Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
Vai Ancaaaaa 

"Hold Me For A While"
Hold, hold me for a while
I know this won't last forever
So hold, hold me tonight
Before the morning takes you aw
Hold, hold me now,
From dusk to dawn all night long
Save, save me now,
A short moment of time
Tu vrei sa cad in butoiul cu melancolie?
Recunosc, multe din piese le am...pe undeva, unele nu le stiu, ca-s nascuta mai de curand
dar surpriza este minunata!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
aditapop spune:
La Multi Ani, JOANNA!!!

Sophia Maria,bebe de Ada1974
Antonio Gabriel,bebe de sor3lla
Andrei Rares,bebe de Miha1980

POZE NAZDRAVAN
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Anca si noua ne place CD-ul. Multumim! ![]() Pe mine m-ai nimerit cu "Stele care cad", era una din melodiile noastre, a mea si a lui Alex. ![]() Iar Clau pe melodiile alea franceze danseaza in figuri. ![]() Noi deja ne straduim sa urcam scarile ...si ia uitati ce am facut noi azi (de aici incep pozele).![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Wow, de abia astept sa facem si noi asa cu acuarele si sa coloram si peretii (mama nebuna). Acum daca i-as da sigur si-ar baga in gura.
pentru micuta artista
Ilinca_M. spune:
Magdyi, oricat ne-ar rascoli pe noi acele poze tot nu am putea ajunge la intensitatea durerii pe care trebuie sa o fi simtit tu si pe care o simti si acum
.
In ton cu tristetea pozelor cu ingerasi e si alta stire din ziarul nostru local; va spusesem de gravida care a murit de gripa porcina. De fapt acum cateva zile, poate chiar o saptamana, stirea era ca 2 gravide, una dintr-un sat din MM una din Baia Mare, ambele in luna a 7a, sunt suspecte de gripa porcina. Ulterior au scris ca doar la una s-a confirmat gripa porcina, cea care a si murit. Azi scria ca si cea de-a doua, in varsta de 31 de ani, a murit, si copilul la fel, de gripa obisnuita
. M-a frapat si varsta lor, una avea varsta mea, una varsta pe care o aveam anul trecut cand eram gravida si m-am gandit ca si eu la Craciunul trecut am fost groaznic de racita si ma temeam un pic pentru bebe (stateam numa cu termometrul sub bratz, atenta la temberatura) dar nicio secunda nu ma gandisem ca as putea muri. Si ma gandesc ca poate asa si cu femeile astea,s-au dus la spital fara sa le treaca prin cap ca nu se vor intoarce niciodata
...Of, ma duc un pic la Sophiphi sa-mi revin.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
aditapop spune:
Ayla, ce mult ii place Luanei
jocul asta cu acuarelele!!
Ce vopsele ai luat? nu isi baga manutele in gurita? banuiesc ca sunt inofensive![]()
Nu vedem si cantecelul ala de care spuneai ieri? - Luana cantand o melodie de la premergator.
POZE NAZDRAVAN
mihaelacg spune:
Eu nu am mai intrat tot pe motiv de laptop nebun(tastatura blocata si mai nou nu se mai alimenteaza si se inchide brusc).
Nu va mai zic ca mi-e dor de voi. Ma mai tine provista la curent cu ce mai faceti voi.
Noi raportam 6 "bucati" de dintisori, si o marie tare maraita. nopti din ce in ce mai albe, sa ne "asortam" cu vremea de afara.
nu stiu ce are, se trezeste aproape din ora in ora.chiar nu facea din astea, nu stiu ce-a apucat-o.
magdy,
aseara cum am reusit sa deschid laptp-ul s-a si inchis brusc.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Anca si noua ne place CD-ul. Multumim! ![]() Pe mine m-ai nimerit cu "Stele care cad", era una din melodiile noastre, a mea si a lui Alex. ![]() Iar Clau pe melodiile alea franceze danseaza in figuri. ![]() Noi deja ne straduim sa urcam scarile ...si ia uitati ce am facut noi azi (de aici incep pozele).![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |

...o artista in familie
Va pupacesc pe amandoua...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Ayla21 spune:
Adita, nu stiu cat sunt de inofensive, nu am luat nimic special, ci ce aveam de la Clau in casa. dar tu ai vazut-o pe Luana vreodata sa bage ceva in gura? Ea balea si baleste mult, acum mai ales cand e cu suzi, ii curg efectiv belute pe langa suzeta uite asa dar de ros tot ce prinde nu prea a ros nici cand i-au iesit dintisorii.
Nu e filmare e inregistrare, o am in telefon.![]()
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
am reusit sa vad acum cateva zile pozele de la m unte.

mama ce de-a bebelusi pe pm, si ce de-a bulanase si fundulete in sus.
bestiale pozele. am vazut si mamici cu tatici tare fericiti si mandri de minunile lor.
s-a vazut din poze ca a fost o intalnire super.
AYLA,e grozava rau luana cu piciorusele pictate.
referitor la gripa porcina, magdy, am trecut pe la tine pe la bloc si am vb cu mama ta, si tocmai a iesise o vecina sa-i zica ca a murit o fata de 31 de ani cu 2 copii tanara si sanatoasa de gripa porcina. a stat unde e magazinul la parter.
anca nicolae, o sa vina surpriza? al meu sot abia asteapta slagarele.
maria e disperata dupa lady gaga "bad romance", doar ca ma pun in fata tv-ului csa nu vada clipul.ii dansez, iar ea aplauda.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698