Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Pisik te-am trecut pe lista!

Am vazut poze cu Sophiphiiiiii tare frumos si falcos !
Ilinca, sa nu te superi, e dulce foc si are niste falcutze ca de hamster (asta inseamna ca mi-e drag rau de ea!!!)

Am descoperit abia acum si pe Razvan, bebe de aditapop

Gigelica, nu esti singura deloc!
Stiu ca ti-e dor dar mai rezista nitel!!!

Mami de LENA 30.03.2009

Raalu, nu am mai vorbit de un car de ani!!!

Ce mai faceti voi? Ce face Lena? Ultimile poze pe care le-am vazut cu ea...avea cirese la urechi

Vad ca planuiti o intalneala...la care iar nu voi putea veni...offf, mereu suntem plecati la Focsani...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Am vazut poze cu ingerasii Alma si Theodora.
Desigur, am plans ...

Am vazut ca se discuta mai devreme de papusi.
Monica, ai AICI un intreg capitol despre tot felul de papusi (insarcinate, speciale pentru copiii cu nevoi speciale...)
Sigur o sa-ti placa!

In ceea ce priveste papusile facute dupa "ingerasi" eu le consider cu rol terapeutic si nu mi se pare deloc deplasat ca o mama care a pierdut un copil sa-si doreasca o papusa care sa-i semene.
Intre noi fie vorba, de profesie sunt psiholog clinician.
Acum depinde de fiecare in ce mod interactioneaza cu ea si cum intelege rostul unei astfel de papusi.

In fond, atunci cand e vorba de o trauma (pierderea cuiva drag, un viol ...etc) exista asa numita desensibilizare care se face prin rememorarea la nesfarsit (ma rog, nu chiar) a acelor momente prin diferite metode : povestire, scrierea ... ingregistraea pe caseta audio si ascultarea ei ...
In astfel de cazuri, sentimentul de vina/neputinta e foarte puternic.

Recunosc ca am mai vazut o singura data un bebelush mort (era vorba de o autopsie) dar am vazut multi alti copii morti ...
Multi dintre ei aratau foarte rau ...
Doamne, ma duc la culcare ca am deviat rau de la subiect...

Mergi la inceput

Gigelica, asa e ... n-am mai vb de un car de ani ...
Noi suntem bine si am pus cateva poze noi la albumul comun de pe picasa (asa, mai recente)
Noi am intrat mai rar dar speram sa ne revenim.
Eu am vazut poze cu pitonul ca ma anunta mereu pe gmail cand mai pui poze
Da, vrem sa ne intalnim cu Chatonel si suntem 10 mamici cu ghiocei (deocamdata) Nu-i nimic ca nu puteti veni. Vor mai fi intalniri ...
Eu n-am fost la nici una pana acum asa ca imi doresc mult sa vad niste mamici fericite si bebelusi minunati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ralu, mersi mult e super.
http://adrabell.blogspot.com/2009/10/10-papusi-altfel.html
astea-s bestiale, eu si bebelusul prematur "multe dintre papusi fiind copii ale unor bebelusi nascuti prematur, comandate de parinti care vor sa-si aminteasca cat de mic s-a nascut copilul lor si cat au luptat cu totii pentru viata lui".
Din gama de
http://adrabell.blogspot.com/2009/07/tot-cautand-pe-net-marionete-pe-ate.html
papusa Fluturas din colectia Rubben's Barn am primit-o de la Lucia
din gama Anne Geddes am fairy, fluturas galben si iepuras, pt fiecare copil cate una.
Camille Allen cautam.
http://www.camilleallen.com/

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Monica si eu si
Noapte Buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

Am admirat baieteii Mario si Gabriel, niste dulci, ca dealtfel toti ghioceii nostri

MONICA, MAGDY, m-au rascolit mult pozele si povestile din spatele lor In fata durerii toti ramanem muti, eu una asta am simtit mereu si, ca si Ilinca, desi stiu povestile tuturor fetelor enumerate de ea si am plans in hohote cand le-am citit, nu am avut niciodata puterea sa spun nimic

Fetelor, ma ajutati si pe mine cu id-urile si parole de pe Y si Picassa? E a treia rugaminte in acest sens, sper sa imi raspunda cineva

Am vazut si ca nu s-a observat mesajul meu cu intalnirea. Am zis ca incerc si eu sa vin, RAALUCA ma treci te rog pe lista?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

ai pm

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Mi-a placut si am ras de Baby Alive, cred ca si la copiii mei le-ar placea una la nebunie.
Sunt bestiale fetitele cum o paseaza de la una la alta si o hranesc. Si chiar casca gurita si asteapta papa, e bestiala. Auzisem de ea.
Ca apoi sa faca kk. Deci dupa ce scapam de pampersi, trecem la schimbat papusa. Cea mica se uita scarbita, desi banuiesc eu ca e acelasi lucru care l-a si papat, iar cea mare foarte experta o sterge si la final impatureste pampersul. E beton filmarea (nu am sonor la ora asta).
Noi avem asa baby born care suge, papa si face pipi si kk. si Baby Annabella care suge, ragaie, inchide ochii, sforaie si plage cu lacrimi. Si intoarce capul dupa voce.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

monica si magdy inca o data pt voi...cum au spus si multe alte fete de aici,la acel moment era foarte greu sa putem spune ceva,pentru ca,practic nu poti spune nimic...poti doar sa compatimesti din tot sufletul,dar aceste compatimiri,oricat ar fii de sincere nu pot lua nici un gram din durerea voastra,a mamicilor de ingerasi.
am vazut pozele,care nu mi se par nicidecum urate sau suparatoare;par ca dorm in fotografii,mai departe de fotografii nu vreau sa ma gandesc...este foarte greu sa scriu in legatura cu acest subiect...
referitor la papusi,cred ca orice mamica care doreste sa aiba o papusa care sa ii semene copilului pierdut,are pe deplin acest drept...daca as avea banii necesari,cred ca as face cadou eu cate o papusa de acest fel fiecarei mamici de ingeras...pentru ca nu are cum sa iti faca rau...poate unele dintre noi gandesc ca acea papusa iti va aminti mereu de tragedie...e imposibil sa iti aminteasca..pentru ca e imposibil sa uiti...

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
poze picasa:
niko_bruneta2000@yahoo.com
parola:26022009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Mi-a placut si am ras de Baby Alive, cred ca si la copiii mei le-ar placea una la nebunie.
Sunt bestiale fetitele cum o paseaza de la una la alta si o hranesc. Si chiar casca gurita si asteapta papa, e bestiala. Auzisem de ea.
Ca apoi sa faca kk. Deci dupa ce scapam de pampersi, trecem la schimbat papusa. Cea mica se uita scarbita, desi banuiesc eu ca e acelasi lucru care l-a si papat, iar cea mare foarte experta o sterge si la final impatureste pampersul. E beton filmarea (nu am sonor la ora asta).
Noi avem asa baby born care suge, papa si face pipi si kk. si Baby Annabella care suge, ragaie, inchide ochii, sforaie si plage cu lacrimi. Si intoarce capul dupa voce.

Light a candle for Alma

Neata!
Scularea ca dau o !
Monica, o baby Alive isi doreste mama finutei mele ptr fetizta e de 2 ani(autoarea articolor despre papusi). Si eu as vrea sa i-o cumpar sau macar sa contribui ... Sa treaca sarbatorile si vedem noi ca trebuie luata de pe alte "meleaguri"

Mergi la inceput

JOANNA

SOPHIA MARIA

ANTONIO GABRIEL

ANDREI RARES

Cate o si un pentru mamicile lor ADA1974, Sor3lla si Miha1980

Mergi la inceput