi
Asta vroiam sa spun ca Bubu de raluci seamana cu tati lui
Roxxy80 bine ai revenit si ne bucuram ca te descurci
JD ioi ce scump e Finn ca imi vine sa il smotocesc , iar compleul de cotoi m-a dat efectiv gata
selen ma bucur ca e bine ursuleata si bine ca ati ajuns cu bine acasa
monique merci mult pt pot , sa stii ca mi-am notat
vik-cj nu e o regula cand iese dintisoru. Si lu Emma tot la 3 luni si jumatate iesisera primii 2 si tot asa habar nu am avut ca ies . Alti bebelasi la 8 luni inca nu au nici un dinte si iar nu este nici o problema. Ca iese mai devreme sau mai tarziu nu conteaza ca nu de asta depinde sanatatea dintelui.
luhtien bine ai mai intrat ... am vazut comoru vostru
monicutz si eu am reusit sa fac azi o praji nemaifacuta si asa din amintiri si din ochi si a iesit o bunaciune si Eriku a stat pe masa in bouncer si a adormit de la mixer , daaaa , e cumintel foc recunosc
luto cata dreptate ai si nu lasa sa invete Davidutu la pc ca apoi va fi bataie mare pe el si cand o sa te mai vedem?
santorini , ioanna eu stiam ca trebuie repetata cura aia de 10 zile din 2 in 2 luni pe perioada iernii si poate scapam de incheieturile pocnitoare
of manga imi pare asa rau ca Aidan e suparat si il pupam tare sa ii treaca si Erik ii paseaza clovnu sa il inveseleasca si pe el ... cat despre fenobarbital eu nu cred ca poate sa ii faca rau daca ii dai 10 zile ... ca doar e dozat pe kg. Nah , vezi tu . Sa stii ca si Erik ajunge langa/in mine in timpul noptii , degeaba il pun mai departe
Cat despre premergator , hm , e atat de util si atat de contraindicat si culmea e ca se poate si fara el si din cate stiu in Canada este interzisa comercializarea. Asa e delia?
dana si drum bun si distractie la maxim vai parca si vad cat de cocolosita o sa fii acolo asa cum sunt si eu la mama. Laci doreste mai mult sa ajunga la mama ca si mine ca zice ca asa primeste si el mancare sub nas fara sa ceara . Sa stii ca si noi avem alopecie ca doar acolo se freaca capu de pat dar cand o sa inceapa sa stea mai mult ridicati sa vezi ca imediat o sa creasca paru
cristina super depanatorul si Emma e ce frumoasa
croco, carinablanca
mada felicitari pt acte
... am terminat de recuperat si sunt terminata si eu de somn si fug la
fetelor
monikus spune:
Neata tuturor,
Raluca tare imi pare rau pt slingul tau. Nu e mai simplu un marsupiu daca tot l-ai pierdut?
Crocodana, Mada, multumim frumos pt complimente.
Delia ce frumos sta cea mica in scaunul de masina si cu o groaza de jucarele#8230; Multumesc tare mult pt cuvintele frumoase.
Carinablanca sper sa treaca repede si problemele de la vaccin.
Mada ai fost tare cu seamana cu mamaie. Pai daca pastreaza ochii albastri ar putea zice si la mine ca seamana cu mamaie. Urmeaza sa citesc si povestea nasterii care sunt sigura ca e super.
Cristina-ana ai fost super tare cu uitatul copilului la usa. Acum cred ca esti cu ochii numai pe ea sip e Andrei bineinteles.
Adinus, multumim frumos sii voi sunteti tare frumosi. Tu mai esti si sexy pe deasupra.
Mary multa sanatate iti doresc.
Manga cat de mari si frumosi sunteti.
Aida, multumim frumos pt vorbele bune. Sper si eu sa scapam repede de colici.
Happyuka poate ne bagi sip e noi in colaje daca ai timp. Eu am trimis acum vreo luna o poza pe mailul comun. Daca e nevoie de alta, spui si se rezolva. Multumesc frumos.
Noi am fost cat de cat cumintei noaptea trecuta. Am reusit sa dorm si eu vreo 3-4 ore. Deja e parfum.
Va doresc o zi excelenta tuturor. La noi e viscol urat rau de tot. Nu pot ajunge nici azi cu piciul la vaccin.
tuturor.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
monikus spune:
Mai fetelor, e groaznic afara si asta mic al meu nu se potoleste decat in bratele mele. Cred ca e ceva in aer.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
pentru prima data in asteptarea lui in trei
monica_dicut spune:
Ptui ptui ptui cat e de frumos Aidan. Ce s-a rotunjit la fatuca si buzele.. si ochii...
Adinus, ce fata frumoasa ai . Iar despre tine, subscriu la ce-au spus fetele. Arati MINUNAT
LA noi e nebunie iar, nu se circula etc. EU nu stiu ce sa fac. Culmea, trebuia sa ma duc la Fundeni dupa rezulatatul analizelor
mada, ti-am zis, loc de joaca au in cora la 80 de ron la fel ca al nostru. DAca vrei, iti cumpar io si ti-l trimit, pe bune . Daca iti convine ca pret.
aida, zi, ce ai facut pana la urma?
SA le dau si la fete reteta Asta ca la odiseea trecuta a facut furori
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Raluca_u spune:
neata fetele
Raluca pare rau de sling, chiar am citit azi noapte pe forumul dianei si asteptam sa vad cum te descurci astazi...
las ca iei un sling din colectia noua ca are multe modele.
vazut multe pozici frumoase, nu mai nominalizeze ca le-am vazut in transe, ieri, azi noapte si de dimi... si sigur uit vreun puiut.
uka merci mult si pentru ca l-ai inclus pe Stefan in colaj.
Manga mi-am adus aminte ca tu spuneai ca sling-ul e de folosit doar putin timp pt ca da dureri de umeri parca. te doare pe tine pt ca nu il pui corect. iti spun f serios ca eu l-am tinut pe stefan si 5 ore legat si nu ma dureau decat picioarele si asta pt ca mergeam intr-una sa nu se trezeasca cumva - era inainte de operatie. daca vrei sa te ajut sa imi dau cu parerea unde e problema trimite-mi niste poze cu Aidan in sling. eu folosesc slingul fff mult
si in casa cateva ore bune pe zi - cred ca cel putin 5 ore pe zi sta in sling, asta ca sa pot sa ma ocup de adina.
acum ma caraie adina sa merg sa ne jucam cu bebelusii. incerc sa mai revin ca mai aveam de spus.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
Buna dimineata , ma scuzati, am uitat
CRis, iti sta foarte bine, nu mai spun cum arati iar Andreiutu...
aida, si Atomix ajunge fix in mine/sub mine/pe mine. Se baga asa la subsoara si cauta tzatza cu nasu precum un animalut E atat de duuulce.
Nela, ne e dor de tine si de postarile tale pe care le gaseam dimineata
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei