Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaa28 spune:
Rixana..vad ca tu ai solutii la toate..
chiar asa cum sa lasi mandrete de ferari acolo..
Cristina, asta cu zborul il am si eu din copilarie..si chiar asa, ma trezeam obosita..
apropo..aseara la culcare Alex imi explica ca el e mare ...si cu muschi
si poayte zbura de pe dulap. Sper sa nu se gandeasca sa-mi exemplifice![]()
Ioana,
27+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Oare cum o fi ajuns Carmen? sper sa ne dea vesti curand...
Mai stie cineva ceva despre Andra? poate ar fi bine ca una din noi sa tina legatura cu ea si sa ne spuna la toate ce mai e nou. I-as trimite si eu un sms da mi-e sa n-o stresam...
Ioana,
27+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Ioanact spune:
Buna, burtici!
Ce faceti?
Aseara, cand am vrut sa va scriu , s-a luat curentul
pana azi la 12:30.
Am vb ieri cu Alina pe mess, despre Andra_s, sa speram ca v-a sta bebelusul pana la 32-34 sapt, daca nu mai mult.
Sunt si eu alaturi de ea..

Sa va povestesc ce am facut ieri: dupa ce ne-am trezit/ papat..am dat cu aspiratorul si am sters cu mopul
parchetul (apropo, cu Pronto si suport mirosul), si am iesit afara..ca deh avem mai multa zapada
, iar cand am ajuns in casa, m-am intins un pic si mai tarziu m-am ridicat, dar vreau sa spun ca abia am putut sa ma misc..aveam febra la picioare (acum ma simt mai bine) iar mijlocul ma durea, cred ca m-am fortat.
Iar, seara nu puteam sa dorm, mi se intarise si burta si simteam ca nu m aveam aer (eu dorm pe 2 perne, ca altfel simt ca nu pot respira), am baut un pahar de apa, si am stat linistita in pat, ma durea si burta si daca nu-mi trecea luam un No-spa..
Cand m-am trezit dimineata ma simteam mult mai bine..
Aaa...imi facuse si sotul masaj..
Asa ca (am zis eu m-ai demult) il voi lasa pe sot sa dea cu aspiratorul, sau cel putin tb sa fi facut pauza..eu nu m-am lasat pana nu am terminat 4 camere + buc + hol.
Voi reveni diseara (daca nu se i-a curentul, iar), dupa ce o pun pe Ioana sa doarma, cu cateva raspunsuri, si voi citi si cele 7 pag restante+ cate se vor mai scrie pana diseara .![]()
Acum vom iesi toti 4 afara (4 cu Justina
)
O zi placuta, tuturor!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
freedelia spune:
Seara buna, fetelor!
Andra -- Doamne-ajuta, sa fie totul bine, sa vina bebe cat mai tarziu, iar daca se grabeste, sa fie sanatos si bine dezvoltat!
Dayanara -- mai am si eu cateva perechi de pantaloni masura 26 dinainte de prima sarcina. Ii tin, dar nu cred ca voi mai intra vreodata in ei -- poate doar daca ma hotarasc sa fac liposuctie (ma gandesc din ce in ce mai serios).
Andira -- bine ca ati terminat cu branula. Eu una la cate am avut in sarcina asta, deja ma obisnuisem, nu le mai simteam, nu ma deranjau. Eu una nu suport injectiile intramusculare.
Miria -- cred ca iti e foarte greu sa ai atatea griji si atatea ganduri negre.
o sa fie totul bine, o sa vezi. Eu in sarcina asta sunt exact la extrema cealalta, nu ma gandesc la nimic rau, nu mi-am facut nici o analiza (in afara de cele de urina de la fiecare control si cea pentru diabet), am mancat de toate (branze mucegaite, peste crud, salamuri, icre), ba chiar ma gandesc ca daca ar fi sa nasc acum (Doamne fereste) totul ar fi bine oricum.
Noi azi am mers si am facut aproape toate cumparaturile de Craciun, cadouri si mancare ( in afara de cina propriu-zisa, pe care am comandat-o de la un hotel). Am luat o gramada de cadouri, acum s-au culcat copiii si mergem sa le luam din masina. Lui John i-am luat un set de Lego si un garaj cool cu o gramada de masini, elicoptere, etc. Lui Jodie o bucatarie si un play scene cu Alba ca Zapada. Si 1000 de jucarele mai mici, carioci, plastilina, pijamale, ciorapi, periute de dinti electrice, zorzonele de par, sticle de apa, abtibilduri si cate si mai cate. Pentru noi nu am luat mare lucru, cateva pulovere pentru Coleman si cizme UGG Australia pentru mine, un set de long underwear (nu stiu cum sa le zic in romaneste, izmene si bluza de corp) pentru Coleman, ca el calatoreste mult si e frig. Am luat si pentru bebe un bouncer si un pachet de scutece mici de tot si o gramada de dulciuri. Cam atat -- tre sa mai iau cate ceva pentru ai mei si pentru bona si gata. Grea treaba cu cadourile de Craciun, mai ales cand ai mai multi copii si cand mai cresc si au asteptari, preferinte. Sunt terminata -- am plecat de acasa la 10 si ne-am intors la 6. Abia astept sa ma culc...
Sa aveti o zi minunata si sper sa aveti numai vesti bune maine.
Va pup!
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
CANDY1902 spune:
buna seara dragelor sunt noua pe aici ma primiti????????????
am citit aici ceva care ma pune pe ginduri ce e cu icrele nu e voie sa maninci in sarcina de ce???????? sau maioneza din oua fierte ???? nu este indicata maioneza din oua crude???????eu am 26 de saptamini (sarcina cu fiv) si ma confrunt cu contractii care tare ma nelinistesc nu sunt dureroase nu tin mult dar sunt.....si eu am pierdut o sarcina la 28 de saptamini (cu gemeni obtinuta tot prin fiv) va dati seama cit sunt de stresata offff si eu imi fac tot felul de probleme (daca se intimpla ca data trecuta daca pateste bb ceva )dar sper ca bunul dumnezeu sa ne aduca si noua soarele in casa am incredere ca totul va fi bn. imi pare rau de andra sper ca bebele ei sa fie cuminte acolo la caldurica. va pup pe toate si sa va dea bunul dumnezeu bb sanatosi si frumosi si sarcini usoare pe mai departe.
dayanara spune:
ioanact, lasa si tu treaba sau fa pe bucati cum fac eu! nu te mai obosi, uite eu dau cu aspiratorul aproape in fiecare zi, dar din cand in cand intre sters parf si aspirat ma pun pe canapea, mai citesc ma mai odihnesc, apoi spal pe jos, iar odihina si tot asa...
freedelia ce de cadouri :) sa vezi ce fericiti vor fi copiii!
eu o sa incap in 26 iar, chit ca am burta si voi ramane cu ceva sunci asta e nu mai port bluze scurte sau mulate dar in blugi tre sa incap:)
candy bine ai venit sa ai o sarcina perfecta , nu te nelinisti daca ai fost la medic si totul e bine inseamna ca contractiile nedureroase sunt din cele normale si nu.ti vor face rau
imi pare rau pt pierderea ta
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Buna fetelor!
andra multa putere si ganduri pozitive si de la mine
sa fie bine bebeul si sanatos.
Am si uitat ce doream sa va mai transmit celorlalte fete, chestia asta cu Andra m-a dat peste cap.
Despre papica de Craciun o sa fac o ciorbita de vitel, sarmale (eu in loc de orez pun ciuperci) si la desert am mai multe variante, ma mai gandesc pana atunci. Oricum fac saratele cu chimen si probabil tiramisu dupa reteta data de ella, ca sotului meu ii place tiramisu, eu nu prea ma omor, dar avand in vedere ca reteta asta are si fructe, sunt sigura ca o sa-mi placa. Mai am o varianta de prajitura alb-negru, care, de asemenea, sotiorul meu o adora.
Raportez insomnii de la 3 noaptea, chiar ma gandeam sa ma duc sa fac cumparaturi daca tot nu am somn 
Bebeul meu azi e foarte vioi, dupa ce doua zile a fost mai linistit, poate il incita si emisiunea la care ma uit acum pe AXN "American Idol" care are ca tema muzica lui Michael Jackson. Danseaza de numa'numa 
Pup 
28+ 
dayanara spune:
candy eu ma feresc de oua crude sau ce e din peste crud, carne de frica listeriei sau toxoplasmozei, la toxo daca ai facut.o vreodata in viata capeti imunitate, la listeria am inteles ca nu, si amandoua pot afecta bebelusul , mai putin pe noi
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Vroiam sa va mai spun ca ieri am fost la cursul de deschidere pentru mamici, sper sa-mi fie folositor si sa-mi reimprospatez cunostintele (am lucrat in tinerete ca asistenta in pediatrie) plus ca, daca si taticii urmeaza cursul (trebuie sa participe la vreo 3 sedinte) obtin o diploma care le da dreptul la inca 10 zile libere lucratoare pe langa cele 5 date de guvern.
Si inca ceva, am dat comanda de sirop contra colicilor Infacol din Anglia, ca aveam o colega pe care am prins-o acolo intr-o deplasare. Acolo costa 3 lire pe cand la noi, din ce am citit pe net, vreo 30-40 lei si vine doar la comanda. Am citit ca ar fi printre cele mai bune siropuri care linistesc bebeii. Sper sa functioneze, daca va fi cazul!
28+ 
child spune:
Na, ca s-a terminat emisiunea si bebeul meu s-a potolit! Mie mi-ar place sa-l simt tot timpul ![]()
28+