Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Si eu intru in partid. Soacra n-am iar ai mei stau la 200 km.
Dar am facut crize la telefon ca nu ma ajuta nimei si vine mama duminica pt. 3 zile sa ma ajute...sa fac si eu cumparaturi, cadouri si mancare pt. Craciun.
In rest eu sunt de baza si sotul dupa munca.E greu fara ajutoare...dar tot o sa mai fac eu un bebe...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Bradul meu e plin de zapada Fac o poza si va arat

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si tot apropo de ce spunea roxxy, sunt de acord ca nu trebuie sa le tot dam medicamente, chiar daca spune pediatrul. pentru chestii minore, cred ca trebuie sa lasam organismul sa lupte putin, sa=si formeze imunitate. mama imi spune mereu ca se cruceste ce retete vede in farmacie - cu tot felul de medicamente si calmante de speriat pentru copii mici. luci spunea ieri ca aici, daca nu o avem pe mama natura de partea noastra, e vai si amar. aici nu se dau medicamente cu una, cu doua. si hai sa zicem ca sistemul medical e gratuit, dar medicamentele sunt cu plata, dupa primul an. si totusi, se actioneaza doar atunci cand intr-adevar e ceva grav. stiu ca l-au chinuit pe piski cu sangele si stiu ca au o multime de carente, dar, daca exista o problema, se investigheaza si se actioneaza ca atare. usurinta cu care se dau acasa medicamentele, e de speriat uneori. cel putin eu asa cred.

clodute bie ai revenit! imi pare rau ca fetita e putin mofturoasa si sper sa-si revina in timp.

mada. am citit povestea, am lasat mesaj si am bocit nitel.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Aida, in general parintii sunt ca mama ta, ai mei sunt mai speciali . Mie imi pare rau mai ales acum cand e zapada si as fi vrut sa vina taica-meu sa-l plimbe pe asta mic cu sania, sa-l tina mai mult afara. Eu nu pot iesi si cu sania si cu carutul si, in plus, nu ma pot arunca cu el prin zapada (Maria bazaie daca nu-i misti carutul mai tot timpul .

Fetelor, am pus-o pe Maria la noi in pat (sub atenta supraveghere din partea mea) cu o carte de-a lui Matei in fata (o carte colorata cu animale domestice). Nu mai poate de bucurie, e fascinata, gangureste intruna, se agita toata .

Se vede ca-mi fac de cap azi, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai sa mai faci inca un bebe ca e tare, tare frumos. Ti s eumple sufletul de de o fericire de nedescris cand ii vezi unul langa celalalt. Atunci uit de orice problema.

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Si eu intru in partid. Soacra n-am iar ai mei stau la 200 km.
Dar am facut crize la telefon ca nu ma ajuta nimei si vine mama duminica pt. 3 zile sa ma ajute...sa fac si eu cumparaturi, cadouri si mancare pt. Craciun.
In rest eu sunt de baza si sotul dupa munca.E greu fara ajutoare...dar tot o sa mai fac eu un bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nah poftiti Bradul meu

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
ralucu in asteptarea pozelor de la serbare

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

special pt tine draga mea am descarcat poze serbare , nu am reusit insa sa le prelucrez deloc.

pupici

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

gata am recuperat ce ati scris azi ... ma duc sa imi comand pizzaaaaaaa

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Oh, Aida, ce te invidiez! Mi-e dor de o piza de la Mama Mia, asa unsuroasa cum era, bomba calorica!
Sau mai era o pizerie pe langa noi, in Soarelui, pe linia lui 16...
Sa ai pofta!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yyuui,Roxxy ce ma bucur ca esti asa activamissed u
Asa mi-a dat si mie DD copiii,ca ai tai,sanatosi,cuminti si frumosi foc

Aida,razi tu razi dar crampe si dureri de burta dupa fiecare bucatica de mancare sau gura de apa nu cred ca-si doreste nimeni

Si noi am luat ieri brad,e tare tare des,nu i se vede trunchiul deloc dar a fost si scump,100 leidin cauza ca ne-a cam fentat nenea ala putin.Eu m-am antuziasmat ca proasta cand l-am vazut,saream de cur in sus ca-l vreau neaparat si domnu' s-a prins de smecherie,si a cerut mai mult decat era,fiind convins ca-l luam

Alex e iar la zapada,vad ca i-a prins gustulRazvi dormea si nu l-am mai trezit sa-l scot si pe el...

Primul Craciun in 4

_

Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979
E greu fara ajutoare...dar tot o sa mai fac eu un bebe...

Ce draguta ai fost!

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput