Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
Rebiana27 spune:
Ne-am intors acasica; am mers sa papam sorici si carne de porc! Mi-am facut pofta ca erau luni intregi de cand visam la sorici proaspat!
Denisa 
Am vazut pozele cu hainutele primite si-mi par atat de dragute si noi, parca nu ar fi fost purtate
. (sau chiar n-au fost purtate?)
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Rebiana - de la saniusul de ieri? Doar nasucul sau si alte manifestari? Multa sanatate, si sa treaca repede! Si odihneste-te, am crezut ca nu vad bine cand ai scris ca ai tras la saniuta. Dr tau stie ca tu cu cerclaj faci pe renul lui Mos Craciun? |
De cateva zile dadea semne de raceala dar abia asta-noapte a respirat extrem de greu pe nasuc si spre dimineata crescuse putin si temperatura corpului. Deocamdata tot nasucul e infundat, nu are febra.. insa urmeaza noaptea si de ea mi-e cel mai teama.
Nuuuu, nu stie dr ca n-am toate tiglele pe casa; probabil imi recomanda si tratament pentru "mansarda"
Ioana, Roxana haioase visurile voastre! Cel putin al Roxanei m-a facut sa rad teribil!
candy bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
Fetele, fac o pauza ca nu mai pot!
De cand am vorbit cu voi, si sunt ceva ore, am dat ordine, dar si mi-am ajutat sotul sa puna o galerie, am impodobit bradul, am facut mancare, am mutat mobila prin casa (ca sa-mi incapa bradul, fireste
), am spalat rufe plus curatenia de dupa fiecare operatiune in parte si am pus pe pereti niste tablouri care parca asteptau special Craciunul ca sa fie in sfarsit agatate pe pereti.![]()
![]()
As mai fi mers prin magazin acuma, dar am zis sa nu exagerez, totusi, pentru ca si maine am program prestabilit si trebuie sa ma tin de el.
Cristina +21
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
ami_84 spune:
Buna seara. Sunt o graviduta de 28 de sptamani si va rog sa ma primiti si pe mine la odissea voastra!
Andreea
28+
miria_cristina spune:
CANDY - Bine ai venit si sarcina usora si la termen!
Eu nu am mancat icre pentru ca sunt crude si m-am ferit de orice mancare cruda inclusiv mezeluri numai afumate. Maioneza din galbenus crud este si ea pe lista alimentelor de care m-am ferit, dar se poate inlocui cu cea facuta numai din galbenusuri fierte sau cu smantana. Plus alimentele care sunt contrindicate in orice sarcina: unele soiuri de peste, branzeturile nepasteurizate, lapte nefiert...
Cum a zis si DAYANARA, listerioza nu da imunitate, iar toxoplasmoza, desi poti face imunitate la ea, exista posibilitatea sa se reactiveze sau sa creasca alarmant IgG-ul si asta necesita supraveghere minutioasa la medicde specialitate si tratament, asa ca, mai bine ma feresc, eu avand toxoplasmoza.
In mometul asta nu-s buna la dat sfaturi. Cica gandurile optimiste, activitatea intensa sau unele activitati placute te-ar putea face sa nu te mai gandesti la lucruri negative, dar cu toate astea, mai vine o pauza, o noapte, un om pesimist sau, din contra, binevoitor pe langa tine si iti poate reactiva temerile. Eu cam asa patesc. Incerc sa nu ma las purtata de sentimente negative, stiu ca nu-mi fac nici mie si nici lui bebe bine si astept cu nerabdaresa treaca perioada asta de incertitudini.
Doamne ajuta!
Cristina +21
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
ami_84 spune:
Desi va citesc de cand aveam 10 saptamani, abia acum m-am decis sa fiu si eu "activa"...
Andreea
28+
ami_84 spune:
Despre sarcina mea ce pot sa va zic decat ca multumita Domnului pana acum nu am avut nicio problema, nici greturile de primul trimestru cu care unele dintre voi v-ati confruntat. Dar acum ma deranjeaza arsurile de la stomac, in fiecare seara mai ales cand ma intind sa dorm. 
Andreea
28+
bordeancavio spune:
andreea, bine ai venit! si ca te-ai hotarat sa ne scrii. ce bebe ai, fetita sau baietel? cu arsurile si eu mai am, mai ales ca am probleme cu stomacul de la o gastrita veche care tot ma mai sacaie. acum de ex mananc potrocale zilnic ca imi plac si au vit c si imi dau acidiate si arsuri.
denisa, foarte dragute hainutele si bancurile!!! 
freedelia, ce multe cadouri, inseamna ca toata lumea a fost tare cuminte!!! si mie imi place sa iau multe-multe, parca nu ma mai satur, insa anul asta cu bebe si bugetul plin de hainute, patut, cariucor etc... am lasat-o mai moale. la anul recuperam. azi la cumparaturi am vazut parinti cu bebei mici si cu jucarii in cos, si ma gandeam, cand o sa-i luam si noi lui bebe cadouri!!! abia astept.
rebiana, sanatate lui Luca, sa se faca bine, ca doar vine Mos Craciun!
si sanatate fetelor racite, la care ma alatur si eu evident!!! nu am temperatura, dar.... nasul infundat plus o tuse cam seaca deocamdata de 2 zile, oboseala, somnolenta si o stare tare naspa...
azi am fost toata ziua pe drumuri, am luat ultimele cadoiri si am scapat pt parinti, socrii, nasi care vin la noi in vizita, plus pt noi am achizitionat o camera video pt a filma pe bebe cand vine!!! e super si abia asteptam sa o folosim!!! in oras deja e zapaceala si pe la magazine, plus circulatia, am venit inghetata desi am fost cu masina dar e un ger afara... mam-mama, am mai luat din carrefour 2 cozonaci baulli care mie mereu imi fac pofta de sarbatori, si cateva chestii pt craciun, carne, mezeluri si apertive luam din cartier luni-marti, deci sper sa scapam de cumparaturile si alergatura de sezon. o sa ma bag si eu la tv, ca mi-e si somn de la raceala, asa ca stau sa ma odihnesc pana ma ia somnul, si va mai citesc maine.
pupici dulci si noapte buna, fara vise urate si cosmaruri! hai, ca mai e asa putin si vine Craciunul!!!! 

vio asteptand pe bebe
21+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
andira spune:
Candy, Andreea - bine ati venit!
Candy - of, imi imaginez ca a fost cumplit... ![]()
Sunt sigura ca o sa fie totul bine acum, si la sfarsit vei avea piticul mult asteptat!
Freedelia - mama, ce de cadouri!!!
Ai luat si pentru noi? ![]()
La o casuta de-aia cu Alba ca Zapada ne gandeam si noi, am vazut ceva de genul asta in Auchan, la vreo 250 lei. Nu e foarte ieftina, dar cred ca picii ar fi cu rotile in sus. ![]()
Sa stapaneasca jucariile sanatosi si sa se bucure de ele!
Si stiu ca ai rezistat ceva cu atata plimbare. Eu cad dupa 2h, nu mai pot.
Dar acolo nu e balamuc la magazine in perioada asta?
Ai avut dreptate cand ziceai ca branula e clar preferabila intepaturilor in fundulet. Le-am intrebat si pe asistente (stii ca sunt Toma Necredinciosul
) si mi-au spus ca cefalosporinele, din care i-au facut si Irinei, dor aproape la fel de tare ca Moldaminul. Deci, dupa 14 intepaturi de-astea in fundulet, cred ca nu mai vorbea Irina cu mine o luna intreaga.
andira spune:
Rebiana - multa sanatate lui Luca!
Poate scapati doar cu nasuc curgator si temperatura mica. 
oanaiacovita spune:
Servus burticutelor!
Azi nu am prea stat pe aici sa va citesc. Am fost dimineata la cumparaturi, am venit acasa si am facut de papa si apoi am realizat ca nu am luat bilete la Bingo si am iesit iar.
Cum eram franta cand am ajuns, m-am bagat direct in pat si abia acum m-am ridicat sa fac baie si sa vin pe la voi.
Am "achizitionat" azi dezinfectant de la Chicco, din acela la litru(ca nu am de and sa iau sterilizator si nici fiertul nu mi se pare o solutie, de teama sa nu stric chestii. Mi-am mai luat aparatoare de sani si cam atat.
Apropo, fetele, au la Real un cosmonaut superb pe un maro spre verde. Daca nu il aveam pe al meu luat, sigur l-as fi luat pe asta. E superb si la aspect, si la material si la pret: 34 de lei. Era cat pe ce sa ma infing in el, dar m-am oprit la timp.
De Andra mai stie cineva ceva? Nu as vrea sa fim prea multe care o stresam cu sms-uri.
Rebiana am vazut ca ti-ai facut de cap ieri si cred ca o chem pe Bea cu bota(cum zice ea).
Te rog eu ai grija de tine, ca uite, avem un exemplu nu tocmai bun la Andra si zic eu ca e pacat, mai ales dupa atata efort sa fie bine.
Sanatate multa printesului.
Ella eu am senzatia aia fff des. Daca iti aduci aminte, la ultimul meu control mi-a si zis dra ca bb era cu piciorusele in colul meu, deci ori piciorusul, ori vreo mana ceva. Senzatia e naspa, dar trece.
Denisa foarte foarte frumusele hainutele primite.
Va fi o cocheta bebluna ta.
Nu mai sunt racita, sunt chiar bine.![]()
Cu greata, mi-a zis dra ca e normal acum pentru ca uterul creste si incepe sa apese pe stomac. SI eu am avut zile intregi cu greturi. Trec si alea.![]()
Oanka sotului meu i-a trecut raceala cu niste pastile BioFlu. A luat cate 3 pe zi si acum i-a mai ramas doar tusea, dar nu foarte des.
Foarte scump sotul tau. Are mare dreptate. Nu prea mai putem sa ne dorim nimic cand avem asa o comoara in pantece.
Briza semnatura o poti schimba si din stanga unde iti apare meniul. Ai acolo chiar spre sfarsit Profil personal.
Ma bucur ca te simti mai bine.
La vise nu ma bag ca deja ma sperii ce pot sa visez. Incerc sa nu ma las impresionata de cate visez.
Delia
ce de-a cumparaturi. Bag de seama ca ati fost toti cumniti si vine Mosu.![]()
Multi pupici tuturor fetelor care ne-au transmis cuvinte frumoase.

Bun venit fetelor noi. Sa ne dati datele pentru listuta de pe prima pagina.
Oana
30+
Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!