Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
Noi raportam 6 "bucati" de dintisori

Felicitari Maria pt dintisori!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

saru mana cuscra.
miercuri avem si noi serbare cu mosul la tati la serv.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Anca si noua ne place CD-ul. Multumim!
Pe mine m-ai nimerit cu "Stele care cad", era una din melodiile noastre, a mea si a lui Alex.
Iar Clau pe melodiile alea franceze danseaza in figuri.

Noi deja ne straduim sa urcam scarile ...si ia uitati ce am facut noi azi (de aici incep pozele).

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

...o artista in familie

Va pupacesc pe amandoua...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

O sa o pozez odata si cum scrie cu pixul.
Tind seama ca frate-su numai dupa 4 ani a vrut sa tina creion/pix in mana, Luana este chiar precoce.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Joanna!!! Multe si ganduri bune

LA MULTI ANI Sophia Maria, Antonio gabriel, Andrei Rraes!!!

M-am amuzat si minunat de artistul nazdravan de Aditapop si talentata Luana

Gigelica si eu cand m-am trezit si m-am uitat pe geam, primul gand a fost la voi. dar cum au spus si mamicile: este pe maini bune, iar revederea o sa fie Iar legat de saniuta, stai tu linistita, iarna abia incepe Nici eu nu l-am scos pe-al meu inca afara Pup tare mamica cu dor in suflet si transmitem multi pupici si Pitonasului iubit.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa...sa revenim la lucruri vesele...
A VENIT SURPRIZA!! Anca_nicolae, esti geniala, ge-ni-a-la, nu mi-ar fi trecut prin cap una ca asta, eram sigura c-o sa faci ceva gen felicitare cu toate mutrele bebeilor la gramada, sau un fel de calendar...Nu vreau sa divulg mai mult pentru fetele care inca n-au primit dar va spun doar atat: e ceva deosebit, minunat!! Maica-mea a cascat gura juma de ora la surpriza. Va spun drept ca i-am zis sa-si aleaga un ghiocel care-i mai pe sufletul ei de acolo, doar dupa mutritza, nu i-am zis amanunte despre fiecare si a zis ca toti is frumosi, dar parca ei ii place cel mai mult Ana Katerina...va zic drept ca incepe sa ma enerveze ce asemanatoare sunt cu maica-mea la preferintze:))). Dupa vreo 2 secunde zice:"vai, este si un David frumooos". Zic "David si mai cum, ca-s mai multi". Zice:"David si...ceva oliska"
Ea nu prea i-a vazut pe toti ca unele "surprize" erau prinse cu susu'-n jos, sau mai greu accesibile si i-am zis sa ia mainile sa nu strice ceva S-a minunat si de ochii Anastasiei si ai Alexandrei.
Of, ce scumpi is toti!! Nu ma pot satura sa ma uit la ei!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaaa, anca_nicolae: surpriza asta ar trebui sa i-o trimit si la daddy insotita de:"GHICI CARE-I AL TAU!"

7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

super pictoritza Luana!din pacate eu inca nu pot sa ma joc cu acoarele caci Isabella bagat tot ce prinde in guritza,,,

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

uf, ilincuto, nu ma mai framanta cu surpriza. oricum faptul ca sunt toti ghioceii e super, asa o sa-i avem amintire pe toti, si la vedere tot timpul.

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asa...sa revenim la lucruri vesele...
A VENIT SURPRIZA!! Anca_nicolae, esti geniala, ge-ni-a-la, nu mi-ar fi trecut prin cap una ca asta, eram sigura c-o sa faci ceva gen felicitare cu toate mutrele bebeilor la gramada, sau un fel de calendar...Nu vreau sa divulg mai mult pentru fetele care inca n-au primit dar va spun doar atat: e ceva deosebit, minunat!! Maica-mea a cascat gura juma de ora la surpriza. Va spun drept ca i-am zis sa-si aleaga un ghiocel care-i mai pe sufletul ei de acolo, doar dupa mutritza, nu i-am zis amanunte despre fiecare si a zis ca toti is frumosi, dar parca ei ii place cel mai mult Ana Katerina...va zic drept ca incepe sa ma enerveze ce asemanatoare sunt cu maica-mea la preferintze:))). Dupa vreo 2 secunde zice:"vai, este si un David frumooos". Zic "David si mai cum, ca-s mai multi". Zice:"David si...ceva oliska"
Ea nu prea i-a vazut pe toti ca unele "surprize" erau prinse cu susu'-n jos, sau mai greu accesibile si i-am zis sa ia mainile sa nu strice ceva S-a minunat si de ochii Anastasiei si ai Alexandrei.
Of, ce scumpi is toti!! Nu ma pot satura sa ma uit la ei!!

7luni

Ilinca sa-i spui la mamica ta ca si mie imi place tare muuult de ea si glumitele ei si in primul rand de fetita ei

Intr-adevar surpriza este minunata , dar si foarte greu de facut. Asa ca fetelor nu va suparati ca nu ajunge mai repede, dar dureaza cam 2 ore confectionarea unui exemplar. Anca ai multi pupici de la mine. Si sa stiti ca nu e nici usor, am incercat si eu, dar mi-am prins degetele si am si incurcat mai mult Dar m-a iertat Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Aaaaa, anca_nicolae: surpriza asta ar trebui sa i-o trimit si la daddy insotita de:"GHICI CARE-I AL TAU!"

7luni

Buna idee

Mergi la inceput