Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Mai am povestea nasterii a Madalinei. dar o las pe mai tarziu sa o savurez si sunt la zi. Merg sa vad ce face bebelina mea ca deja nu a mai papat de 4 ore si inca doarme.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara

Am tot citit si acum cand sa scriu nu imi mai aduc aminte mare lucru ce vroiam sa spun.

Am fost azi la vaccinul de 4 luni si acum Andreea pare cam obosita ca a dormit cam mult.

Elle sunt superbe pozele de la botez, si fetele sunt niste dulci.

Monica sunt simpatice pozele cu bradul inzapezit.

Nela spor la cumparaturi si gatit, eu scap ca e responsabila mama mea.

Mary saracuta de tine ce rau ti-a fost, bine ca macar ai renuntat la Cola, tot e un aspect pozitiv, sanatate multa. . E foarte interesant ca eu urasc bautura asta impreuna cu toate bauturile carbogazoase doar in sarcina am baut de pofta si acum am ramas cu un stoc de cutii de Cola de nu mai am ce face cu ele.

Despre premergator eu nu am folosit la Teodora si nici la Andreea nu voi folosi. Este foarte bine sa ii lasi singuri sa se ridice si astfel sa isi dezvolte muschii. Sincer nu prea vad rostul premergatorului.

La Tg Mures ninge in cotinuu de 3 zile, in gradina zapada e din ce in ce mai mare, azi ii ajungea pana la genunchi Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

In sfarsit a reusit tata sa-l adoarma ppe pitic.Mie imi este rau,am tras o tura de dat la boboci si inca ma mai doare stomacul.
RALUCA_U am vazut pozele de la serbare si am vazut ca si Adinuta s-a intalnit cu mosu
ROXXY ai doi copii frumosi foc si cuminti pe desupra
ELLENUTA am vazut pozicile de la botez,te ochisem bine in primele poze ,sunteti o familie frumoasa iar Eva e mortala cu coditele ei
Sunt aici cu o ingrozitoare durere de burta si cu copil care nu doarme mai mult de 20 min...iar s-a trezit

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Vai Mada imi pare rau, ai ceva medicamente pe acasa sa iei, un Metoclopramid poate, ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONIQUE am luat Metoclopramid dar in final tot la baie am ajuns
MONICA iti dau un ca ne-ai aratat pe Dragoselul cu balonul ala ca i-am luat si eu piciului si il mai tine ocupat pana incepe iar sa urle
O sa pun filmulet cand imi trece raul cum se joaca cu el

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Selen, asa e cu placintelele...am rezistat eroic cu nervii zic eu si nu i-am pus supozitor...eu am ceva pb si medicul mi-a zis ca in nici un caz supozitoare...si incerc sa aplic acelasi principiu si la ea....
Adeverinta mea, sect 6 Buc, a avut 12 luni, am citit pe forum ca la sect 1 ar fi cu 13...sau ca nu se ia luna nasterii ci de doua ori luna anterioara nasterii.....nu mai inteleg nimic nici eu...de ce nu e peste tot la fel...

Roxxy ai niste copii tare frumosi!

Fata mea a dormit azi toata ziua....ghici cine se distreaza la noapte??? dar sunt asa de bucuroasa ca maine e sambata si tati e cu noi 2 zile...si in curand isi ia si concediu..
la ultima masa s-a agitat tare la san...mai niste gaze mai o placintica...abia dupa s-a linistit si a papat

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt toate cuvintele frumoase. Sunt tare mandra de puii mei si ii ador. Sunt cei mai frumosi si cei mai destepti (spuse cioara ).

Si eu sunt impotriva premergatorului. Nu am folosit la Matei si nu voi folosi nici la Maria. Forteaza coloana f mult si poate deforma mersul.

Vroiam sa mai spun ceva dar am uitat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Uka te rog mult adaug-o si pe Ama in ultimul colaj! A fost in toate mai putin in ultimul! Multumesc frumos!

Iertare ...
Ai aici .

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Claucia ai niste fetite superbe! Au multe trasaturi comune, dar per ansamblu parca nu seamana!

Mary si madalina multa sanatate!

Monica super tare bradul tau! Imi place cum l-ai impodobit

Crocodana si noi la fel suntem. Asteptam week-end-ul sa fim mai mult impreuna cu tati!

Multumes fetelor care au raspuns in legatura cu Vigantolul. Clar ca nu o sa-i dau atatea picaturi! oricum eu nu prea am luat in seama sfaturile asistentei si nici ale doctoritei de familie pt ca in general mi-au spus numai bazaconii!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Monica super tare bradul tau! Imi place cum l-ai impodobit

Asa-i ca-i cel mai tare dintre toti brazii?? CE beteala si globulete...
Tineti minte poezioara asta?:
Bradulet, bradut, bradut,
Ninge peste tine,
Haide, haide-n casa mea,
unde-i cald si bine
Pom de anul nou te fac,
O, ce bucurie!
CU beteala am sa te-mbrac
Si stelute o mie...

In alta ordine de idei, la fel ca si tine santorini, l-am luat si eu pe bebe in marsupiu cand a venit tati si am iesit afara putin.Va pun si poze mai tarziu ca s-au dus bateriile la aparat. Acum doarme puiul neintors . DA tot marait este. NU stiu ce a avut azi ca m-a capiat

Sa-mi spui Mada daca vrei loc de joaca, pt ca eu maine ma duc in COra.(Sper sa mai aiba) Pt ca cele care sunt la oferta sunt cele de la BErtoni care inainte costau 120-130 de ron . Tu profita acum, cat ma ofer .

monique, io am ratat (in stilul meu caracteristic) pozele cu fetele tale . Pliz, le mai pui o data ?

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput