Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
Aoleuuuu...nu stiu ce a pus barbata-miu in puiu pe care l-am mancat, dar imi este rau si imi vine sa vomit de abia ma tin pe picioare...
Olga, mamica lui David iepurasul 

mihaelacg spune:
ce-am mai ras de bb vladimir la "spalatorie", filmuletul cum papa nu ma lasa sa-l vad.
vazut si una bucata craciunita frmoasa ana bianca. a fost mana dreapta a mosului, nu pisik?
sophiphi delicioasa ca de obicei cu reza ei dementiala si ochii aia frumosi.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
Ilinca_M. spune:
A, da, am uitat sa dau raportu'!
In primul rand, dupa doar 2 zile de regim si miscare, dimineata am reusit sa-mi inchei haina de iarna careia n-am reusit sa-i trag fermoarul din ianuarie, cand eram in luna a 6 a!!
Aseara n-am mai pacatuit cu nimic.
Azi am fost pe jos iar pana la vet pt. pastilele lui Manole si la intoarcere am luat fructe de 30 de lei: mere de 3 soiuri (eco!
), banane si daca asa a zis Bianca- ananas. Dar asa ananas bun si zemos n-am nimerit in viatza mea, o minunatie!!
Eeeei, si asa cu 3 plase dupa mine, chiar in apropierea blocului, pe un trotuar inghetzat, am tras frate o tranta direct pe spate...culmea e ca toata cazatura s-a amortizat pe o buca si anume stanga: o fi mai mare decat cealalta?!!
Asa ca azi is la fructe si e bineee. Dimineata m-am trezit in forma, nu ca ieri.
Aaaa, i-am prezentat Sophiei juma de banana micutza: nu vazic cum a inceput sa muste si sa mestece din ea, cu cata pofta si seriozitate, a dat-o gata! Pai inseamna ca ea de-aia nu mananca mai nimic, ii e scarba de "pasaturile" pe care i le fac!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ayla21 spune:
Magdy
am reusit sa vad clipurile.
Super!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
m_monique spune:
Ilinca_M. sa stii ca mancarea nepasata are gust mai bun decat cea pasata. iar copiilor, in general, le place sa manance cu mana.
Ayla21 spune:
Ilinca, fi-ta ii buna de pozat in reclame, mai ales in roz, e ca o fantezie roz, si e atat de expresiva.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Ce faine is caciulitele alea rosii.
Eu am luat tzapa cu ale mele ca le-am vrut eu extravagante. Novus sper ca nu te superi. Albinuta e preferata Luanei, cred ca afara o sa o scot cu antenele in cap
ca altceva nu suporta, dar de aia e innebunita, cand i-am dat-o prima data nu mai vroia sa o dea jos, umbla cu ea prin casa si tot zicea aco, aco...nu stiu ce inseamna pe limba ei.
Iar pisicuta e cam nepotrivita ca model, pe modelul capsorului, in sensul ca la spate ii e larga, dar in frunte e cam ingusta, e cu fruntea pe afara din cauza ca are capul mai bombat. E doar de fitze, nu de iesit in ger.
Light a candle for Alma
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 multumesc Olga e un moment important pt el acum...tb sa hotarasca daca-si schimba jobul...asta implica mai multe...tristetea mea e trecatoare![]() ![]() ![]() Am vazut pe mami mica o adevarata mandrete de fata, cu ochelarii pe nas![]() ![]() ![]() |
Va tinem pumnii, sa luati hotararea cea mai buna.
Nu va facem vizita we asta, o sa ramanem in Bucuresti, pe motive... meteo.
Vreau sa recuperez la shopping, dar ma tot gandesc cum sa evit cat de cat aglomeratia. Poate ne colindam. Vazut si noi poze cu mami mica, dar si cu fata mica.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Nu va facem vizita we asta, o sa ramanem in Bucuresti, pe motive... meteo. Vreau sa recuperez la shopping, dar ma tot gandesc cum sa evit cat de cat aglomeratia. Poate ne colindam. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
asa ca...aici ma gasiti
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
A-propos, curierul de Targoviste pleaca (cel mai probabil) marti, 22 decembrie. Imi dai ceva de dus? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Io...fac temporar parte din grupul de..FOCSANI
...sper sa ajung acolo maine

Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009