Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 18
carinablanca spune:
Claudia imi pare tare rau.
uve got mail, sa stii ca si noua ne-a dat fier hausman, prevwntiv ca si profilaxie, fara analiza. Mie mi se pare ok pentru ca e o doza mica si se stie ca pana la 6 luni copii isi epuizeaza rezervele de fier din sarcina.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE
ninny spune:
buna seara,
multumesc fetelor care mi-au rasp. si eu alaptez si nu stiam exact daca tb sau nu sa vina cm pana cum.
http://www.totsites.com/tot/karina-ioana09
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
santorini spune:
Manga ce s-a rotunjit Aidan! E un scump si buzitele tot asa frumoase i-au ramas!
Roxxy ai doi copilasi frumusei foc!
Ellenuta super slide-ul!
Adinus sa-ti traiasca micuta crestina! Sonia e o dulce iar costumatia de la botez m-a dat gata! Ce-mi plac hainele de fetite!
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
selen80 spune:
Santorini mie mi-au dat cele de la primaria cumpana un model...si totusi am vazut ca pe mai toate site-urile, ca-s de legislatie, ca-s diverse primarii, apare asta, pe care mi-o arati si tu...eu ma gandesc ca e posibil ca cele de aici de la primarie sa fie mai inapoiate si sa nu stie ca s-a schimbat (pe adev pe care mi-au dat-o scrie cf legii 257/2008, dar la aceasta lege s-au publicat si instructiuni, unde dau modelul celalalt), sa-mi mai accepte si dosarul asa, si sa ma anunte dupa cine stie cat timp ca de fapt nu e buna am sunat azi la primaria Ct sa intreb, dar persoana care se ocupa era pe teren, asa ca mai vad luni ce-mi zice....ca daca tot trimit adev inapoi ca nu mi-a semnat-o directoarea, macar sa le trimit modelul care trebuie....
gata, v-am zapacit destul cu adeverinta mea...a fost dragutza Nela ca m-a si bagat in seama, desi n-are nici o treaba cu povestea asta si pozici mai avem cateva, dar nu le-am uploadat inca////
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 etelor...poate voua va functioneaza logica mai bine decat mie.... am adeverinta de venituri, pt indemnizatie....si incepe asa, cu 1. luna a 12 anterioara nasterii 2. luna a 11 anterioara nasterii . . 12. luna 1 anterioara nasterii 13. LUNA NASTERII (in cazul meu august 2009) voi cum intelegeti ca ar tb completata, incepand cu iulie 2008 (mie asta mi se pare luna 12 anterioara nasterii...), pana la iulie 2009, sau invers?? ca astea de la noi au completat-o invers.....pe langa faptul ca ametitele mi-au trimis-o nesemnata de directoarea de la hr VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
Din august 2008 pana in august 2009 inclusiv. E exact aceeasi situatie si la mine.
POZE PROAPETE
delia79 spune:
Neata fetili
Madalina, tot pasare de noapte esti, bag seama . Mi-au placut tare mult pozele cu Irinel la mall. Ma topesc dupa freza si zambetul lui .
Manga, ce frumoase falcute am vazut , si ochisori albastri si buzici bosumflate . Sper ca nu-l mai doare vaccinul ala urat pe cretulinul Piski
Monica, merci pt reteta, arata nemaipomenit
Aida, asa e, in Canada nu se comercializeaza premergatoare . Cica grabesc procesul natural al copilului de a merge, plus bla-blauri cum ca ar fi periculoase etc.
citesc, citesc.....
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
carinablanca spune:
Luthien
Si vreau sa spun ca am vazut pozele de raluci si sunt superbe .
Claucia nu stiu ce sa spun. Mi se pare ca exista o asemanare, dar totusi si diferente intre fetite.
POZE PROAPETE
carinablanca spune:
citat din mesajul lui selen80 fetele care au depus dosarul de indemnizatie....cum arata modelul de adeverinta pe care l-ati depus voi?? ca eu peste tot gasesc un model (cu doar 12 luni, inclusiv luna nasterii), si noua ne-au dat altfel de model de la primaria de aici (cum v-am aratat mai devreme, cu 13 luni, in care a 13-a este luna nasterii si e trecuta fara venituri)... uf, ca grele este poate sa difere modelul de adeverinta?? io ma gandesc ca totusi este o anexa la vreo lege, si ca ar trebui sa fie la fel in toata tara, nu? VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
SI eu am avut model cu 13 luni si se pare ca difera in tara.
POZE PROAPETE
carinablanca spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 Poze de aici inainte: http://picasaweb.google.com/lh/photo/a7uqKZpkXZhJubeRXhQ-hw?feat=directlink Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
AI niste copii superbi
POZE PROAPETE
carinablanca spune:
citat din mesajul lui Ellenuta am vazut poze cu fetite superbe isabela de vik la botez .. Doamne ce frumoasa e si ce ochi are, pe chiara de andre .. o dulce, fetitele de revista , Teo si Andreea ale monicai .. ce frumos e in poiana! cristina super ti-a iesit vopseaua! aiduk nu reusesc sa vad filmuletul cu jucarica si eric .. despre ce jucarica e vorba? roxy te inteleg perfect cum e cu treburile si cu timpul. ma bucur ca matei o iubeste pe mariuca. va mai las un slide cu niste pozute profi facute la botez http://community.webshots.com/slideshow/575961701BFWCVG revin .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Superbe. Mai ales am vazut o pozica cu amandoua fetitele. Mi-a placut la nebunie.
POZE PROAPETE