Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Olga... ador pozele tale si David e asa de simpatic...

Intrebare: io, daca ma fost obraznica...o sa primesc cadou surpriza de la Merry Christmas alias Anca???

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cativ imi pare tare rau ca esti necajita. Am inteles bine: este vorba de comportament porcin, nu gripa porcina, nu? Sunt convinsa ca o sa se rezolve toate, mai ales acum ca se apropie sarbatorile care ne mai limpezesc mintile. Sunteti o familie tare frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim de aprecieri si de comentarii!
Mai dar voi pe mami mica ati vazut-o?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Olga... ador pozele tale si David e asa de simpatic...

Intrebare: io, daca ma fost obraznica...o sa primesc cadou surpriza de la Merry Christmas alias Anca???

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Multumim Si noi am admirat pozele de pe blog

Sunt convinsa ca o sa primesti, doar este Craciunul Nu-i asa Ancuta?

Mergi la inceput

David doarme, iar eu in loc sa fac treaba stau pe net, caci a adormit in patul mare si nu l-am mai mutat in patut de frica sa nu-l trezesc. Acum stau si-l pazesc. Si am atata treaba

Ilinca ce mananci astazi. Eu de dimineata am mancat o banana (care trebuia sa o manance David, dar a luat doar o lingurita si s-a saturat), apoi am mancat pui cu smantana gatit de sotul meu (foarte bun, dar acum imi vine sa vomit ) si am bagat si o branzica (aici am pacatuit, caci am pus o lingura de dulceata bio - aveam o pofta mare de ceva dulce). Am facut si 20 de abdomene - ma plictisesc repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Cativ imi pare tare rau ca esti necajita. Am inteles bine: este vorba de comportament porcin, nu gripa porcina, nu? Sunt convinsa ca o sa se rezolve toate, mai ales acum ca se apropie sarbatorile care ne mai limpezesc mintile. Sunteti o familie tare frumoasa Olga, mamica lui David iepurasul
multumesc Olga e un moment important pt el acum...tb sa hotarasca daca-si schimba jobul...asta implica mai multe...tristetea mea e trecatoare mi s-a trezit copilulAm vazut pe mami mica o adevarata mandrete de fata, cu ochelarii pe nasmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
3. Urmatoarele runde de surprize:
- trimit la grupul estic de Galati, Floric trimite-mi adresa ta, si pun in pachet pt toate fetele de la tine, ditsribui tu pe urma;
- Chatonel si andiaroro, pt france, la intalneala;
- fetele din bucuresti [v-am lasat ultimele pt ca sunteti mai apropae de mine...]

A-propos, curierul de Targoviste pleaca (cel mai probabil) marti, 22 decembrie. Imi dai ceva de dus?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Acum ...da am vazut-o si pentru atunci si pentru acum

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

2 copii superbi Foarte frumoasa mai ales poza cu ochelarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am vazut filmulet cu cei doi cantareti, bb de simplyana..talentat luca dar nu se lasa mai prejos nici cutu.

bb de aditapop, mare dansator razvan.cand am vazut filmuletul si maria a inceputsa se bataie.

am vazut si pe gabitzu a lu magdy, mare dansator si el si vad ca se antreneaza si pt saritura.....din patut?

din 10 martie 2009, mami fericita de

POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698

Mergi la inceput