Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

apropo de marsupii - aveti grija ca nu sustin spatele corespunzator si toata greutatea bblui se sprijina pe fundulet si nu e ok, in sling/ wrap lucrurile stau cu totul altfel. in lipsa de sling la adina am folosit si eu marsupiul de la chico pe care am dat o caruta de bani plus unul si mai scump de la tomy, dar cu amandoua aveam dureri de spate si adinei ii atarnau picioarele - ceea ce nu e ok, asa ca am renuntat destul de repede la ele, le foloseam doar atunci cand chiar nu mai rezistam sa o duc in brate ca era f grea (10 kg la 6 luni).

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

apropo de marsupii - aveti grija ca nu sustin spatele corespunzator si toata greutatea bblui se sprijina pe fundulet si nu e ok, in sling/ wrap lucrurile stau cu totul altfel.

Raluca, eu am folosit numai marsupiu de cand am nascut-o pe Ana si suntem ok. Ieri am luat unul sport de la red castle de care sunt foarte incantata si Ana la fel. Are un suport foarte bun al capului si al spatelui, este pe acelasi principiu facut ca si ergo carrier.
Pana acum sunt multumita, sa vedem pe parcurs.
Noi mergem mult, genul 5 ore dintr-o bucata, si asta de cand era Ana mititica.
O sa incerc si un wrap, poate in ianuarie, ca nu am de unde sa iau de la noi, eu una nu am gasit. Slinguri sunt, dar nu m-au convins.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetele dn Bucuresti...HEPL

Voi ati cumparat brad (natural)? Daca da, de care, de unde si la ce pret si ce inaltime? Ca sotul zie ca nu prea sunt brazi si care sunt sunt scumpi.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va multumesc pentru reprimire.

Selen, intr-adevar Maria mea a crescut tare bine. E un copilas care nu mi-a creat nicio problema pana acum (papa bine, face kk zilnic, nu a avut colici, plange rar etc). Dumnezeu m-a binecuvantat cu doi copilasi perfecti si cu putere si sanatate ca sa-i pot creste.

Din pacate nu am parte de nici un fel de ajutor din partea alor meu (desi sunt pensionari si locuiesc la 2 statii distanta). Cand vad alti bunici din parc, veniti din capatul celalalt al Bucurestiului ca sa-si ajute copiii, ma gandesc cu tristete ca pe ai mei ii doare undeva de mine. Sunt zile in care mi-e si mie rau, ma doare burta, dar trebuie sa ma intaresc pt ca puii mei nu am au decat pe mine ziua.

Cristina, promit ca voi pune poze noi. Am zeci de poze. Ii pozez aproape zilnic.

Ioanna, te rog mult informeaza-te serios in privinta novocalminului. Este un medicament destul de nociv si se foloseste in caz de febra peste 39 (stiu ca la copilasii pana intr-un an este total interzis). Stiu sigur ca sunt anumite tari care interzic folosirea lui pana la varsta de 3 ani.

Vreau sa va spun ca desi la Matei dupa fiecare vaccin dadeam Panadol preventiv, la Maria am decis sa nu mai dau nimic preventiv. Si desi nu am mai avut resurse sa-i fac si ei Infarixul (am ales sa le fac pe cele oferite gratis), nu a facut nici un pic de febra sau alta reactie. Fata de perioada cand l-am nascut pe Matei si nu prea aveam idee de nimic (dadeam copilului tot ce-mi dadea pediatra), in ultimele luni am studiat mai bine si am vazut cat pot sensibiliza copilul medicamentele date preventiv. Acum 2 zile i-am facut si lui Matei un vaccin optional Prevenar (contra meningitei, otitelor si pneumoniilor) si nu i-am dat nimic preventiv. Nici el nu a avut vreo reactie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Danutza, am inteles ca sunt cam 100 ron cei micuti cu ghiveci. La ikea am vazut si in general in piete se gasesc.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Roxxy, capu' sus! Suntem multe in situatia asta! Eu ma bucur si daca pot merge la baie fara sa o aud cum plange.
Chiar vroiam sa-ti zic ca m-am gandit la tine cu o noapte inainte sa scrii, nu stiam de ce ai lipsit asa mult!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Buna dimineata,va ofer o
Pe mine m-a trezit un telefon dar asta e,acum imi beau cafeluta
MONICA la pret e super avantajos dar nu as vrea sa te deranjez,la noi aici am vazut numai de la 1,5 mil in sus.
MONIKUS ma bucur ca te-ai putut odihni ai tu cat de cat si sper sa-si revina si Rares sa nu il mai ti doar in brate
RALUCA_U ce ma bucur cand vad ca mai postezi si tu ,inseamna ca toate merg spre bine
Oare RALUK ce mai face?si ALEX,RAMSAN,CLODUTE,KATERYNA,ANCO,HATSUMOMO,DACIANA,CRISBEBE,LOREMUNTEANU,
DANANGIE,PAZZA,CAMY
...am facut prezenta

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Buna fetele,

Multumesc de intrebare Mada esti o draguta ca de obicei (si eu am radacini din Pitesti si pe linga ) fac jonglerii cu cei doi cupchii.. mamzelutza mea pentru ca asa am ajuns sa ii zic Karolinei isi tot schimba programul si de unde dormea si ea noaptea cu treziri doar de papa acum se trezeste sa ne povesteasca ce a visat si dureaza cam o ora... si nu vrea lapte nu vrea ceai nu vrea niimc decit sa o lasam sa povesteasca TARE ... si poate sa suga si un deget. I-am legat minutele cu cu batiste ca nu se mai poate...dar nu mai rezist...A CUMPARAT TATI SUZETA diseara o punem in aplicare ...
Bine ca Patrick e cuminte si nu se mai trezeste noaptea deloc ca avea si el una sau doua treziri. SI SINT FERICITA ca ii dovedesc ziua pe amandoi... mereu am emotii dar reusesc sa ii dau sa pape si sa il culc pe Patrick.

Vroiam sa o felicit pe Selen pentru Ebru ca nu are nimic la sold. EU cu Patrick sunt exemplu de purtare urata din partea lui Burnei... am chinuit copilul 1 an de zile cu perna freika, ham ...si toate minunile... degeaba...i-am intirziat si mersul... dar de frica ca Burnei zicea ca are displazie de sold l-am chinuit si acum imi vine sa pling cind ma gindesc cum a tipat Burnei la mine... si cit l-am chinuit pe Patrick DAR a trecut si Patrick merge bine acum.

Vroiam sa o incurajez pe Danangie ca o sa fie bine cu cei 2 copii totul e sa aiba rabdare. SIGUR o sa fie bine.

Vreau sa va spun ca citesc tot, nu ma culc seara pina nu citesc tot stiu care si prin ce ati trecut am plins si am ris alaturi de voi. Voi sinteti lumea mea.
ASA E ! E GREU cu 2 copii micuti DAR E MINUNAT si vor creste si imi va fi sigur dor de perioada asta dar si atunci vor fi bucurii. NU regret nici un moment ca i-am facut asa repede unul dupa celalalt (si eu imi doream gemeni dar nu a fost sa fie)

IMI IUBESC COPII LA DISPERARE

O pup pe Luci pe Aida pe Monica de Dragosel pe Monica de Rares pe Uka pe TOATE FARA EXCEPTIE dar nu pot scrie mereu.
Ma chinui cu mamzelutza mea care nu prea vrea sa manince si cred ca e printre cele mai mofturoase de pe crenguta...dar are acum la aproape 4 luni 6,020 kg si 63 cm.

Va pup, ca urez sarbatori fericite si poate mai reusesc sa intru si sa va pun si poze cind ma mobilizez sa le descarc

Mergi la inceput

Fetelor, azi chiar mi-am facut de cap . Maria s-a trezit la 9 si a stat treaza pana la 11 si de atunci a dormit pana acum 30 de minute. Matei s-a jucat toata ziua cu vreo 10 baterii (le-a tot mutat in tot felul de cutiute), iar eu mi-am baut cafeaua linistita, am stat la telefon, pe net. Intre timp am prestat si o ciorbita de pui pt pitic. Am comandat si o pizza pe care am devorat-o in 5 minute . asa viata mai zic si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

meli esti mai bine?

sa vedeti de la ce plangea ieri copchilu' asta al meu. va puneam ca-si fixeaza pumnii. a descoperit acum ca poate strange degetele, si-si inclesteaza pumnul pana i se inalbesc degetele si cu unghiile iis face santuri in palme si apoi incepe sa urle.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Ioi, ce figura! Am vazut de dimineata pozele, este un frumos! Si s-a rotunjit binisor, iar buzele tot asa frumoase ii sunt, acum s-au mai conturat si sunt rozalii. Frumosi foc sunteti toti 3 oricum!

Cum mai e, dupa vaccin? Eu am asociat mersul la vaccin cu mersul la spital (eu i-l fac Anei la spital, acolo e clinica, de aia m-am gandit ca mergi la spital). Am inteles ca avea stare subfebrila, sper ca i-a trecut deja.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Ralucule, eu sunt f optimista. Eram absolut sigura ca voi intra in depresie o data ramasa singurica acasa cu amandoi piticii, dar ma uimesc si eu pe mine ce bine ma simt. Ma intristez ca nu am si eu niste parinti mai apropiati de mine, mai saritori. Din gura stiu sa spuna cat ii adora pe nepoti, dar cand vine vorba de ajutat .... dar asta e.

Si chiar te-ai gandit la mine ?

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Roxxy, capu' sus! Suntem multe in situatia asta! Eu ma bucur si daca pot merge la baie fara sa o aud cum plange.
Chiar vroiam sa-ti zic ca m-am gandit la tine cu o noapte inainte sa scrii, nu stiam de ce ai lipsit asa mult!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput