Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

uka!
nu ai de ce sa iti ceri iertare...noi iti multumim! o cautam din priviri in fiecare colaj si atat de tare m-am bucurat cand am vazut-o in primul!!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Uka, am vazut ca e si Natalia in colaje. Multumim, esti tare draguta!

Btw, poza aia cu Radulescu e de revista! Rad de fiecare data cand o vad!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Uite Monicutz

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5415752070672764834

Sa sti ca ma tot gandesc sa investesc intr-un aparat profesionist din ala misto cum au fetele din Japonia si Uka, ma gandesc ca ar iesi mai bine pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci e tare rau poza asta monique
Ai doua fete frumoase foc . Si ce bine va "simteti" voi acolo in vacanta

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Si o poza facuta acum, ce face Teodora dupa baie

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5416644422832731298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Vai Claudia, ce rau imi pare pt nepoteii gemeni

Mary, ma bucur ca te simti mai bine, sper sa nu se mai intample sa lesini, e horror ce-ai patit aseara. Cred ca si sotul s-a speriat zdravan. Pup fata

Claucia, pt a mia oara, ai 2 fetite suprebe!

Manga, nu lasa sa se adune laptele, daca simti ca ar trebui golit sanul, fa-o, ca asa a inceput mastita la mine.

Uve, felicitari pt noaptea de somn si la mai multe

Roxxy, ce mult imi place cum te descurci cu 2 pui, asa da! Merci ca ne dai incredere ca se poate .

Nela face liste pt cumparaturi, foarte frumos . Si noi tot asa, cu liste ca sa fac de toate pt Craciun. E singura perioada din an cand gatesc cu o placere nebuna.

Monica, bestial bradul . Ah, si iar am dat cu nasul in negresele alea

Raluca, ce scumpa e Adinuta cu floricica in par si cum sta ea la pozat cu mosu' , o dulce mica. Si vad ca si Stefanel s-a urcat un pic in brate la mos

Danuta, imi pare rau ca nu te ajuta parintii, pacat. Suntem multe in situatia ta, ne descurcam cum putem , puiutii sa fie sanatosi

Manga, Nela, si aici e la fel cu medicamentele, se dau cu mare zgarcenie . Eu una nu sunt pentru medicamente, dar au fost momente cand as fi vrut sa primesc, ca de ex. cele pt mentinerea sarcinii. Asa cum in ro parca se dau prea usor, aici e cealalta extrema, parerea mea .

Ellenuta, ce poze superbe! Ai 2 fete delicioase

Roxxy, foarte frumosi puiutii, si mi se pare ca seamana asa de bine

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

UFFF i-am facut baie si l-am culcat,daca se trezeste sa stea masa-mare cu el.Fetelor e fantastic,de cate ori am incercat si eu sa dorm dupa-masa cu el nu a fost chip,maxim 30 min si atat,e cand vine mama din schimbul de dimineata si vrea s doarma dupa-masa sa-l vedeti pe Irinel al meu ce doarme cate 3 ore.pai e corect?
MONICA,sigur ca vreau .Vb pe mess cum facem cu bani

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara,

La Multi Ani, luthien! sa fii sanatoasa si fericita alatri de cei dragi!

croco.
am vazut ca spuneai ca ai in casa 25-26 de grade. s-ar putea sa-i fie un picut cald. maxima pentru ei e 22 din cate stiu si se odihnesc mai bine in racoare. la mine deja la 21 de grade inchid centrala pentru ca mi se foieste toata noaptea.

aida sa stii ca ne place clovnul ala. Aidan zice ca face schimb cu Erik, daca vrea.

Delia multumim. si da, am scos si ieri si azi cate 150g numai cat sa nu explodez. m-am trezit azi noapte cu bluz plina de lapte. am crezut initial ca a facut pisu pe mine, dar nu...eram eu.

monica super tare bradul si rozalia.

monique ce bine ca te-a intrebat monica de poze, ca io nu mai apcuam. foarte frumoae fetele tale. superbe...si zapada si cotul ala de casa m-a facut melancolica. vreau acasa de Craciun!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Fetelor, de vreo sapt soimita mea sta la san vreo 40-50 min, asta de 2-3 ori pe zi ( de unde ma obisnuisem cu mese de 10-15 min). Va spun sincer ca-mi amortesc si dintii la sedinte dintr-astea lungi de alaptat. Se mai intampla si la voi?

In alta ordine de idei, tati a muncit aseara si a impodobit minunatul bradutz

Si pt ca mi-ati torturat azi creierasul cu comenzi de pizza, voi proceda si eu la fel, nu de alta dar eu refuz sa ies azi din casa pe motiv de -30gr.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Delia e super bradutul! E natural sau artificial, ca nu-mi dau seama? Iar Sophia e o dulce! Andrei stetea asa de mult cand era mai micut, dar in ultimul timp si-a scurtat mesele. Poate are un puseu de crestere (ca parca pe la 3 luni jumate era unul)!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput