Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 21
Raluca_u spune:
ellenuta, monique am vazut fetele frumoase
vazut si braduti de delia si monica
si parca mai devreme am mai vazut ceva, dar nu mai stiu ce.
Manga ai reusit sa iesi la plimbare cu sling-ul dupa noile instructiuni? le pun la liber pt doritori? macar sa stiu daca a adus un plus cat de mic.
uitasem sa trimit un pupic si la alba la mary. mami ai grija mare de tine.
maine cica mergem la o sedinta foto profesionista, eu cu stefan. prezentare slinguri. va spun maine dupa-masa cum a fost.
acum fug sa culc copii.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
delia79 spune:
Monique, superbe fetite ai tu acolo . Ce frumos v-ati distrat in vacanta, bravo .
Madalina, asa face si a mea, adica nu doarme nici 3 ore acumulate pe zi (mai sunt si exceptii ). Si nu stiu de ce, ca ne jucam, ne alintam si cand casca o pun in leganutul ei cu melodii si ar trebui sa ia somn rapid, dar...... Noaptea doarme bine de pe la 9:30 pana pe la 7 dimineata, cu 2-3 mese of course. Dar citisem ca norma de somn la 3 luni e de 15-18 ore, iar noi nu ne putem apropia de cifrele astea .
Santorini, e natural bradutul si miroase minunat. As fi vrut unul artificial anul asta, dar mi s-au parut exagerat de scumpi cei care aratau bine. Asa m-am gandit si eu, ca e un puseu de crestere, parca si falcutele au crescut fata de sapt trecuta
Acum se face ca doarme, adica mai mult sta cu ochii pe pereti
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Fetelor, de vreo sapt soimita mea sta la san vreo 40-50 min, asta de 2-3 ori pe zi ( de unde ma obisnuisem cu mese de 10-15 min). Va spun sincer ca-mi amortesc si dintii la sedinte dintr-astea lungi de alaptat. Se mai intampla si la voi? |
daaaa. a avut si aidan o perioada din asta, dar si-a revenit repede. acum mananca maxim 20-25 de minute. imi plac la nebunie bradutul, rochita Sofiei cu fundite rosii si masa.
iar ideea cu globuri intr-o singura culoare mi se pare din ce in ce mai marfa.
ah, am uitat sa zic. tu arati ca de revista.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Seara buna si de la noi! In Constanta s-a pus zapada serios, asa ca masina sta in fata blocului. Dar pentru ca vream neaparat sa-l scot pe Andrei la zapada, l-am pus in marsupiu si ne-am plimbat prin cartier. A fost super, desi ma cam doare mijlocul! Am citit pe sarite din capitolul asta , dar mai recuperez. Selen bine ati revenit si stai linistita ca ne intalnim noi, nu stii ca in Cta zapada se topeste repede? Am vazut ca si tu ai probleme cu adeverinta. Eu am descarcat de pe site-ul primariei Cta adev, am trimis-o la Bucuresti la resurse si ele mi-au trimis alt model completat, si asta dupa vreo doua saptamani. M-am dus ieri, pe vremea aia de cacao, sa depun dosarul si bineinteles ca ca nu e buna adev. Mi-au dat modelul care era si pe site si l-am trimis iar la Bucuresti. Uite cum arata http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/Machete/Macheta4.aspx?paginaID=49&titluID=8&detaliuID=25&subDetaliuID=86 Clodute Karolina e o dulce si poate sa se ia de mana cu Andrei, ca si el tot un mare mofturos este! Si tot asa, la aproape 4 luni (sapt viitoare pe 24) are 6,2 kg. Apropo de mofturos! Mai nou Andrei nu vrea sa mai manance la sanul drept, desi este lapte, ca l-m muls sa ma conving ca nu asta e motivul. Voi patiti asa! Nela imi era dor de tine! Si de Roxxy! Ce bine ca ai doi copii cumintei si te descurci asa bine cu ei! Mai recuperez si revin! Nu inainte de a comanda ceva de mancare (am vazut ca se poarta), dar eu nu vreau pizza, cred ca vreau mancare chinezeasca! de Andrei-Alexandru BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Vezi... pina la urma daca nu ne-am intilnit asta vara la mare copii tot vor sa fie la fel
Karolina e pe lapte praf din pacate... Si da.. ea pe 21 face 4 luni ... asta e...cum vrea ea...dar sa nu faca acum pe fotomodela si sa se ingrase mai tirziu ca atunci o pun eu la regim
MangaGirl spune:
raluca_u inca o data, superbi puii tai. iar despre instruciuni - te rog sa le dai la fete. nu am iesit la plimbare ca dormit muult, dar l-am tinut in casa si e superrr. multumesc mult ca ti-ai rupt din timp sa faci filmuletul.
MangaGirl spune:
copilul meu a dormit pe mine de la 12 fara ceva la 5 fara ceva cu 2 pauze de mancat si acum de pe la 7 fara ceva iar doarme. l-a obosit tare vaccinul ala. iar eu nu m-am miscat toata ziua de pe canapea ca sa il las sa doarma. ba mai mult, am tras si eu un pui de somn.
andraiulia spune:
Buna seara, mamici cu fundici!!
Am intrat sa va "vad" si yo un pic. Tare dulce Sofilina cu funditele ei si bradutzul frumusel. Si mami Delia, esti o femeie frumoasa. Foarte frumoasa!
Mada, am vrut si eu sa iau metoclopramid, dar mi-au zis la farmacie ca mai bine nu in alaptat...aveam un pic de greata si mi-au recomandat ceai. Dar nu cred sa produca ravagii med.
Am mai vazut un bradutz frumos de Moni-Moni.
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
delia79 spune:
Manga, ce de gasca e Piski, sa o lase pe mami sa doarma un pic .
Scuze pt pozele cu masuta , nu am reusit neam sa le sterg, astept pe sot sa le scoata. Esti tare draguta, merci de aprecier , m-ai facut sa rosesc.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
anamaria1979 spune:
Luhtien la multi ani! Multa sanatate si fericire!
ALex are acum 6.7 kg si 63 cm.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48
andraiulia spune:
Am vazut si puloverul roz.
Happy birthady, Luhtien!!!
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii