Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

of gigelica direct la voi m-am gandit cand am dat drumul la tv si am vazut drumul urziceni-focsani inchis; nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau fara pitonas, dar macar e in siguranta, pe maini bune si de incredere si nu duce lipsa de iubire; dar nu e cazul sa va aventurati pe vremea asta oribila si la drumurile astea inzapezite si sa ramaneti prinsi prin nameti, poate si fara semnal la telefon.... stati cumintei acasica, ca noi suntem aici sa-ti facem galerie sa rezisti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Saru mana

Maine e ziua lui Gabi si speram sa fim deja acasa, cu totii, mai ales cu puisorul meu drag...mi-e atat de dor de el...

Si apoi...buni nu l-a scos inca in zapada, iar voi toate povestiti ce minunat a fost cu ghioceii in zapada, iar puisorul meu o asteapta pe mami sa il plimbe cu saniutza...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

JOANNA

Sophia Maria,bebe de Ada1974
Antonio Gabriel,bebe de sor3lla
Andrei Rares,bebe de Miha1980

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

ELA, cum sa te confund cu Joanna? Eeee...eu confundasem sotii, nu pe voi! Pe Joanna o stiu de cand era gravida fiindca era, cred, cea mai slabutza gravidutza...Tu esti mititica (sau poate nu esti mititica asa ca mine, dar asa pari in poze) cu par lung si roshcat si mutritza de copil ghidush Acum m-am lamurit si care e sotzul tau, recunosc, te cuplasem cu sotul Joannei-mea culpa!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

OK, e adevarat ca noi nu prea pozam impreuna, eu cu sotul meu, nu stiu de ce... Eu nu sint fotogenica, cel mai bine ies pozele instant, iar el e mai pudic si nu-i place sa pozeze sau sa-si manifeste afectiunea in public...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Hai ca nu am iesit inca, asa ca va scriu ca sunt f bucuroasa ca Ela si Dan sunt incantati de cd-ul cu muzica...

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Seara buna!
Ilinca, hai sa te inveselesc. Am la semnatura un filmulet cu Razvan (printre cateva poze, il gasesti ca e singurul film din album). Sper sa te distreze si sa VA distreze, fetelor care aveti rabdare sa-l vizionati

POZE NAZDRAVAN

Cat e de tare. Mai avem putin si il vedem ca bebelusul care dansa pe melodia lui Beyonce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai, recunosc ca la semnatura nu mi-a trecut prin cap sa ma uit, n-am stiut ca e actualizata, tot asteptam link direct. Le-am vizionat acuma: pai Magdyi, tu nu mai ai bebelus, Gabriel e copilas in toata regula!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Din acelqasi motiv nu am vazut nici eu filmele. Eu tot asteptam link-ul. Chiar vroiam sa te atentionez Magdyi ca au uitat sa pui linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

LA MULTI ANI JOANNA SA FII SANATOASA SI FERICITA, UN BUCHET MARE
LA MULTI ANI SI PT BB
Sophia Maria
Antonio Gabriel
andrei Raressi un sa creasca mari si frumosi in continuare.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Anca si noua ne place CD-ul. Multumim!
Pe mine m-ai nimerit cu "Stele care cad", era una din melodiile noastre, a mea si a lui Alex.
Iar Clau pe melodiile alea franceze danseaza in figuri.

Noi deja ne straduim sa urcam scarile ...si ia uitati ce am facut noi azi (de aici incep pozele).

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Sophia Maria
Antonio Gabriel
Andrei Rares

La multi ani Joanna!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Seara buna!
Ilinca, hai sa te inveselesc. Am la semnatura un filmulet cu Razvan (printre cateva poze, il gasesti ca e singurul film din album). Sper sa te distreze si sa VA distreze, fetelor care aveti rabdare sa-l vizionati

POZE NAZDRAVAN

Cat e de tare. Mai avem putin si il vedem ca bebelusul care dansa pe melodia lui Beyonce

Bianca, mersi, eu cred ca are ceva inclinatii spre muzica sau dans dupa cum se manifesta

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput