Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 16
gigelica20 spune:
Olga...

ador pozele tale si David e asa de simpatic...
Intrebare: io, daca ma fost obraznica
...o sa primesc cadou surpriza de la Merry Christmas alias Anca???
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
olishka spune:
Cativ imi pare tare rau ca esti necajita. Am inteles bine: este vorba de comportament porcin, nu gripa porcina, nu? Sunt convinsa ca o sa se rezolve toate, mai ales acum ca se apropie sarbatorile care ne mai limpezesc mintile. Sunteti o familie tare frumoasa 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
Multumim de aprecieri si de comentarii!

Mai dar voi pe mami mica ati vazut-o?![]()
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Olga... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ador pozele tale si David e asa de simpatic...![]() Intrebare: io, daca ma fost obraznica ...o sa primesc cadou surpriza de la Merry Christmas alias Anca???Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Multumim
Si noi am admirat pozele de pe blog 
Sunt convinsa ca o sa primesti, doar este Craciunul
Nu-i asa Ancuta?Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
David doarme, iar eu in loc sa fac treaba stau pe net, caci a adormit in patul mare si nu l-am mai mutat in patut de frica sa nu-l trezesc. Acum stau si-l pazesc. Si am atata treaba 
Ilinca ce mananci astazi. Eu de dimineata am mancat o banana (care trebuia sa o manance David, dar a luat doar o lingurita si s-a saturat), apoi am mancat pui cu smantana gatit de sotul meu (foarte bun, dar acum imi vine sa vomit
) si am bagat si o branzica (aici am pacatuit, caci am pus o lingura de dulceata bio - aveam o pofta mare de ceva dulce). Am facut si 20 de abdomene - ma plictisesc repede 

cativ13 spune:
| citat din mesajul lui olishka Cativ imi pare tare rau ca esti necajita. Am inteles bine: este vorba de comportament porcin, nu gripa porcina, nu? Sunt convinsa ca o sa se rezolve toate, mai ales acum ca se apropie sarbatorile care ne mai limpezesc mintile. Sunteti o familie tare frumoasa Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
e un moment important pt el acum...tb sa hotarasca daca-si schimba jobul...asta implica mai multe...tristetea mea e trecatoare

Am vazut pe mami mica
o adevarata mandrete de fata, cu ochelarii pe nas

mami de Silvia Ioana
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae 3. Urmatoarele runde de surprize: - trimit la grupul estic de Galati, Floric trimite-mi adresa ta, si pun in pachet pt toate fetele de la tine, ditsribui tu pe urma; - Chatonel si andiaroro, pt france, la intalneala; - fetele din bucuresti [v-am lasat ultimele pt ca sunteti mai apropae de mine...] |
A-propos, curierul de Targoviste pleaca (cel mai probabil) marti, 22 decembrie. Imi dai ceva de dus?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Multumim de aprecieri si de comentarii! ![]() ![]() Mai dar voi pe mami mica ati vazut-o? |
Acum ...da am vazut-o
si pentru atunci si pentru acum

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Multumim de aprecieri si de comentarii! ![]() ![]() Mai dar voi pe mami mica ati vazut-o? www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
2 copii superbi
Foarte frumoasa mai ales poza cu ochelarii 

mihaelacg spune:

am vazut filmulet cu cei doi cantareti, bb de simplyana..talentat luca dar nu se lasa mai prejos nici cutu.
bb de aditapop, mare dansator razvan.cand am vazut filmuletul si maria a inceputsa se bataie.
am vazut si pe gabitzu a lu magdy, mare dansator si el si vad ca se antreneaza si pt saritura.....din patut?
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698