Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Ioanact ceaiul de care ti-am povestit se gaseste in Tomis Mall la parter cum intri pe partea cu mcdonalds drept inainte Demmers Tea House se numeste puteti face si o degustare daca vreti si nu va puteti decide.Crede-ma e greu sa te decizi cu cate arome sunt.Ti-l recomanda pe cel din portocale si scortisoara.Are bucati de fructe si este foarte linistitor. ![]() +28 cu George-Theodor AMR 11 saptamani !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati ! http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/ |
Merci de raspuns!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
22+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
asteropipan spune:
FETELOR salutari la toate si spor la treaba(usurel sa o luati insa) ca am toti citit ca v-ati infipt in curatenia caselor acum inante de Craciun.
BUN VENIT fetelor noi.
HONEY f frumoase hainutele,sa le poarte sanatoasa bebelina.
multe
la toate burticutzele
P.S.- pt ca nu am cum sa i-au legatura cu Andra,va rog sa-i transmiteti si dn partea mea urari de bine si sa fie linistita.sunt sigura ca va fi totul ok. am vb cu cumnata-mea de aici ieri si i-am povestit de situatia Andrei.si mi-a zis ca la a 2-a sarcina a patit la fel,tot in luna a 7a,de a ajuns la spital cu contractii f dureroase.acolo i-au facut niste perfuzii si i-au dat sa ia niste pastile si asa a dus sarcina fara probleme pana in luna a9-a. va rog sa-i povestiti si Andrei sa-i mai ridicam moralul. dupa cum am mai spus eu sunt sigura ca totul o sa fie bine.
pupici
Lara spune:
Seara buna fetelor.
Andra
sunt si eu cu gandul la tine, prin ce emotii trebuie sa treci.. Fii tare, ok?
La multi ani Anca_Iary, sper ca ai avut o zi minunata! 
Candy si Amy, un cald wellcome printre fetele astea minunate de aici
Sarcina frumoasa si usoara!
Freedelia, asa un mos generos am avut si noi anul trecut.. anul asta, eh.. criza e in floare
Mai putinel, dar am invatat ca nu totul e in cadourile de sub brad. Sper sa avem un Craciun linistit si frumos.. si dea Domnul sa vina in sfarsit un an bun, dar BUN sa fie de data asta!
si sa o tina tot asa! La toate va urez asta! 
Am ras de numa de visele voastre, sunteti haioase rau
Eu desi sunt cam zbuciumata perioada asta, macar nu sunt la fel si in somn, ba chiar azi m-am trezit cantand o colinda
Bun asa, getting into the Christmas spirit ![]()
Ce tare ca avem emoticoane noi
Imi plac de numa.
Asta e tare dulce
si in ton, chiar
eu de ieri simt numai furnicaturi in sani, exact ca atunci cand e ora mesei la bebe si sunt sanii prea plini. Clar colostrul isi face aparitia din plin. Nu mai e mult, fetelor
Aw.. abia astept, Ioana deja ii citeste povesti si ii canta cantecele si chiar se linisteste cand e ea in preajma si-i vorbeste. E minunat!
Va multumesc pentru norisorii de zapada trimisi! Chiar au anuntat astia la vreme ca zapada vine din est
ati fost niste dragute, thanks! Alaltaieri seara s-a asternut in sfarsit zapada si am iesit cu Ioana la o mica bulgareala, desi era tarziu, dar era asa de frumooos.. si ea atat de fericita!!! A fost super, nu ma asteptam sa se aseze, aici zapada e chiar rara. A doua zi, vineri, m-au sunat de la scoala ca scoala e.. inchisa
din cauza zapezii
Astia saracii nu stiu cum sa faca fata la asa ceva..
Mai revin, am trecut doar sa va citesc si m-am trezit scriind
lasand balta treburile.
Va pup pe toate, sa nu va obositi prea tare cu pregatirile, acum mai aveti sansa de super rasfat, puneti sotilor sorturi si lasati-i sa va ajute la bucatarie, nimic nu e mai fain (si mai dezastruos uneori) decat asta. Nice memories, totusi ![]()
Pa dragutelor, o duminica faina!
Lara,
25 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
vladimirescu spune:
Salutam!
Eu miine dimineata am avion spre Iasi, tata saracul merge cu trenul cu Vladimir pt ca asa vrea printul, nu cu avionul "ca s-a saturat" ci cutrenul... Daca aeropoartele sint dechise, plec, daca nu, asta e - oricum sincer nu prea am chef sa plec niciunde. La Iasi mergem la socrii mei, care-s draguti, au casa mare si brad frumos, socrela gateste on draci si eu nu fac absolut nimic, doar ma indop... Dar fac asta de vreo 15 ani deja, in fiecare Ajun de Craciun sintem la Iasi si m-am cam saturat, simt ca nu mai avem virsta in care e musai sa mergem la parinti, ca am trecut amindoi de 40 de ani si sintem si noi parinti deja... In fine, am zis eu intr-o clipa de generozitate ca mergem la Iasi, acuma na!, nu pot sa-mi iau vorba inapoi....
Daca ajung la Iasi, cel mai sigur e ca nu am internet acolo, asadar voi lipsi vreo saptamina de pe forum cu totul... De aceea am intrat acum, sa va urez Sarbatori fericite, pe care sa le petreceti cu drag si cu ginduri bune in suflet ! Si nu uitati sa va simititi fericite, ca minune mai mare decit sa dai viata unui prunc nu exista pe lumea asta - sinteti asemenea zeitelor acum, fara exagerare! Si fiti optimiste, bucurati-va de tot ce puteti, ginditi-va ca 99,9999 % din copii se nasc perfect sanatosi si cresc la fel de sanatosi, cu ajutorul lui DD, indiferent de cite clase de scoala are mama :))
Ia, ma duc sa-i imapachetez aripioarele lui Vladimir - i-am luat unele frunoase din pene albe, care se prind cu elastic pe spate, ca mereu isi dorea sa aiba aripi sa zboare cu ele... ei, nu va zbura, dar macar stiu sigur ca va zburda prin curte cu ele, abia astept sa-l vad prin troienele de zapada, pe sub merii cei batrini, cu catelul fugind si el in urma lui.... Hm, uite ca mi-a venit un pic de chef de casa de la Iasi, macar are o curte enorma, plus ca e in zona bucolica a bojdeucii lui Creanga...
Va imbratisez cu drag si sa fiti cuminti !!
26+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
asteropipan spune:
Drum bun ,VLADIMIRESCU si sa aveti si voi parte de SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi.
pupici 
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
Lara spune:
Vladimirescule, dum bun si fii fericita ca mergi la Iasi!! Nimic mai minunat decat Craciunul alaturi de copii si parinti, e Craciunul perfect in viziunea mea. Asa ca, enjoy it!!! Si daca ma mai gandesc ca as gasi atatea bunatati gata facute si nu ar trebui sa ridic un degetzel.. oh.. cat te invidiez!!
Trebuie sa fie minunat acolo.. mai ales daca o sa aveti si zapada! Sa faceti ingerasi si om de zapada si sa va ganditi si la noi 
Sarbatori Fericite!!!
Hai ca ma ia cu nostalgie iarasi.. Nicaieri nu sunt mai frumoase sarbatorile decat.. acasa, in Romania.
Va pup.. am plecat 
Lara,
26 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
ellanik spune:
Vladi sarbatori fericite si voua.
+28 cu
George-Theodor
AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
freedelia spune:
Neatza -- ne-am trezit si noi cu greu, dupa ce aseara am stat pana la 1 noaptea sa impachetam cadouri. Si nu am impachetat decat vreo 3 sferturi, ca nu ne-a ajuns hartia de impachetat, nu am cumparat destula pentru cate cadouri aveam.
Mai are cineva vesti de la Andra???
Candy -- bine ai venit. Da, mancarurile pe care le-am mentionat in postul anterior nu sunt recomandate, dar, dupa cum am spus, eu am mancat. La prima sarcina nu stiam de pestele crud si nici de branzele muceaite si mancam la greu. Abia la a doua sarcina am aflat, dar si atunci am mancat, dar mai putin. Iar acum, cand am avut ocazia, am mancat, adica somon de vreo 5-6 ori, icre vreo luna de zile asta vara cand am fost acasa aproape zilnic (mi-era pofta, ca aici nu se gasesc) iar branza cu mucegai tot asa de vreo 5-6 ori. Stai linistita, nici nu exagera, dar nici nu sta cu frica in san la fiecare pas.
Ami -- bine ai venit si tu. Mai bine mai tarziu decat niciodata :)
Vio -- aici cadourile sunt foarte ieftine (doar de aici se duc in toata lumea, nu?). Sa iti dau exemple -- o cutie mare de Lego 40 de euro, setul Alba-ca-Zapada 10 euro, garajul lui John si bucataria lui Jodie (ambele mari aproape cat ei), cate 12-13 euro fiecare. Cizmele mele UGG, care costa sute de euro, le-am luat cu 15 euro (de la fake market, bineinteles, dar nu este absolut nici o diferenta intre ele si unele originale, de fapt chiar sunt originale, facute la aceleasi fabrici care fac si pentru export, si scoase pe usa din dos). Bouncer-ul Fisher-Price pentru bebe a costat 25 de euro!!! (din ce am vazut vreo 50 cel putin in magazine in lume). Cu preturile astea, si cand vezi cum se bucura copiii, e greu sa nu cumperi.
Andira -- nu stiu daca vorbim de aceeasi casuta Alba-ca-zapada, dar ce zici tu costa ENORM
cat de scumpe sunt toate in Romania... Da, am mers mult pe jos, eram terminata, dupa ce am culcat copiii ne-am pus pe impachetat, m-am asezat pe podea si i-am zis lui Coleman ca nu tre sa impacheteze, ci sa stea pe un scaun langa mine si sa imi paseze ce am nevoie, ca nu ma mai pot scula. Ma mir si eu cat de mult am rezistat.
Ioanact -- si eu sunt jale cu dintii, eu de mica am avut o frica ingrozitoare de dentist si ma duc rar, cand nu se mai poate, si atunci tre sa ma drogheze inainte ca altfel nu pot sta pe scaun. SI asa, drogata, stau cate 3-4 ore, sa imi faca tot-tot, si evident nu imi amintesc nimic, asa ca nu e o experienta rea. MA pregateam sa ma duc chiar inainte de a ramane gravida, imi facusem toate radiografiile, stiam exact ce am si ce trebuie facut, pana sa ma apuc de tratament, am ramas gravida. Acum, ma dor dintii, am niste gauroaie, abia mananc... sper sa pot sa astept pana nasc, daca nu, ma duc, ca deja in ultimul trimestru ma pot droga, e mai putin serios decat o anestezie generala, iar aia se poate face chiar din trim doi din cate stiu eu...
Honey -- da, in loc de suzeta, ii dau lui bebe acadea hahaha
Rebiana, nu stiu zau cum de ai tras tu sania, ca io ieri nici caruciorul la Metro nu mai reuseam sa il imping. A plecat un pic Coleman sa ia niste carne si acolo fiind frig nu m-am dus, si am vrut sa ma duc in alta parte, ma plictisisem sa il astept si abia am miscat carutul. Bine, cred ca era MULT mai greu ca sania, dor oricum, vorbim de cativa metri, nu de alergat cu sania in parc... Ai grija, mai e un pic si dupa aia poti face toate nebuniile...
Lara -- cred ca in UK sunt ingrozitor de scumpe cadourile. Cel putin asa aud de la mamicile britanice de pe aici, care nu se mai opresc din cumparat vazand cat e de ieftin. Ai dreptate, nu e totul in cadouri, de aia am si incercat sa ii implic pe copii in tot felul de activitati caritabile (sunt o gramada pe aici, in general pentru orfani si copiii muncitorilor migranti), ca sa inteleaga si ei ca spiritul Craciunului este mai multe despre dat decat despre primit.
Vladi -- drum bun si sa ajungeti cu bine! Il inteleg pe Vladimir, si eu daca as avea de ales m-as duce cu trenul, asa mi s-a acrit de avioane, de check-in, de mers cu greu pana la baie, de locul stramt -- prefer trenul unde te poti misca in voie. Si mai admiri si peisajul inzapezit. Cate ore sunt pana la Iasi???
Ma declar multumita -- am citit si scris pe indelete, acum va las si ma duc sa ma pregatesc de biserica. Vreau sa ma impartasesc azi. E asa ciudat sa ma spovedesc aici, ca preotul nu vorbeste decat Rusa, eu ma spovedesc in Engleza... ei, Dumnezeu pricepe... dar mi-e dor de spovedaniile la parintele meu din Bucuresti...
V-am pupat, revin mai tarziu si sper sa aud vesti bune de la Andra.
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafeluta
. Eu si Elena ne-am trezit la 7, pe tati il mai lasam putin sa doarma, ca nu prea prinde el zile din astea
.
Ma bucur ca Andra e mai bine, din cate am inteles au trecut-o pe injectii, inseamna ca e mai bine, nu?
La noi a nins iar aseara, asa ca avem o gramadaa de zapada. E frumos, doar ca e greu de circulat si e friggg. Mie nu-mi prea place iarna, doar asa pana prin 15 ianuarie, apoi vreau sa plece![]()
Delia ce frumos ca la voi sunt ieftine cadourile. Aici la noi mi se par extrem de scumpe mai ales jucariile, Elena tot vede pe la reclame jucarii, dar eu nu am cum sa-mi permit sa dau pe cadoul ei de Craciun 300 lei, mai ales ca stiu ca se va juca fix cateva zile, apoi va sta peste mormanele de jucarii. Chiar ma dispera astia cu reclamele lor doar la jucarii scumpe. Sper sa gasim ceva dragut la pret mai bun, oricum va primii si de la bunici, matusi, va aveam prea multe. Si asa toata casa e plina de jucarii, nu stiu unde le mai punem si pe ale bebelinei2.
Fetele cu cerclaj mai linistiti-va, mai stati in pat, mai faceti o treaba, dar nu exagerati, puneti sotul, soacra, la treaba
.
Vladimirescu drum bun si sarbatori frumoase!
Sa aveti duminica placuta! Va pup.
Mihaela
25+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
Erina spune:
Buna dimineata!
Andra sunt si eu cu gindul alturi de tine! Rabdare multa si incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine.
Mamici am citit meniurile si toate discutiile. E minunata atmosfera de dinaintea sarbatorilor.
Aseara am facut si noi bradul. Daria a fost foarte incintata.
In rest noi ne simtim bine la Piatra Neamt unde am ajuns dupa un drum de 9 ore.
Mai am dureri de burtica si stari de oboseala dar trebuie sa invat sa ma odihnesc mai mult.
Vladimirescu zbor bun spre Iasi. Sper sa nu aiba nici trenul intirziere si sa aveti sarbatori de vis!
Drum bun tuturor mamicilor care calatoresc spre tara sau spre alte locuri de sarbatori!
O duminica frumoasa va doresc si numai bine!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle