Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Andira, Vio multumesc de primire. Inca ma "lupt" cu moderarea... Noi vom avea o fetita pe care o va chema cel mai probail Irina, dar nu stiu sa imi adaug la semnatura caruciorul .

Andreea 28+

Mergi la inceput

Datele mele pentru lista sunt:
DPN 10.03.2010
UM 03.06.2009
Data nasterii 01.12.1984

Andreea 28+

Mergi la inceput

Cam atat pentru seara aceasta. Va mai deranjez si maine... Merg sa ma uit la un film si poate ...

Andreea 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

CoriMami, mihaelagrosan super, ca ati intrat in concediu! De-acum va puteti odihni.
ellanik cu unghiile stau bine, ba chiar imi cresc f repede, le dau cu lac de unghii sau oja, in schimb la dantura, nu prea bine, ca si tine mi s-a rupt un colt dintr-o masea si am gingia sensibila incat nu pot sa mananc, iar cand ma spal pe dinti, sangerez. Voi lua Paradontax, speram sa ajungem Luni in CT sa facem si cumparaturi..ce rau e sa nu ai farmacie in comuna.
Multumim de vizionarea pozelor!
Unde gasesc ceaiul indian/japonez?
miria_cristina nu, nu ma deranjeaza mirosul de clor, cif, pronto si alte cele..si nu fac misto de tine.
dayanara azi mi-am facut si eu ceai de tei.
miria_cristina sa ne pui si noua poze cu noua coafura.
Magdone Sarbatori fericite si tie! Si poate totusi reusesti sa mai intri pe forum .
ioanaa28 ma bucur!
Rebiana27 Luca e un pic m mare..dar Ioanei nu i-a placut cand a incercat sotul sa o plimbe cu sania..a mers un pic si a inceput sa maraie. Poate la anul viitor!
Sanatate lui Luca!
Dianami multumim!
Daa? Adica esti si tu o Doamna preoteasa?
andira ma bucur ca Irina a scapat de branula!
miria_cristina da, ma alatur si eu cu vise urate.
briza_marii daca mergi in Real sau Carreforur, sunt case speciale pt gravidute, femeii cu copii...asa ca noi vom avea intaietate, nu va tb sa stam la cozi.
oanka sanatate multa, fratelui cat si sotului!
Deasemeni si Ioanei.
samaria
CANDY1902 sigur , ca te primim. Bine ai venit!
Cu siguranta de data asta va fi bine, cu ajut Bunului Dumnezeu.
Eu m-ai mananc din cand in cand icre si salata de vinete care o fac cu maioneza (deci include si ou fiert si ou crud)...nu stiu ce sa-ti zic..
dayanara da, asa ar fi tb sa fi facut pauza, dar ma grabeam sa termin ca sa ies afara cu Ioana.
freedelia sa se joace cu placere copii, iar celelalte achizitii sa le folositi sanatosi!
Citind mesajul tau mi-am adus aminte ca i-a luat si tati Ioanei , o papusa maricica care se invarte si canta, si acum ca doarme poate sa o aduca din masina.
ami_84 bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si bebe nascut la termen!

M-ai avem si noi cateva poze, de ieri si azi, cu mult m multa zapada.
Aaa...sa nu radeti de omul de zapada..cu greu l-am facut ca era moale zapada.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani anca_iary !
Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara in continuare si un bebe nascut la termen!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am revenit acasa !
Bun venit fetelor noi, Sarcina usoara in continuasre , nastere la termen si bebelusi sanatosi tun.

FreeDelia- ce de cadouri ati luat . Mi-a placut ca pt bb mic ati luat si multe dulciuri( stiu ca nu asta vroiai dar asta se intelege).Parca il si vad sugand un ciubuc.
Rebiana nu sunt noi hainutele, decat papuceii sunt noi. Oricum cu siguranta le va face bebeluna praf prin curte cand o sa inceapa sa mearga .
Oana eu am greturi doar daca nu mananc ceva consistent gen paine,orez, cartofi.Azi m-am trezit din cauza gretei si a trebuit sa mananc o felie de paine cu unt ca sa-mi treca.Cu lapte nu am mers. Fitoasa rau fi-mea.

Nu mai stiu ce vriam sa mai spun.
Multumim tuturor pt complimentele aduse hainutelor.

Azi la ai mei s-a urcat pisicul lor pe burta mea si dupa ce s-a asezat tacticos la inghiontit bebeluuna timp de 5 min pana s-a dat jos dupa ea. clar nu-i place torsul pisicii.

Ma duc la un film, si poate adorm mai devreme, desi nu cred la cat am mancat.

PS: ce ma amuza emoticonul asta.

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana multa sanatate lui luca! si ai grija la efort, eu cand am auzit ca ai tras sania, m.a luat cu fiori, dar stiu cum e cand vor ceva si e foarte dificil sa refuzi, doar ai grija sa nu fortezi burtica, eventual manevreaza doar mana

vio multa sanatate si tie sa nu avanseze nici.o viroza

ioanact cat nu.mi place zapada dar cand vad pozele parca ma incearca o nostalgie

ma gandesc la andra dar la fel nu vreau sa stresez..am sa.i mai dau sms sau s.o sun mai incolo, zilele viitoare cu toate ca ard de nerabdare sa stiu daca e totul bine

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare.Andra a spus ca se simte bine si ii spune lui bebe ca el e iepuras nu ren si ca ar face bine sa stea acolo cat de mult poate.E optimista .Am inteles ca trece pe injectii din 6 in 6 ore.Pupa toata gashca.
Ioanact ceaiul de care ti-am povestit se gaseste in Tomis Mall la parter cum intri pe partea cu mcdonalds drept inainte Demmers Tea House se numeste puteti face si o degustare daca vreti si nu va puteti decide.Crede-ma e greu sa te decizi cu cate arome sunt.Ti-l recomanda pe cel din portocale si scortisoara.Are bucati de fructe si este foarte linistitor.
Candy bun venit.Eu te stiu de la FIV. sa fie bine de data asta.
Andreea bun venit.Mai, da' mult ti-a mai luat pana sa te bagi sa scrii.
Despre mine raportez o oboseala crunta .Nu stiu ce sa fac.trebuie sa ma potolesc.Mi se intareste si burtica si tot nu ma cumintesc.Mai am o piatra de incercare :cumparaturile de Craciun si gata.De bucatarit ...am omu' meu(a se citi soacra).Am spalat azi in draci ca s-au strans o groaza .Mai am luni ultima strigare.Sper sa se termine nebunia asta cu codurile galbene ca innebunesc.
Pupaturi la toata lumea!
Vladi pe unde esti?
Child buna treaba cu taticii la cursuri.
Andira,Rebiana aveti grija de puiuti.
Samaria intri tu pe fuga dar nu uiti de nimeni fata draga.
Freedelia moaaamaaa ce mos generos.Inseamna ca toata lumea e cuminte pe acolo.Sa se joace sanatosi copilasii.

Cate un si o pt fiecare !

+28 cuGeorge-Theodor

AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey am vazut hainele.Are de ce sa fie fotomodel la cate tzoale are.Mi-a placut mult fustita cu pestisor si body-urile cu winnie the pooh.E preferatul meu.Sa le poarte sanatoasa frumusica voastra!

+28 cuGeorge-Theodor

AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pt copilasi care vor gadilati

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput