Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca JOANNA![]() SOPHIA MARIA![]() ANTONIO GABRIEL![]() ANDREI RARES![]() Cate o si un pentru mamicile lor ADA1974, Sor3lla si Miha1980Mami de LENA 30.03.2009 |
La multi ani si de la mine!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Floric spune:
MULTI ANI, MULTI ANI, MULTI ANI SA TRAITI
MULTI ANI, MULTI ANI, MULTI ANI FERICITI 
JOANNAAAAAAAAA
La noi iar s-a pus pe zapada. NInge si usor viscoleste. Azi stam in casa. Nu mai incercam zapada. E prea mult. NU va spun ca ieri a tusit Rares de doua ori, ce mi-a facut mama, nu va pot exprima in cuvinte. Cica de la zapada mea i se trage tusea, ...dar el mai tuseste si degeaba, sa se bage in seama.
Simona, pe pagina cu poze, in stg sunt foldere cu Intalnirea estica si Prima zapada.
Hai sa te ajut sa nu te duci la doftor acum in sarbatori![]()
Prima zapada
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Dodo-pui spune:
La Navodari 

viscolit
Lucia
sa mai treaca putin dorul(desi stiu ca nu va fi asa)...dar nu plecati azi...Pitonasul e ingrijit....e mai bine sa ajungi/ti sanatosi la el ...decat la spital.
Monica a primit surpriza
deci.... 

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
provista spune:
`neata, ninge, ninge, nu e de plecat la drum sunt inchise drumurile, unele.
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
gigelica20 spune:

Deci...nu plecam azi, dar posibil nici maine...
Gabi a plecat azi la 7.45 la serviciu si la 9.45 era undeva pe la Ferdinand...mai avea pana in Pipera (fetele din Bucuresti stiu cam ce inseamna asta...) si era resemnat in masina...ma punea sa ma rog sa poata veni cu masina in seara asta...

Gabi zicea ca astia la radio anuntau accidente prin Bucuresti...ca de aia sunt blocaje...el insa intreba: "Unde frate accidente, ca nu se circula...poate daca ies din masina si alerg spre alta masina...si o lovesc, atunci asa pot face un accident"...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
pisigri spune:
Neatza...si la noi ninge iar, viscolit de data asta, si-s minus 10 asa, sa fie rotund...Daca ieri la -6 Pisilinca dupa 10 minute facuse o fata super chinuita, nici ochii in cap nu vroia sa-i mai miste (si sigur nu ii era frig, doar ca aerul rece pe fatza nu-i placea), azi clar stam in casa... off!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
of gigelica direct la voi m-am gandit cand am dat drumul la tv si am vazut drumul urziceni-focsani inchis
; nici nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau fara pitonas, dar macar e in siguranta, pe maini bune si de incredere si nu duce lipsa de iubire; dar nu e cazul sa va aventurati pe vremea asta oribila si la drumurile astea inzapezite si sa ramaneti prinsi prin nameti, poate si fara semnal la telefon

.... stati cumintei acasica, ca noi suntem aici sa-ti facem galerie sa rezisti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
anca_nicolae spune:
Am revenit dupa o gramada de trebisoare multe si marunte, gen: dus administratora la banca sa depuna banii blocului [si vorbit cu novusica la ghiseu, asa ma prinde ea pe mine mereu
], 3 meditatii, 3 petreceri [2 cu colegii lui tudor si una cu 2 prietene bune], rufe bagat si scos [din masina..
], piatza, etc.
So:
1. Ayla, raspund codificat pt restul de fete care inca asteapta, a fost o mica greseala de manufacturare, nu pot da mai multe detalii, dar doar la un singur exemplar s-a intamplat [pup-o pe Olisor pt asta
], si s-a nimerit la tine. La restul exemplarelor, toate sunt la fel ca informatii auxiliare. Acum am citit pm-ul tau, dar eu am schimbat mental surpriza de vreo 3 ori de cand am vb cu tine, si partea buna este ca celalate variante raman pt datile urmatoare. Asa sunt eu, imi place sa ma surpind si pe mine insami :). Te rog sa nu te superi cu mica problemita, adauga tu acolo dedesupt similar cu ce este la restul. Iti dau si fisierele, desi nu am facut efectiv vreo prelucrare.
2. Vin si eu la intalneala cu Chatonel.
3. Urmatoarele runde de surprize:
- trimit la grupul estic de Galati, Floric trimite-mi adresa ta, si pun in pachet pt toate fetele de la tine, ditsribui tu pe urma;
- Chatonel si andiaroro, pt france, la intalneala;
- fetele din bucuresti [v-am lasat ultimele pt ca sunteti mai apropae de mine...]
Nu imi dau seama daca mai bate vantul, dimi batea rau, dar as iesi pe afara cu bb3, sa faca si el o piatza, ca altii fac deja la olitza, nu?
Edit: novus merci de curierat, 
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
pisigri spune:
Am vazut si eu pozele
si poze retusate
si papusile
...
Chiar daca nu as fi aflat de papusile astea legat de ingerasul Alma, eu tot nu as fi putut sa vad unde e arta. Dar mie mi se par sinistre si personajele din muzeul figurilor de ceara. Asta e, fiecare percepem in mod diferit lucrurile. Mie si cele care intruchipeaza bebelusi care acum sint mari si la casa lor mi se par nesfirsit de triste...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anca_nicolae spune:
Nu am vrut sa scriu la subiectul papusi si ingeri, dar nu m-am abtinut pana la urma.
Eu cred ca pentru cei "din afara", ideea este sinistra, pt ca primul lucru de care le vorbeste este moartea. Dar, pt cei "din interior", primul lucru de care le vorbeste este acel copilas, care, pentru putintel timp, a fost un copilas viu si un sufletel. Cumva, ideea mortii vine mai la urma... si orice parinte isi doreste "sa simta" legatura cu al sau copil ca fiind nesfarsita. Atunci, aceste papusi creeaza cumva spatiul prin care un parinte sa se poata gandi la acel ingeras SI ca la un copil ce a fost, NU doar ca la un deces. Ca o comparatie ff simplista, este ca si cum te desparti de un iubit/iubita, dar inca mai pastrezi undeva un semn de la el, o carte, un cadou, ceva...
Ayla, magdy,, va inteleg si va doresc sa aveti cat mai multe momente de liniste sufleteasca si de armonie cu voi insiva.
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni