Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (359)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
Danuta, gand la gand, chia voiam sa te strig!
Multumim!
Poate ca erau nepoatele, ca merg des acolo,mai ales de cand fac inot la HD. Pupici MIrunei si spor la curatenie!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
34 +
Roxana_G spune:
Cecilia,
sigur se mai plictiseste el de jumulit bradul. Azi de exemplu a gasit alta distractie, da drumul la toate zdranganelele cantatoare de Craciun (un Mos, niste cantareti si un om de zapada). Si cand le aude cantand ma intreaba candid "daie papu a mami?" (o doare capul pe mami?) si rade.
Gabriela, mi-am si imaginat-o pe Sara sugubeata pe la bradut. Iar tu chiar radiezi, esti plina de energie, se vede din poze.
Erina, ca ma bucur ca ai gasit ceea ce iti doreai demult, linistea si caldura casutei tale. 
Greyeras, ce frumos la sanius. Azi chiar e frig, bate si un vant pe la mine pe aici.
Sabina, pai am zis eu ca sunt slaba? Ei ash, mananc mereu si numai prostii, mai ales cu noua locatie a biroului unde nu mai am nici catering, am revenit la sandwich-uri si prostii.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Sabina, am intrerupt brusc mesajul, vazuse Andrei mosul din reclama de pe forum si nu ma mai lasa sa dau pagina in jos.
Si acum se cere schimbat. Voiam doar sa zic sa nu te mai necajesti, si eu am avut o perioada in care ma suparam cand parintii aveau alte treburi (vezi saptamana trecuta cu curatenia generala cand copiii erau cu febra 39-40). Dar imi trece, imi doresc doar sa ii am in viata sanatosi, ma tem asa de rau pentru ei in ultima vreme ca nu mai indraznesc sa ii presez cu ceva.
Oricum, nici la noi nu e prea roz cu ajutorul. Problema e ca bona e cobza, nici azi nu era bine deloc, si i-am zis sa stea acasa maine. O sa vina mama, insa e complicat, trebuie dusa si Alex la o petrecere, o sa il las pe Andrei cu tata. Nu prea l-as fi scos din casa. Marti la fel, daca bona nu e bine, il duc pe Andrei la mama soacra. Pentru ca mama trebuie sa cumpere tot ce trebuie pentru Craciun, nu avem niciunii absolut nimic. Nu mai zic ca nici eu nu am luat nimic, sper sa pot pleca putin de la birou sa rezolv.
Azi era o saracie la noi. Nu mai zic ce dezordine...Daca e bona bolnava nu mai pupam nici curatenie, mancare sper sa poata face mama cu 2 copii dupa ea. Noroc ca au venit socrii in vizita si ne-au adus cateva feluri de mancare, ca avem si pentru copii pentru vreo 2-3 zile.
Cata se simte mai bine azi, dar nu stralucit. S-a dus pana la urma in vizta cu Alex, ca ea era tare dezamagita. Dar nu il vad prea bine, si nici pe altii daca o avea vreo porcina. Sper ca nu e cazul. Eu l-am tot pisat la cap si se supara pe mine cand zic de porcina, sustine ca e o gripa obisnuita, de parca nu tot aia e.
Nu de alta, dar de abia am pus pe picioare copiii.
In fine, ca sa trecem si la ceva mai amuzant. Ieri i-am zis lui Andrei ca vine lupul (nu ca s-ar speria in vreun in fel, ca il striga el mereu) si l-am intrebat daca lupul papa baietei. A zis ca nu. Dar fetite? Si mi-o arata fericit pe Alex "aia e atitza".
Deh, de-ale fratilor!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza dar va dau o veste : sunt graviduta din nou, in 8 saptamani, bebe e ok, am facut 2 eco pana acum si e in grafic, nu m-am simtit bine la inceput, acum 3 saptamani, am avut niste scurgeri maronii dar am luat tratatment si am renuntat la gatit, cand vin de la servici stau mai linistita. De luni intru in concediu 2 saptamani si o sa ma odihnesc. |
FELICITAAAAAAAAAARI! Ma intrebam eu cine e urmatoarea mamica pe listuta! Bravo, asteptam DPN si cand o fi vremea, o culoare la carucior. Sarcina usoara si...bun venit in grup!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaiaazi nimic? unde ai fugit, surato? |
vineri am bolit toata ziua. Vomitam tot ce mancam, am vomat de vreo 5 ori, daca nu mai mult. Ma duream muschii picioarelor si capul...mai mult am dormit vineri...si aveam la treaba...noroc ca eram deja in medical. Abia pe seara am reusit sa mananc 2 felii de paine prajita facuta de sot si am baut un pahar de Fanta.
In rest, construim mobila si decoram camere, curapenie...panica...casa e ca la nebuni, am maine dimineata testul de diabet gestational si testul de sange pt. anticorpi, de facut cumparaturi de mancare pt. craciun, de terminat curatenia, de gatit...treaba ca la Craciun...
Mersi de intrebare
, vad ca si tie ti-a fost rau...sper ca a trecut.===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Teodora, ai avut dreptate. Pe 28 dec fac bHCG si aflu. Am fost miercurea trecuta la doctor, aveam endometrul varza, ca in fiecare luna din iulie incoace. La inspiratie am insistat sa ma monitorizeze si vineri. Apoi am vorbit cu Sheri care mi-a zis sa beau vin rosu. Asa am facut, il culcam pe Vladi la pranz, dadeam cu vinul...apoi il culcam seara, iarasi vin. La echo de vineri l-am auzit pe Niculescu: E foarte bine doamna...Miercuri (in Z10)aveam endometrul de 7.3 nesistematizat, vineri (Z12) se facuse de 10.2 trilamelar...deci in 2 zile crescuse la greu. De pe 16 dec am pus embrionii, mi-a decongelat doza de 6, 2 n-au rezistat, unul era partial afectat (se considera totusi viabil) dar am renuntat la el pt ca era riscant sa-mi puna 4 embrioni. Asa am decis, drept urmare am 3 in burtica, buni toti. Testul il fac pe 28 decembrie, pana atunci rabdare si rabdare. Simpatic este faptul ca la Vladi am avut embriotransferul pe 14 dec, acum pe 16 dec, deci cu putin noroc, daca se prinde vreunul, as putea sa nasc de ziua lui Vladi. |
FELICITAAAARI!
La tine s-a dus tensiunea? Te-ai calmat acum? Hai, stiam ca e doar chestiune de timp. BRAVO! Si cica vinul rosu face bine la doamne doar baut de domni...pfiu...
Bravo, mamica, sa ne dai datele pt. listuta, DPN si cand stii cati puiuti, culoare si altele...pfii...pai daca vin vesti bune in zilele in care eu sunt leguma, pai ma mai risc vreo 2-3 zile, parol...numai sa creasca lista cu
...===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui rnico ma minunez (acum cat dorm copii |
Eu zic sa te uiti atenta la masini cand iesi afara si sa vezi cate sunt zgariate si atinse in fata si in spate. Stiu de la sot ca nu trebuie sa tragi frana de mana in Antza, ca astia cand parcheaza mai imping masinile din fata si spate, sa incapa si a lor. Al meu sot a trait in Antza o vara intreaga...pe undeva prin Champagne...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes yaia, ce ma bucur ca s-a simtit bine Tudor pe "vapoiu maie" si ca v-ati relaxat si voi cat de cat. I-o si tu usor, mai ales acum cu sarbatorile si ai grija de tine si de burtica! ![]() P.S. Vreau poze, pls |
Multumesc, incerc...dar piticii sunt mari, probabil mai multa relaxare dupa dupa-amiaza de 24...

Si poze tot in perioada relaxarii, ca nu am timp nici sa va citesc...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Fetelor, am o mare rugaminte. Am facut anul trecut un calendar la o fata de la voi, dar nu mai imi aduc minte nickul, nu mai mailul, asa ca va rog pe voi sa-mi spuneti cine este sau chiar pe mamica respectiva sa-mi dea un PM. Multumesc ![]() |
Mamica e Bernix!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui greyeras Cat despre parinti no comment, nu avem datoria sa ii judecam, dar parca odata ce ne casatorim au impresia ca nu mai avem nevoie de ei. Si eu imi doresc din inima sa nu fiu asa cu copii mei, ma rog la D-zeu pentru asta. Sau daca apelezi la ei isi impun punctul de vedere si ignora ceea ce noi consideram ca este bine. Eu una sunt foarte dezamagita in special de mama. |
Eu stiu ca nu am pe cine ma baza aici, fiind singurei si poate e mai bine asa. Ne descurcam bine doar noi si nu ne dezamagesc nici cei dragi. Uneori iti doresti sa ai si tu un ajutor, dar si daca il ai si cand ai nevoie de el nu vine...macar noi avem iluzia ca daca ai nostii erau aici, ne ajutau.