Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg Noi raportam 6 "bucati" de dintisori |
Felicitari Maria pt dintisori!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
saru mana cuscra.
miercuri avem si noi serbare cu mosul la tati la serv.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
![]() ![]() ![]() ![]() ...o artista in familie![]() Va pupacesc pe amandoua... Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
O sa o pozez odata si cum scrie cu pixul.

Tind seama ca frate-su numai dupa 4 ani a vrut sa tina creion/pix in mana, Luana este chiar precoce.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Joanna!!! Multe 

si ganduri bune 
LA MULTI ANI Sophia Maria, Antonio gabriel, Andrei Rraes!!!
M-am amuzat si minunat de artistul nazdravan de Aditapop si talentata Luana 
Gigelica si eu cand m-am trezit si m-am uitat pe geam, primul gand a fost la voi. dar cum au spus si mamicile: este pe maini bune, iar revederea o sa fie
Iar legat de saniuta, stai tu linistita, iarna abia incepe
Nici eu nu l-am scos pe-al meu inca afara
Pup tare mamica cu dor in suflet si transmitem multi pupici si Pitonasului iubit.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ilinca_M. spune:
Asa...sa revenim la lucruri vesele...
A VENIT SURPRIZA!! Anca_nicolae, esti geniala, ge-ni-a-la, nu mi-ar fi trecut prin cap una ca asta, eram sigura c-o sa faci ceva gen felicitare cu toate mutrele bebeilor la gramada, sau un fel de calendar...Nu vreau sa divulg mai mult pentru fetele care inca n-au primit dar va spun doar atat: e ceva deosebit, minunat!! Maica-mea a cascat gura juma de ora la surpriza. Va spun drept ca i-am zis sa-si aleaga un ghiocel care-i mai pe sufletul ei de acolo, doar dupa mutritza, nu i-am zis amanunte despre fiecare si a zis ca toti is frumosi, dar parca ei ii place cel mai mult Ana Katerina...va zic drept ca incepe sa ma enerveze ce asemanatoare sunt cu maica-mea la preferintze:))). Dupa vreo 2 secunde zice:"vai, este si un David frumooos". Zic "David si mai cum, ca-s mai multi". Zice:"David si...ceva oliska"
Ea nu prea i-a vazut pe toti ca unele "surprize" erau prinse cu susu'-n jos, sau mai greu accesibile si i-am zis sa ia mainile sa nu strice ceva
S-a minunat si de ochii Anastasiei si ai Alexandrei.
Of, ce scumpi is toti!! Nu ma pot satura sa ma uit la ei!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ilinca_M. spune:
Aaaaa, anca_nicolae: surpriza asta ar trebui sa i-o trimit si la daddy insotita de:"GHICI CARE-I AL TAU!"![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Dodo-pui spune:
super pictoritza Luana!
din pacate eu inca nu pot sa ma joc cu acoarele caci Isabella bagat tot ce prinde in guritza,,,
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaelacg spune:
uf, ilincuto, nu ma mai framanta cu surpriza. oricum faptul ca sunt toti ghioceii e super, asa o sa-i avem amintire pe toti, si la vedere tot timpul.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Asa...sa revenim la lucruri vesele... A VENIT SURPRIZA!! Anca_nicolae, esti geniala, ge-ni-a-la, nu mi-ar fi trecut prin cap una ca asta, eram sigura c-o sa faci ceva gen felicitare cu toate mutrele bebeilor la gramada, sau un fel de calendar...Nu vreau sa divulg mai mult pentru fetele care inca n-au primit dar va spun doar atat: e ceva deosebit, minunat!! Maica-mea a cascat gura juma de ora la surpriza. Va spun drept ca i-am zis sa-si aleaga un ghiocel care-i mai pe sufletul ei de acolo, doar dupa mutritza, nu i-am zis amanunte despre fiecare si a zis ca toti is frumosi, dar parca ei ii place cel mai mult Ana Katerina...va zic drept ca incepe sa ma enerveze ce asemanatoare sunt cu maica-mea la preferintze:))). Dupa vreo 2 secunde zice:"vai, este si un David frumooos". Zic "David si mai cum, ca-s mai multi". Zice:"David si...ceva oliska" ![]() Ea nu prea i-a vazut pe toti ca unele "surprize" erau prinse cu susu'-n jos, sau mai greu accesibile si i-am zis sa ia mainile sa nu strice ceva Of, ce scumpi is toti!! Nu ma pot satura sa ma uit la ei!! ![]() mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Ilinca sa-i spui la mamica ta ca si mie imi place tare muuult de ea si glumitele ei si in primul rand de fetita ei
Intr-adevar surpriza este minunata
, dar si foarte greu de facut. Asa ca fetelor nu va suparati ca nu ajunge mai repede, dar dureaza cam 2 ore confectionarea unui exemplar. Anca ai multi pupici de la mine. Si sa stiti ca nu e nici usor, am incercat si eu, dar mi-am prins degetele si am si incurcat mai mult 

olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aaaaa, anca_nicolae: surpriza asta ar trebui sa i-o trimit si la daddy insotita de:"GHICI CARE-I AL TAU!" mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Buna idee

de
Victor-Andrei - Pitonul