Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
DAnuta, noi am luat din Mr BRicolage(in Vitan) cu 80 de ron. Are numai brazi inalti si frumosi. Asta e al treilea an de cand luam de la ei si am avut numai brazi superbi, mari cat casa .
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia inca una: http://family.webshots.com/photo/2957723740102256463mQKgdx nu sunt ele indentice, dar au acelasi nasuc, aceleasi sprancene, ochii cam la fel, aceeasi gurita. mie imi seamana chiar daca isa este o pletoasa multumim multumim... spuse cioara. Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
Claucia..amadoua sunt scumpe si frumoase. Dar de semant mie mi se pare ca nu seamana deloc. Parerea ea. Sa nu te superi
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Roxxy80 spune:
Stiam eu ca mai vroiam sa spun ceva. Pentru mamicile cu 2 copilasi (de fapt pt mamicile al caror pui mai mare nu vrea nici chip sa mearga de manuta afara ca sa impinga si mami linistita de carut ): am cumparat de pe site-ul bebelusul tau .r o (totul scris legat) un accesoriu care se ataseaza la carut si pe care poate sta in picioare puiul mare (e un fel de placa cu 2 roti). Puiul sta in picioare exact intre mainile tale si e super, super si asa am usurat si faza cu iesitul afara. matei nu prea suporta sa mearga de manute iar cand obosea se aseza in fundulet in mijlocul dumului si nu mai vroia sa mearga .
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Danuta1979 Fetele dn Bucuresti...HEPL Voi ati cumparat brad (natural)? Daca da, de care, de unde si la ce pret si ce inaltime? Ca sotul zie ca nu prea sunt brazi si care sunt sunt scumpi. Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
eu am fost ieri in obor si erau ceva brazi. m-am uitat doar la cei in ghiveci care costau 150 de lei cam 1.5 m(cu tot cu ghiveci). am mai vazut cu 100 de lei la florarie de vizavi de maseratti de pe dorobanti
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS
aidaciolac spune:
mada imediat termin mesajul (sper) si intru sa ma delectez cu povestea.
manga super scump Piski si sa stii ca a mai crescut si parca s-a mai si bucalat furori o sa faca printre englezoaice
monikus pai vezi ca deja se vad efectele vrajii mele de aseara
monicutz deci sa vezi , cine le are cu bucatareala sa nu se uite , ca nu gaseam nici o reteta sa fie destul de simpla si de repede si reteta lu' andre nu o gaseam , asa ca m-am apucat din amintiri. Deci: 4 oua , 4lg zahar , 4lg ulei , 4lg lapte , 1 zahar vanilat , 1 praf de copt , 1 mar ras cu un pumn de zahar si putina scortisoara mixate la nebuneala si faina cat cuprinde , la cuptor la max 5 minute si apoi dat la 180 si cred ca mai 25 min. A iesit o nebunie si sa nu cereti ca nu mai am decat forma la spalat . Daca as fi avut nervi sa ii fac si un sirop sau o crema ar fi fost si mai bine , dar cu lapte a fost excelent. E prima oara cand ma bag eu la modificat reteta
of claudia imi pare asa rau
selen stai linistita ca eu o sa aduc dezghetul si ne putem intalni toate
claucia ati incercat sa ii cumparati un tron din ala de printese cu olita? poate asa o atrage si pe ea sa se aseze . Mmmmm , mie nu prea mi se pare ca seamana , dar nu te supara ca sunt frumoase amandoua
ralucu in asteptarea pozelor de la serbare
uve asteptam pozele cu super hainutele. Zau ca habar nu am cum se da fierul ala
selen si eu tot la reduceri ma bag in magazinele alea mai de fite , dar mai incolo cand iesirile in oras o sa fie zilnice , o sa vezi ca o sa merite sa aibe o tinuta Zara sau mai stiu eu ce ... zic si io , dar la cat ma cunosc nu prea cred ca o sa ma bag inainte de reduceri
Da , da si eu ma laud azi ca am reusit dusul , dintii , pieptanatul si curatarea tenului de dimineata ca m-am trezit inaintea focii si ma simt si eu mai om
ioanna am uitat ca lu Erik ii mai tremura si barbita si asta a mai fost un motiv pt Ca pai mie si acum imi tremura barba cand ma bufneste plansul
ioi manga Piski asta experimenteaza durerea pe el direct asa ii spuneam si eu la foca ca o sa se muste singur abia astept si sper sa fiu cu obiectivul pe el in momentul ala
monicutz eu zau ca nu vreau afara , dar o sa ies sa dau mancare la animale ... e un frig brrrrr si mai si fulguie
ioi meli bucura-te ca altii dau bani grei pe clisme cu cafea ... . sa treaca
iuhuuuu , io-te-o si pe nela ... ca a zumait toata ziua
Danuta1979 eu la noi am vazut brazi frumosi si accesibili la Real si cred ca si la voi au si preturi incepand de la 50 lei ...
Roxxy80 of ce rau imi pare ca nu ai ajutor si ai parintii atat de aproape si mama mea , draga de ea , cat sufera ca suntem atat de departe ... si chiar ea imi povestea cum se uita la bunicii cu nepoteii de mana ... eh , viata asta ... cat despre ceilalti ai nostrii oh vai cat sufera ... si atat dar lasa , ca sa fiti sanatosi si sa va bucurati de frumusetea vietii ... deci gata ca si o prietena m-a tampit cu o pizza azi pe mess si cum nu am chef sa imi gatesc nimic , o sa prestez si eu o comanda
ioi clodute ce bine ca ai mai intrat sa mai povestesti de voi si ce bine ca te descurci cu amandoi si asteptam pozele
gata am recuperat ce ati scris azi ... ma duc sa imi comand pizzaaaaaaa
Roxxy80 spune:
Multumim pentru pont. E un pret f bun pt niste brazi inalti .
citat din mesajul lui monica_dicut DAnuta, noi am luat din Mr BRicolage(in Vitan) cu 80 de ron. Are numai brazi inalti si frumosi. Asta e al treilea an de cand luam de la ei si am avut numai brazi superbi, mari cat casa . Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui NelaM Ioi, ce figura! Am vazut de dimineata pozele, este un frumos! Si s-a rotunjit binisor, iar buzele tot asa frumoase ii sunt, acum s-au mai conturat si sunt rozalii. Frumosi foc sunteti toti 3 oricum! Cum mai e, dupa vaccin? Eu am asociat mersul la vaccin cu mersul la spital (eu i-l fac Anei la spital, acolo e clinica, de aia m-am gandit ca mergi la spital). Am inteles ca avea stare subfebrila, sper ca i-a trecut deja. |
. e mai bine. acum doarme pe mine. l-am simtit mai mamos azi dimineata si am zis sa-i mai ofer o zi de alintare. azi noapte mi-a adormit pe la 12 cu vaicareli. si noi, denaturait, nu mai putem de dragul lui cand se tanguieste asa in dorul lelii. cred ca inca se reface.
apropo de ce spunea roxxy, m-a certat mama ca nu i-am pus un supozitor cu paracetamol alaltaseara. s-a trezit intr-adevar cu buzele cam uscate ieri si nici nu a mancat bine. si ieri si azi a trebuit sa expresez sa-l pun la congelat, vreo 300g ca simteam ca explodez si el mananca 2-3 minute si gata. abia acum o ora a mancat si el 10 minute. la noi a nins si dimineata si vreau sa-l scot cu nasul la zapada cand se trezeste.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ioanna81 spune:
roxxy lui carol i-am pus o jumate de supozitor cu novocalmin acum o luna, dupa vaccin. si atat
cat priveste lipsa ajutorului eu zic sa facem un partid ca suntem mai multe in aceeasi situatie
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS
NelaM spune:
Gata, am ajuns la zi!
Raluca, multam de cafeluta, am savurat-o de dimineata la povestea Madalinei. Imi pare rau sa aud ca ti-ai pierdut slingul. Dar lasa ca uite, iti iei un model mai nou si mai frumos.
Selen, m-am bucurat sa aud ca sunteti bine, intorsi acasa (la ce viscole am vazut ca sunt in tara... mama mama). Si ce bine ca Ebru e bine, ma bucur din suflet ca vi s-a luat o piatra de pe inima.
Claudia, imi pare rau sa aud despre gemeanuti. Condoleante sincere!
Monikus, am vazut pozele de la botez, ce frumosi sunteti toti trei! Iar Rares, puiul de om, este un frumos. Sa iti traiasca micul crestin si sa te lase sa te odihnesti din ce in ce mai mult noaptea.
Monica, esti o draguta, m-ai impresionat cu mesajul de dimineata! Adevarul este ca nu prea mai reusesc sa ma coordonez atat de bine ca inainte, sa pot scrie mesaje in voie dimineata. Mai nou Ana adoarme mai tarziu (pe la 8, cateodata si la 9), iar cand o face doarme toata noaptea (azi ne-am trezit la 6 jumate amandoua, de la 9 jumate adormite si eu si ea) si dimineata este din ce in ce mai activa, are chef de socializat cam o ora, o ora jumate.
Dar sa stii ca citesc tot tot, nu imi scapa nimic, raspund insa un pic mai greu.
In rest, umblam mult in perioada asta, facem liste pentru meniu de Craciun, ce mai trebuie sa cumparam, una alta. O sa fie o perioada aglomerata pentru ca trebuie sa ne organizam din ce in ce mai bine. Chiar daca suntem singuri, noi avem obiceiul de a ne pregati serios pentru masa de Craciun, cu sarmale, oua umplute, salata beof... ca acasa. Si cum anul asta este prima data cand avem si galerie serioasa (sau mai bine zis lautari ), necesita un pic mai multa organizare, dar ne-om descurca noi cumva.
Mai reusesc, printre picaturi, sa mai vad un filmulet, doua. Dar pe bucatele. Am inceput de dimineata ecranizarea romanului lui Coelho "Veronica se pregateste sa moara" si sunt la minutul 50... Mai o treime si gata filmul!
Ah, si sa nu uit, Cristina, ti-a prins tare bine culoare! Iti sta super.
Si ti-am admirat Andreiutul mester foc si Ema cu ochii de smarald!
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
NelaM spune:
citat din mesajul lui monica_dicut DAnuta, noi am luat din Mr BRicolage(in Vitan) cu 80 de ron. Are numai brazi inalti si frumosi. Asta e al treilea an de cand luam de la ei si am avut numai brazi superbi, mari cat casa . Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Eu una de abia astept sa vad bradul tau.
SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)