Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

si pana acum, Erik nu a fost curtat dar acceptam cu drag

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

primul gand a fost "il curtam noi".Abia apoi mi-am dat seama ca am baiat

Helauuu girls
eu tocmai ce am facut o vizita pe la urgente in seara asta...m-a luat o durere de stomac de-mi venea sa moorrr (de la o nenorocita de cola). am si lesinat,zice calin,eu nu mai stiu nimic.Ufff,ca nu mai beau cat traiesc

Aida,felicitari pt zimtisor

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

delia am mai tras putin cu ochiul la pozicile tale si am vazut 2 albune noi (care eu nu le-am vazut) si ce scumpita e bucovineanca si mi-a placut tare aranjamentul din mall

Mergi la inceput

hai mai meli , zau asa acum esti bine? Stiu si eu povesti de groaza cu cola si pepsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Da,acu' sunt ok,mi-au facut o perfuzie....cand m-am intors acasa am cautat in gunoi dupa cutie sa vad daca nu era expirat,dar dup-aia mi-am dat seama ca asta e nociv si daca e in termen

Merg la somn,ne citim maine,v-am

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ADINUS mulumim de complimente,Sonia e o frumusica si o jucausa din ce spui tu,iar tu arati super mami
Si pe mine ma bufnit rasul cu uitatul copiilor ,emotiile de nou inceput
MARY sper ca acum esti mai bine si a trecut raul
DELIA esti pe pozitii,bravo tie
Pai de ma fetelor,eu tot timpul am fost schimbul de noapte numai ca inainte mai erau fete cu insomnii,mers des la shushu,acu bantui singura pe aici
Am scris povestea nasteri n-am stat degeaba ,o pun mai incolo

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti...la noi ninge tare si e foarteeee frumos. Abia astept ziua de maine sa iesim la sanius si la imbulgareala
Adinus ce frumoasa a fost So.....o papusica minunata,,....cu o toaleta de vis....movie si ce cizmulite....sa o pape Luci toata. Mi se pare ca a mai crescut de cand nu am vazut-o eu.
Voi aratati nemaipomenit
Meli sanatate multa si ai mare grija de tine mai ales ca esti singura cu copilasii peste zi
Chiar, oare ce mai face iuliapapusa sper ca e bine si poate are ceva probleme cu calculatorul.
aiducule ce mandra esti tu mami de dintisorul lui Erikutu cel zambaret si vorbaret. Sa ii iasa toti fara dureri si sa fie mereu vesel

Acum ma bag si eu la nani nani ca mi-ajunge pe ziua de azi ...mai sapam santuri si maine
Trebuie sa fiu odihnita ca sa imping la carut pe zapada, nu ? Asa e acum...la geamul meu....sa vedem dimineata....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hai ma Mely, de la o colica sa lesini? Poate esti si extenuata..zic si eu, cu 2 copilasi e greutz.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

adinus absolut superbi sunteti , sa va fie de bine crestinarea. Deci Sonia si sa stii ca pe cojocel si pe cizmulite , florile si frunzele apartin din folclorul maghiar ... si eu am cusut o parte dintr-un costum popular pentru nsite copii acum cativa ani buni , asa de placere

raluca baga la cap pt unguroaica si pana acum, Erik nu a fost curtat dar acceptam cu drag

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Cand am fost la unguri sa ma fertilizeze am vazut o gramada de magazinase unde vindeau costume populare pt copii, frumoase foc, si-mi faceau tare mult cu ochiul.
Ma gandesc s-o gatesc frumos pe Natalia cand om merge la Budapesta sa-si cunoasca radacinile

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Hmm,v-ati dus la culcare!

Las o cafelutza buuuna pt Nela si ma duc si eu sa dorm.

Va pupa fata!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

eu inca sunt aici dar la recuperari din capitolul trecut ca toata ziua nu am putut stau noaptea

Mergi la inceput